Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Hentbol Takımı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım çok yaşlı, özellikle ismailin acil bırakması gerek, yabancı oyuncumuz kovalenko da çok zayıf. Savunma anlamında korkunç kötüyüz, hızlı hücum yok, hentbolde durumlar iç açıcı değil kısaca benim gözlemleyebildiklerim. Uzun boylu, uzun kolllu atletik yabancı oyunculara ihtiyacımız olduğu aşikar. Ekrem, mert ve çetin biraz da zafer dışında olumlu konuşulabilecek oyuncumuz yok. Playofflarda hemen elenebiliriz.
    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takım çok yaşlı, özellikle ismailin acil bırakması gerek, yabancı oyuncumuz kovalenko da çok zayıf. Savunma anlamında korkunç kötüyüz, hızlı hücum yok, hentbolde durumlar iç açıcı değil kısaca benim gözlemleyebildiklerim. Uzun boylu, uzun kolllu atletik yabancı oyunculara ihtiyacımız olduğu aşikar. Ekrem, mert ve çetin biraz da zafer dışında olumlu konuşulabilecek oyuncumuz yok. Playofflarda hemen elenebiliriz.
      İsmail dediğin beyaz saçlı göbekli oyuncumuz herhalde, cidden takımımızın yaş ortalaması çok yüksek acaba altyapı falan yok mu Trabzon'da.

Yorum

• İlk maçta sahamızda 31-30 yenildiğimiz bb ankaraya az önce deplasmanda da 35-27 yenilerek playofflardan elenmeye doğru gidiyoruz. Evet burda var olmak bile onur verici ama başarı için ciddi temizlik gerekiyor. Yabancı sınırının hentbolda da rahatlatılması seneye sürprizler ortaya çıkarabilir. Mevcut kadromuz kötü ve çok lakayt oyuncular var. Bjk maçını izlerken rahatsız oldum, yaş ortalamasının yüksekliğiyle de alakalı belki. Trabzonsporda oynadıklarının farkında olmalılar, belki ilgi yok ama isim aynı, Trabzonspor
        En son yaranozlu tarafından düzenlendi; 18.04.2015, 17:09.

Yorum

• Bugün de trabzon da yendik, durum 2-2ye geldi. Son maç ankarada, çok kritik. Kazanan son dörde kalıyor ve avrupaya gidiyor.

Yorum

• Son saniyede yediğimiz golle 1 farkla yenilmişiz. Takımımız skora itiraz edecek. Yazık oldu gerçekten...

Yorum

• seneye iyi kadro kurulur inşallah
              En son yaranozlu tarafından düzenlendi; 21.04.2015, 22:21.

Yorum

• Hentbol süper liginde bu sezon Trabzonsporumuz disinda Akcaabat Tütünspor ve Zagnosspor da mücadele ediyor...
                ilk hafta macinda Trabzon derbisinde Zagnosspor Tütünsporu maglup etti.
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Şu hentboldaki bjk ambargosuna acayip ayar oluyorum, bizimkiler az üzerine düşse ambargoyu yıkabilirler, çok maliyetli olacağını sanmıyorum, gereksiz artislik yapıyor bjk.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu hentboldaki bjk ambargosuna acayip ayar oluyorum, bizimkiler az üzerine düşse ambargoyu yıkabilirler, çok maliyetli olacağını sanmıyorum, gereksiz artislik yapıyor bjk.

O iş öyle olmuyor.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O iş öyle olmuyor.
                      Aynen arkadaş bunlar hala transferle iyi oynamakla bu işlerin olduğunu sanıyorlar
                      Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O iş öyle olmuyor.
                        Nasıl oluyor aydınlat bizi ?
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nasıl oluyor aydınlat bizi ?
                          Bunları daha önceki sayfalarda defalarca yazdım. Hentbolun içinde olan camiadan biriyim. 20 senedir hentbolun içindeyim. Çeşitli takımlara "Teknik Analizi" profesyonel olarak yaptım. Daha da anlatmayayım kendimi.

Bu işin içinde "şike" var iması yapmadım öncelikle bunu söyleyeyim. Uzun uzadıya yazmaya üşeniyorum çünkü her seferinde aynı şeyleri yazıyorum.

1- Kadro kurmak kolay değil
                          2- Transfer yaparak başarı gelmez (bkz. futbol)
                          3- Bu işe yatırdığın paranın karşılığını Türkiye'de alamazsın.
                          4- Ligin mevcut kalitesine zaten adam gelmez.
                          5- Devraldığın takımında sıkıntı vardı zaten. Ona TS forması giydirerek lige girmek saçmalıktı.
                          6- Hentbol branşında yıllanmış ama akıllanmamış tipler var.
                          7- Şampiyonluk istiyorsan altyapın sağlam olacak. Hentbol için bu böyle.
                          8- Şampiyonluk istiyorsan sadece OYNAYACAKSIN. Her maçta hakemi, camiayı tehdit etmeyeceksin.
                          9- Tehdit ederek antipati oluşturmayacaksın.
                          10- Camiada söz sahibi olacaksın.

şimdi bunların altına en az bir 10 madde daha yazarım onların da altını doldururum. Gerek var mı? Yok. Çünkü yine bu branş aynı şekilde yönetilecek.

Son olarak tekrar üstüne basa basa söyleyelim, hentbol branşının Türkiye'de hiç bir kulübe getirisi yoktur. Küçük kulüpler 3-5 kuruşla bu işe devam eder. Kamu kurumları zaten karşılıksız devam eder ama onlar bile teker teker çekiliyor ligden.
                          En son OnurKul tarafından düzenlendi; 11.10.2015, 00:33.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Maalesef hentbol Türkiye'de çok az önemsenen ve çok yetersiz ilgi gösterilen ama özünde bence çok kaliteli bir spor. Fakat gerek Hentbol Federasyonu olsun gerekse de illerdeki hentbol temsilcilikleri olsun bu spor için gerekli altyapıyı oluşturamadığından ve bilhassa arkadaşın bahsettiği gibi yıllardır süregelen bir BJK ambargosu olduğundan tadı tuzu kaçıyor... Ulusal düzeyde ne Türkiye'nin ne de kulüplerin gözle görülür başarısı bile yok. En son bakmıştım 1990'lı yıllarda Eti Bisküvi diye bir takımımız şampiyonlar liginde yarı final oynamış kaybetmiş.. Misal avrupada sürekli ispanyollar ve almanlar arasında rekabet var bu sporda. Diğer ülkelerin esamesi bile okunmuyor.. Bir de isveç var ülke olarak başarılı durumdalar. Türkiyede de BJK faktörü var. Böyle bir tablo içerisinde Türkiye'den tek bir takımın istediği gibi at koşturması da bence hiç şaşırtıcı değil. Bence sıradanlaştığı için artık rekabetin olmaması yüzünden diğer takımların da ne yaparlarsa yapsınlar gerekli istikrarı yakalayamadıkları bir gerçek.

Trabzon kulüplerinde ise durum aslında ülke geneline baktığınızda adeta şaşırtıcı derecede güzel.. Trabzonspor ile birlikte Akçaabat Tütünspor var. Artı Zağnosspor her ne kadar Ankara takımı gözükse de aldığım duyumlara göre seneye muhtemelen Trabzon takımı olarak süper lige dahil olacaklarmış. Bayan takımı zaten Trabzon çıkışlı. Bu da size süper ligde 3 tane Trabzon takımı eder.

Gözlemlerime göre ise Trabzonspor ve Akçaabat Tütünspor arasında bence kalite olarak fark yok. Bazı maçlarda Tütünspor çok daha farklı bir enerji ile sahaya çıkıyor. Trabzonspor ise kurumsal kimliğine ve arkasındaki kulüp bazlı desteğe rağmen gereken başarıyı gösteremiyor. Zağnosspora gelirsek oyuncu kalitesi çok yüksek ve bir oyun kültürü oluşturmuşlar ben öyle gördüm...

Umarım gereken başarıyı yakalarız.
                            "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• türkiye kupasında beşiktaşın ardından 2.ci olarak ççeyrek finale kaldık

Yorum

• Beşiktaş lige ambargo koydu yıllardır yalnız misal şampiyonlar liginde dökülüyor.
                                10 maçta 1 galibiyeti var Avrupa'da.
                                Sanırım onlar da olayın farkında ve TR için yeterli kadro ve sponsorlarıyla kendi yağlarında kavruluyorlar.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X