canafar61 forum yazım kurallarını danışma bölümünde bulabilirsin. O kuralları oku ondan sonra yazarsan daha iyi olur arkadaşım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar,
Formalarımızı beğenmeseniz bile burada eleştiriyi aşıp hakaret boyutlarındaki yazılarınızı açıkcası sizlere yakıştıramadım.Hatta dünden beri yazılan dedikoduları, kişiselleştirilmiş mesajları, rezillik, iğrenç, forma almayalım görsünler dünyanın kaç bucak olduğu... tarzda saçma sapan mesajları silmek bayağı bir zamanımı aldı diyebilirim.
Formamızı beğenmeyebilirsiniz, eksikleride olabilir ama lütfen eleştiri sınırını aşmayınız.Eğer bir şeyin sorumlularını arıyorsanız onun yeri burası, yani BMN değildir!...Bu formaları amatör bile diyemeyeceğim bir lansmanla bizlere tanıtmaya kalkan zihniyeti BMN içerisinde aramayalım.
Eleştiriler yapıcı olsun, kulübümüz içerisinde kurumsallaşma adına eksiklerimizi bu sayede görmüş olduk... Görüldüğü üzere kulüp içerisinde daha yapılacak çok iş var...Bu işin sorumlusu kimse herhalde dünyada bu işelerin nasıl olduğundan haberi yok.Helede fotoğrafların arka kısmında pembe fon kullanmak kimin aklına gelmiş? hayretler ettim.Açıkcası ben bu işin sorumlusunu çok merak ediyorum...
Birileri çıkıp bu işten sorumlu kişilere: '' yahu kardeşim ne yapıyorsunuz? Yönetim olarak bunca transfer yaptınız, 1996 yılından beri stadlara gitmeyen adamlar bile kombine biletleri aldı, bu konuda rekorlar kırıldı, müthiş bir sinerji yakalndı, stad yenileniyor, şehirde müthiş bir birlik havası mevcut, bunca güzel icraatlara amatör bile diyemeyeceğimiz bir tanıtımla taraftarın hayallerini yıkmak olur mu? Derhal bu yanlıştan vazgeçip bu iş ehline terk edin'' diye söylememişler mi?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecanafar61 forum yazım kurallarını danışma bölümünde bulabilirsin. O kuralları oku ondan sonra yazarsan daha iyi olur arkadaşım.
tamam üstad ben bişey yazmıyorum özür siz yazın çizin biz de içimizdekileri saklarız hep siz yazın başkası yazmasın bi formayı beğenmedik diye nerdeyse vuracaksınız bizi''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
Yorum
-
Arkadaşlar yüzlerce kere bu başlıkta yazıldı ama bakmayanlar için tekrar yazıyorum.
Nike ile yapılan anlaşmada bu sene için forma yapılmayacaktı.Taraftar baskısı ve yönetimin ısrar etmesinden dolayı yurt dışında sponsoru olduğu başka takımlara yapılan formalardan bir kısmını bizim için Türkiyeye getirmiştir.Bu formaların tamamı portekizde üretilmiştir ve kesinlikle 2.sınıf formalar değillerdir.
AFS arkadaşımızın yaptığı modellerden bir kaçını ve kendi dizaynı olan formalarıda önümüzdeki sene satışa sunacaklardır.
Sizden ricam NİKE için artık saçma sapan yorumlar yazmayın.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
burda bir kac kisiyede birsey sormak istiyorum biz burda formayi elestiriyorsak trabzonsporun kötülünemi yapiyoruz bizde takimin icin en güzelini istiyoruz, ben burda elstiriyorsam formayi alimcam diye birsey bende gidip pasa pasa alicam formayi cünkü o forma trabzonsporun formasi bizim canimiz cigerimiz simdi destek zamani takima, bende alicam hemde iki tane forma alicam ama giyermiyim o baska bir mesele tabi, bide burdaki bir kac kisiye soruyorum dogru cevap versinler nikenin bize bu yapti formalari veya bize verdi bu formalari Nike gibi bir firmadan bize yakisdiriyorlarmi ?
herkes dürüst bir cevap versin lütfen
Kesinlikle yakıştıramıyorum...
Yahu anlamıyorum adam formayı beğenmedi hala sağdan soldan önden arkadan laf dolaştırıyor...
Açık açık söylesenize kardeşim FORMAYI BEĞENMEDİM diye kime şirin görünmeye çalışıyosunuz ??
Nıke bu kadar kısa sürede forma tasarlayamazmış,YOK YA !
Yahu hiç bişe bilmiyosalar diğer tasarımlardan örnek alıp bizim formalarımızı yaparlardı...
