Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İlklerin şampiyonu Busenaz Sürmeneli
Daraltma
X
-
Fotoları paylaşmana gerek yoktu diyecektim de, vidyoyu izlememiştim
Vidyoda da bir şey yoktu son sâniyelere kadar
Amaniiinn
Var mı yine savunan ?
Hocasi Cahit efendi de aktrollük yapsın abdülhamit paylaşsın kghsjshs rreezilleeerrr gidin fener yalakalığı yapın şimdi utanmazlarEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 17.02.2024, 11:30.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Burada Busenaz'ı suçlamak işin kolayına kaçmak gibi geliyor bana. Çok uç istisnalar dışında kimse patronu Fenerli diye ekonomik olarak daha rahat olacağı, işini daha güzel şartlarda çalışacağı işini bırakmaz. Futbol dışı branşlarda da Fenerbahçe'nin açık ara Türkiye'nin en iyisi olduğu da bir gerçek. Yönetim niye Olimpiyat Şampiyonu sporcusuna sahip çıkmadı, niye destek olmadı bunları sorgulamak lazım.
Busenaz'a da başarılar diliyorum.
Yorum
-
busenaza laf etmem
ona imkan sağlamayanlara hesap sorulması lazım gelir
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Busenaz'ı suçlamak işin kolayına kaçmak gibi geliyor bana. Çok uç istisnalar dışında kimse patronu Fenerli diye ekonomik olarak daha rahat olacağı, işini daha güzel şartlarda çalışacağı işini bırakmaz. Futbol dışı branşlarda da Fenerbahçe'nin açık ara Türkiye'nin en iyisi olduğu da bir gerçek. Yönetim niye Olimpiyat Şampiyonu sporcusuna sahip çıkmadı, niye destek olmadı bunları sorgulamak lazım.
Busenaz'a da başarılar diliyorum.
Busenazın fb dışında Trabzonda kazandığını kazanabileceği 2. bir kulüp yok. Ayrıca kulübün Busenazın üstüne nasıl titrediğini bizzat biliyorum. Yaptığı açıklama hedef saptırmaktan başka bir şey değil.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahip çıkmadı mı? Destek olmadı mı? Hangi bilgiyle bunu söylediğini çok merak ettim kaynağın nedir acaba?
Busenazın fb dışında Trabzonda kazandığını kazanabileceği 2. bir kulüp yok. Ayrıca kulübün Busenazın üstüne nasıl titrediğini bizzat biliyorum. Yaptığı açıklama hedef saptırmaktan başka bir şey değil.
Yorum
-
Ring içinde inanılmaz kordinasyon kaybı yaşadı. İlk defa bir turnuvada busenazı böyle gördüm. Olimpiyat arenası bambaşka bir seviye. Dandirik avrupa şampiyonasına falan benzemez boksörler en hazır halleriyle orada bulunurlar. Böylesine bir turnuva öncesi kulüp ve şehir değiştirmek akıl karı değildi zaten. Sporun içinde bulunmuş biri olarak kesinlikle hasetten söylemiyorum. Sırf fbnin altın madalya ve büyüklük egosu yüzünden hem busenaz hem Türkiye bir olimpiyat altını kaybetti. Geçmiş olsun.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoları paylaşmana gerek yoktu diyecektim de, vidyoyu izlememiştim
Vidyoda da bir şey yoktu son sâniyelere kadar
Amaniiinn
Var mı yine savunan ?
Hocasi Cahit efendi de aktrollük yapsın abdülhamit paylaşsın kghsjshs rreezilleeerrr gidin fener yalakalığı yapın şimdi utanmazlar
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"sevinmedim ama üzülmedim hiç" diyecektim; su vidyoyu gördüm ve iyi oldu yenilmesi desem çok yalan olmaz kim ne derse desin...
rezil kere rezil açiklamalar ve burnu havada olmalarin sonu bu olur, o kadar yangina artislige bu sonuç yakisirdiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum