Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Minik Takımı...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Minik Takımı...

ttp://fr.youtube.com/watch?v=-qfkTm...eature=related

Trabzonspor Minik takımında böyle futbolcular var ise biz yabancı aramayalım dışarıda ;

6 Numaraya hayran kaldım.

Beşiktaşlı muhammetten daha iyi .

Bizim yönetim bunları niye ön plana çıkarmıyor..

Veya forumda böyle bir konu başlığı varmı.

Şuan hala şoktayım.Süper çocuklar
    En son Serdær tarafından düzenlendi; 04.01.2008, 01:19.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

gelecegin 10 numarasi

Yorum

hakikaten 6 numara geleceğin maradonası.

Yorum

tanıdık oyunculardan fırsat bulursa ancak ozaman farkedilebilir..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

minik takımını daha iyi hocaların yetiştirmesi gerekir profesyonel olması daha iyi

Yorum

paf takım nerde yaw

Yorum

youtube kapalı izleyemiyorum ama o 6 numarayı biliyorum sanırsam (minikler turnuvasında görmüştüm ) gerçekten çok iyi
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

On parmağında on marifetBayan antrenörü İstanbul’daki Trabzonspor futbol okulu öğrenicilerini çalıştırıyor

On parmağında on marifet
                İstanbul Küçükçekmece'de hizmet veren Trabzonspor minikler futbol okulu hizmet vermeye devam ediyor. Antrenör Hüseyin Gülgönül nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren minik futbolcuların yeni bir antrenörü oldu. Ankara Gazi üniversitesi beden eğitimi ve spor akedemesi mezunu olan Özlem Başyurt Rize Kız meslek, Ankara Aliye Yahşi Anadolu meslek lisesi, Kırşehir Hacı Fatma Erdemir Anadolu lisesi ve şuanda da İstanbul İ.M.K. B Anadolu otel Turizm meslek lisesinde Beden eğitimi öğretmenliği görevini sürdürüyor.

Yıllarda spor yapan özlem öğretmen Beşiktaş, Ankara Ormanspor, MTO, ODTU, Giresun Fiskobirlik, Erdemirspor, Dsispor, Kırşehir Gençlikspor, Kırıkkale idmanyurdu, Yozgat Türk Telekom Kocaeli saraybahçe ve Konya Çevre ve ormansporda basketbol, Ankara Gürtaşbayan futbol takımında oynadı. Millide olan Özlem Başyurt şuanda Küçükçekmece'de Trabzonspor futbol okulu takımını çalıştırıyor.

Futbolu çok sevdiğini ve Trabzonspor futbol okulu antrenörü Hüseyin Gülgönül'un desteği ile minik sporculara ders verdiğini söyleyen Özlem öğretmen” işimi severek yapıyorum. Minik futbolcularla zamanın nasıl geçtiğini bile hatırlamıyorum. Ben hem Basketbol hemde futbol oynadım.

Futbol benim içime işlemiş. Tabiki bilgi ve birikimimi bu minik futbolcularla paylaşmak bana büyük bir mutluluk veriyor. Hedefim iyi bir antrenör olmak Geleceğin yıldız futbolcularını Türk futboluna kazandırmak istiyorum. Bunun içinde azimle çalışıyorum”dedi
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Minik takımımıza başarılar...

(UEFA)

Yorum

miniklere başarılar diliyorum. gelecegin futbolcuları helal sizeeeee

Yorum

Minik takımımıza başarılar....
                      .

Yorum

bunları gördükce içim sızlıyor hepsine helal olsun keske trabzonda otursaydık , kardesim fenerbahce forması giymek zorunda kalmazdı fenerbahcede oynuyor cok zoruma gidiyor inş trabzonspor forması da giyecek hemde futbolcu olarak

Yorum

cagdas ile sıkıntım ayni , ben fb'nin değil de miy'in formasini giyiyorum , Ts formasini giymek isterdim

Yorum

Bizim, futbol'un beşiği olduğumuz nerdeyse unutulacak. daha fazla önem vermeliyiz altyapıya.. mükemmel yetenekde miniklerimiz var ama sanki gereken önemi vermiyoruz gibi..

Yorum

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X