Eskişehir ve Ankaraspor'un forma tasarımları bizimkinden daha güzel kimse kusura bakmasın,hiç kimsede Nıke o takımlara sponsor değil paralarını verip formaları alıyolar edebiyatıda yapmasın...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanafar61@Kardeşim Allah aşkına yazdıklarınla yeterince bunalıma giriyoruz bari yazı renginle uğraşma.Foruma bir bak bakalım senin gibi renkten renge giren kimse varmı!!!
ya benim derdim seni üzmek falan değil sadece düşündüklerimi söledim bu bir
ikincisi ise biz bukalemun değiliz ki renk değiştirelim dikkat çekmek için o şekilde yazdım formalar kötü oldu demem bu kadar rahatsızlık veriyosa sana ben bişey demem daha''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
Yorum
-
İlk olarak canafar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam üstad ben bişey yazmıyorum özür siz yazın çizin biz de içimizdekileri saklarız hep siz yazın başkası yazmasın bi formayı beğenmedik diye nerdeyse vuracaksınız bizi
Uygunsuz Hareketler / Yazım Kuralları:
5) Forumun düzenini bozduğu gerekçesiyle 3'ten büyük fontlarla yazmak, mesajın tamamında renkli, kalın veya italik font kullanmak ve gönderilen mesajın tamamını büyük harflerle yazmak da uygun olmayan davranış olarak tanımlanmıştır. Kuralın ihlali halinde, ilgili üye önce uyarılır, hatanın devamı halinde ise üye 2 gün foruma mesaj gönderememe cezası alır.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yüzlerce kere bu başlıkta yazıldı ama bakmayanlar için tekrar yazıyorum.
Nike ile yapılan anlaşmada bu sene için forma yapılmayacaktı.Taraftar baskısı ve yönetimin ısrar etmesinden dolayı yurt dışında sponsoru olduğu başka takımlara yapılan formalardan bir kısmını bizim için Türkiyeye getirmiştir.Bu formaların tamamı portekizde üretilmiştir ve kesinlikle 2.sınıf formalar değillerdir.
AFS arkadaşımızın yaptığı modellerden bir kaçını ve kendi dizaynı olan formalarıda önümüzdeki sene satışa sunacaklardır.
Sizden ricam NİKE için artık saçma sapan yorumlar yazmayın.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpor sitelerine baktım sabah biraz formaları eleştiren ve beğenmeyen sadece bizleriz. Benim Fenerbahçeli arkadaşım formamıza hayran kaldı. Salt onu örnek gösterip formalar iyidir diyemem. Ama beklediğinm buydu. Bundan daha iyisini bu kadar kısa sürece yapamazdı nike.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Formaları şahsen biri hariç begendim....
Traftarın tepkisi bence sunumla alakalı...
Bir kaç ufak tefek hatada göze çarpıyor logomuzun ebadı izası vede avea yazısının büyüklügü..
Fakat bu tepkilerin çogu ahmet kardeşimin bahsettigi gibi amatörce yapılan lansmanla alakalı...
Biz profesyonelleşelim diye yırtındıkça bazıları bizi tersten anladıkları aşıkar....
Sevgilerimle...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer,burda çoğu kişi Fatih abi dahil formanın kumaşından bahsetmiyor eminim kalite olarak...
Formaların görünüşleri hayal kırıklığı,tribünden biri formaları görüdüğü zaman kumaş kalitesini düşünmez aldırış etmez direk görünüşe bakar...
Bu formaların hazır kreasyondan olacağı burada kaç defa yazıldı..Sen biliyorsun...Arka sayfalarda dolu ispatı var..Formaları hazırlamak 1 seneyi bulan bir müddet, he ne oldu bu senelik hazır kreasyondan yapıldı formalar ki düz mavi, ve yaka mavi bordo hariç diğerleri güzel...
Bu sene için formalara normal diyorum..Bizim beklentimiz aşırı derecede yüksekti bu beklentiyi seneye karşılayacaklar...
Merak ettiğim Nike'ın ilerde çıkardığı formalar güzel olduğunda ne denceği...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eskişehir ve Ankaraspor'un forma tasarımları bizimkinden daha güzel kimse kusura bakmasın,hiç kimsede Nıke o takımlara sponsor değil paralarını verip formaları alıyolar edebiyatıda yapmasın...
Üst tarafta Süleyman Abi ( Lazanist ) yaptığı yorumu biraz ciddiye almakta fayda var. Ne diyor abimiz? Nike bu sene forma yapmayacaktı.
Eleştirilecek şeyler formaların tanıtımlarıdır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Kısa Mesaj
Ben de isterim her şeyin en güzelini, en kalitelisini, en azından benim yaptığım, önerdiğim formalardan biri olsun diye. Fakat bir de gerçekler var hayatta bizim istemiş olmamızın dışında. Hatta sizinle paylaşmadığım, gelecek seneyi beklediğim çalışmalarım da var. Zamanı gelince göreceğiz nasıl olsa daha yeni sezon formalarını. Her sene daha güzel formalarımız olacak emin olun.
Başarıya giden yolda her şeye sabretmemiz gerektiği gibi sponsorumuza da zaman tanımalı ve anlayışlı olmalıyız.
Yeni ürün geliştirme ve planlama, marka, kategori yönetimi, hizmet yönetimi, reklam ve promosyon, ambalajlama, etkileşimli medya iletişimi ve halkla ilişkiler gibi tüm pazarlama faaliyetleri estetikle iç içedir.
Estetiğin kullanıldığı kimlik yönetiminin en önemli işlevlerinden biri de, organizasyon ve markalarını belli bir stille birleştirmektir dedim.
