Kadınlar Voleybol Ligi 5 Haftasında Deplasmanda Çanakkale Bld'yi 3-2 Yendik Ligde 5'inci Sıradayız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı 1. Ligde. Şampiyon İdmanocağı !
Daraltma
X
-
Yarın 13:00'te Burhan Felek'te Galatasaray'la oynuyorlar, orada olabilirim.
Düzeltme: Gidemiyorum. Artık Yeşilyurt maçında semtimize geldiklerinde izleriz.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 21:44.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın 13:00'te Burhan Felek'te Galatasaray'la oynuyorlar, orada olabilirim.
Maç NTV Spor'dan canlı yayınlanacak bunu da ekleyelim.
Yorum
-
3-0 yenildik, son sette geri döner gibi olduk ama olmadı, Wang'ı hiç beğenmedim, kilo fazlası var gibi.
Bir de Galatasaray maçında Fenerbahçe'ye küfür ederek İdmanocağı'na iki uyarı anonsu yaptırdılar, inşallah maddi bir cezası olmaz.
Şu Fenerbahçe paranoyaklığını ne olur bırakın be kardeşim, takıma zarar vermekten başka bir işe yaramıyor işte.
Yorum
-
Gidemedim maalesef.Fener'e küfür edilmesi de tam bir saçmalık.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Takım, bugün saat 16.00'da Akatlar'da Beşiktaş'la oynuyor. Beşiktaş antrenör değişikliğinden sonra ilk maçında, geçen hafta Galatasaray'ı deplasmanda zorlayarak (ki biz Galatasaray'a karşı Burhan Felek'te varlık gösterememiştik) 3-2 kaybetti.
Beşiktaş ligde sondan ikinci sırada olsa da antrenör değişikliği ve geçen haftaki performanslarını düşündüğümüzde maçın zor geçeceğini düşünüyorum. Bu nedenle herkesi bugün saat 16.00'da Akatlar'a bekliyorum.
Not: Salon, 4. Levent metrosuna yürüme mesafesinde.Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum