Formayla ilgili olarak geçen seneki formaya göre yıldızın daha büyük yapılması güzel olmuş buradan formayla ilgili fikir yürütmek zor profesyonel çekimlerde ve satışa çıktığında çok daha iyi veriler alabiliriz formayla ilgili, ben sadelik olarak sevdim formayı, mavi formayı da sevmiştim genel olarak forma hoşuma gitti. Parçalı ve gri kaldı geriye umarım kulüp en geç yarın veya ertesi gün lansmanı yapar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin'in yanındaki gri forma mı?
Yorum
-
İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba öyle tasarımda paylaşılan mavi ve gri tonlarına benziyor.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorlu hali
[ATTACH]17157[/ATTACH]
Yorum
-
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formaya Macit, Güngör, Lange yakışır.
Allah vere de diğerleri iyi olsun.
Yorum
-
Parçalıda korktuğum çizgili kumaş olmuş. Önemli olan sahadaki duruşları.
Yorum
-
Formalar çok özensiz gözüküyor açıkçası. Hiç negatif bakan birisi değildim fakat geçen seneki kaliteden sonra bilemiyorum gerçekten.
Geçen sezon en beğendiğim mavi formaydı sadeliği severim fakat ortada hiçbir dokunuş olmayan düz bordo forma var ise buna estetik açıdan asla güzel diyemeyeceğim. Umarım iki formada da göremediğimiz güzellikler vardır.En son Savage Dante tarafından düzenlendi; 30.05.2019, 15:38.
Yorum
Yorum