Yönetimin yerine kendimizi koyalım; eski sponsordan kalma elinizde yığınla forma var. Kalitesinden ne siz ne de taraftar memnun değil. Renkler tutmamış v.s. Zamanınız yok ve yeni bir sponsorla yolunuza devam etmek zorundasınız. Piyasadan teklifler alıyorsunuz. Teklif veren firmalar 1 yıl öncesinden hazırlık gerektiğini söylüyor. Kulüp açısından hem prestijli, hem kaliteli hem de kâr getirecek bir sözleşme imzalamak zorundasınız. Zamanınız yok ve bu işe tek başınıza karar vermeniz yeterli olmuyor. Çünkü işin bir de üreten kısmı var. Adidas programım yoğun, sana forma yetiştiremem diyor ( benim duyumlarım forma yapmak bile istemiyor ), üstelik senin istediğin rakamı da vermiyor. Lescon taraftarın güvenmediği, marka değeri, dağıtım, tasarım konusunda yetersiz kalıyor. Diğer büyük takımlara karşı bu markayı giymek istemiyorsunuz. Kappa fazla fiyat veremiyor, dağıtımla ilgili sorunları var mal yetiştiremiyor. Nike büyüklerimizin araya girmesi Genel Müdürünün bizim gibi Trabzonspor aşığı olması sayesinde Milli takımlar dışında ilk kez bir takıma sponsor oluyor.
Anlaşmayı imzalıyorsunuz. Önünüzde iki seçenek var; ya mevcut kolleksiyonlardan sizin renginize ve genel çizgilerinize uygun modelleri seçer, bir an önce satışa başlarsınız, ya da daha pahalıya 5-6 bekleyip satış yapamadan, taraftarı küstürürsünüz. Dünyada Nike giyen başka hiçbir takım sizin renklerinizde ve çubuklu forması yokken çok özel bir forma ürettirirsiniz, fakat çubuklu forma baskılı olduğu için ve sizin renginiz de özel olduğu için beklemek zorunda kalırsınız. Fakat yaşadığınız sıkıntıları taraftara anlatamazsınız.
Herkes kendi zevkine göre forma giyebilsin diye çeşidi fazla tutarsınız. Çünkü model seçimi, üretimi, dağıtımı için anket zamanınız bile yoktur. Nike sizi şımartacak tasarım ve ürünler konusunda garanti verir. Hatta gelecek sezon için çalışmalara başlar. Çünkü hiçbir firma genel çizgilerinden taviz vermemektedir ve ne kadar istesinizde size ürün yetiştiremiyorlardır.
Tüm iyi niyetinizle ve bu rada birçok başka problemle uğraşırken, ne yaptığını bilmeyen biri tutar formaları çok kötü bir şekilde üstelik resmi sitenize koyar. Tepkiler çığ gibi büyür, hemen olaya müdahele edip düzeltmeye çalışırsınız. Bir çuval inciri berbat etmek deyimi bir kez daha burada anlamını bulur.
Daha benim bildiğim, fakat paylaşamayacağım başka nedenler de vardır ortada. Fakat bunu taraftara anlatamazsınız.
Çubuklu formalar gelince, takımda iyi oynamaya başlayınca, ürünleri yakından görenler, bu ilk tepkileri nasıl olsa unuturlar diye umarsınız. Taraftarlardan gelen istekler doğrultusunda düzenlemeler yaparsınız. Futbolcuların isimlerinin yazılı olduğu formalar basılır hemen. İmza günü düzenlenir. Futbolcuların en popüllerleri ile taraftar buluşturulur.
Takım yeni formaları ile maça çıkınca algımız bir anda değişir. Formayı görenler, acımasızca eleştirenlerin ileri gittiklerini fark eder.
Herkes aslında sadece Trabzonspor için en iyisini istediğini hatırlar birden. Kızgınlığı soğuyunca, daha farklı düşünmeye başlar. Keşke der, herşey daha güzel olsaydı, ama bazı şeylerin hele güzel şeylerin zaman aldığını hatırlar. Taraftar bunları görürken kulübün ekmeğini yiyen, işi zaten bu insanlar niye bizim düşündüklerimizi düşünmez diye hayırlanırız.
Ümidimiz hiç bitmez, işini bilmeyenlere, üslûp bilmeyenlere, kırıp dökenlere, kalp kıranlara rağmen. Her şey daha güzel olacak galiba, bu kadar güzel giderken.
Ali Fuat Saruhan, ya da kısaca a f s yine 'sabredelim arkadaşlar' der, 'olayları değiştiremiyorsak, bakış açımızı değiştirelim' der, 'bakın güzel haberler var, sizin bilmediğiniz'.
Az kaldı, der. Bu mesajda burada biter.
Sizin için bir anlamı olmuştur umarım....
Yorum
-
formalara dokununca bütün herşeyi unutacağınıza eminim
rezalet fotoğraflara bakıp formalara iğrenç demenin alemi yok.. elinize aldığınızda sırtınıza geçirdiğinizde fikriniz değişecektir eminim..
en azından puma gibi naylondan yapılma değillerHadi eyvallah..
Yorum
Yorum