Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı 1. Ligde. Şampiyon İdmanocağı !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kadınlar Voleybol Ligi 5 Haftasında Deplasmanda Çanakkale Bld'yi 3-2 Yendik Ligde 5'inci Sıradayız

Yorum

Voleybol takımımız 5 haftada 4 galibiyet alarak ligde kalıcı olacağını göstermiş oldu.....

Tebrikler kızlarımıza.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Kadınlar Voleybol Süper Kupa Maçında Kendi Evimizde Eczacıbaşı Vitra'ya 3-0 Mağlup Olduk Rövanşını İstanbulda Oynayacağız

Yorum

Yarın 13:00'te Burhan Felek'te Galatasaray'la oynuyorlar, orada olabilirim.

Düzeltme: Gidemiyorum. Artık Yeşilyurt maçında semtimize geldiklerinde izleriz.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 21:44.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yarın 13:00'te Burhan Felek'te Galatasaray'la oynuyorlar, orada olabilirim.
            Galatasaray iki puan altımızda, çok önemli bir maç.

Maç NTV Spor'dan canlı yayınlanacak bunu da ekleyelim.

Yorum

Takım kapımızın dibine kadar gelmişken gidip destek vermemek olmaz.
              Gurbetçi Gençler.

Yorum

Ben de gideceğim, Burhan Felek'te görüşmek üzere...
                Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

Galatasaray maçı yarım saat sonra NTV Spor'da.

Yorum

Bu wang hiç servis karsıyalamiyor suanlik kötü gidiyoruz..

Yorum

Wang çok kötü ya hu.
                      keyif adamı ..

Yorum

3-0 yenildik, son sette geri döner gibi olduk ama olmadı, Wang'ı hiç beğenmedim, kilo fazlası var gibi.

Bir de Galatasaray maçında Fenerbahçe'ye küfür ederek İdmanocağı'na iki uyarı anonsu yaptırdılar, inşallah maddi bir cezası olmaz.

Şu Fenerbahçe paranoyaklığını ne olur bırakın be kardeşim, takıma zarar vermekten başka bir işe yaramıyor işte.

Yorum

Gidemedim maalesef.Fener'e küfür edilmesi de tam bir saçmalık.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

İdmanocağı ligin sekizinci haftasında kendi sahasında Nilüfer Belediye'ye 3-1 yenildi ve altıncı sıraya geriledi.

Yorum

Maalesef Ligin 14 Haftasında İdmanocağı Kendi Sahasında Şikecilere 3-1 Yenildi Ve 6 Sıradaki Yerini Korudu Haftaya Rakip Beşiktaş Maç Deplasmanda

Yorum

Takım, bugün saat 16.00'da Akatlar'da Beşiktaş'la oynuyor. Beşiktaş antrenör değişikliğinden sonra ilk maçında, geçen hafta Galatasaray'ı deplasmanda zorlayarak (ki biz Galatasaray'a karşı Burhan Felek'te varlık gösterememiştik) 3-2 kaybetti.

Beşiktaş ligde sondan ikinci sırada olsa da antrenör değişikliği ve geçen haftaki performanslarını düşündüğümüzde maçın zor geçeceğini düşünüyorum. Bu nedenle herkesi bugün saat 16.00'da Akatlar'a bekliyorum.

Not: Salon, 4. Levent metrosuna yürüme mesafesinde.
                                Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X