Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tasarımlar süperrrr inşallah bu sene bunlara benzer bir forma yaparlar
    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• tasarım yapıp duruyosunuz eyvallah saygım var güzelde yapıyosunuz... Ama burda ki arkadaşlar ne için umut ediyorlar onu anlamıyorum. burda ki formaları ürünleri sadece sağ tıkla masa üstüne kaydet yaparsın. Nike'a ne yapacağını mı söylüyorsunuzenteresan bir milletiz arkadaş.

Yorum

• Nette dolaşırken bakın neye rastladım...
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bu tasarımlar kimin tsclub yaptı?
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bir de bunlara bakın.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nette dolaşırken bakın neye rastladım...
                Kardeşim bunu nerde gördün satılıyorsa almak isterim

Yorum

• sanıyorum ürünler yapılmış bir ürün değil sadece tasarım nette buldum hepsini ama yapılırsa yok satacağı kesin
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi süper burdaki t-shirtler. TS Club'dan da bekliyoruz böylelerini...
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• [IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]

çok güzel tasarımlar . Böyleleri çok satılır da ya. sanki biz kazanacaz parayı. yapın da arkadaş ya. Anlamıyorlar bu işten. Ya da anlamazdan geliyorlar!
                        # 10 Umut Bulut !

Yorum

• Ali Fuat abi yeni tişörtler çıkacak demişti , yoksa bunlar onlar mı ?

Bir Araklı'lı olarak üzerinde Araklı yazan tişörtten almamak olmaz.
                          Eğer satıştaysa bu ürünler almayı düşünüyorum 1-2 tane.

-Şu ürün de fena değilmiş ;

En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 21.06.2010, 13:33.

Yorum

• Ürünler TS Club'un gibi gözükmüyor. Çünkü çok güzeller..

Yorum

• Benim eklediğim ürünlerin Trabzonspor klübü ile hiç bir ilgisi yoktur. İnternette adamlar tasarlamışlar ve satışa sunmuşlar.

Bizim klüpte böyle ince fikirli adamlar yok maalesef.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ürünler TS Club'un gibi gözükmüyor. Çünkü çok güzeller..

burdan abi
                                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X