Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Hentbol Takımı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Hentbol Takımı

Trabzonspor'un hentbol takımı resmi olarak THF liglerinde.

Federasyonun yeni yönetim biriminde yapılan toplantıda Trabzonspor’un, Hentbol Süper Ligi’ne katılmak için yaptığı başvuru görüşüldü ve kabul edildi.

Karar uyarınca, Bordo mavili kulübün hentbol takımı 2010-2011 sezonunda Türkiye Deplasmanlı Hentbol Süper Ligi’nde mücadele edecek.
    Uzun zamandır bekliyordum bu haber için. Bir hentbolcu olarak çok mutlu oldum.

Yakın zamanda Galatasaray ve Fenerbahçe de hentbol takımlarını oluştururlar.

Buradan Trabzonspor yönetimini tebrik ediyorum ve takımımıza başarılar diliyorum.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

24 Subat'in devri gibi birsey mi soz konusu yoksa Trabzonspor kendi takimini mi olusturacak acaba ?

Resmi sitemizde hala haber yok bu konu ile ilgili.
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 18.08.2010, 03:07.

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      24 Subat'in devri gibi birsey mi soz konusu yoksa Trabzonspor kendi takimini mi olusturacak acaba ?
      24 Şubat'ın devri söz konusu değil şu an için.

Ancak liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Kaldı ki Trabzonspor yönetiminden bir açıklama yok. Sadece federasyon Trabzonspor'un deplasmanlı lige kabul edildiğini açıkladı. Daha detaylı bilgileri alınca paylaşacağım.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

basketbol hentbol bayan sporlari icinde veleybol olsun

Yorum

24 subatın trabzonspor a devrini 24 subatlı olarak istemiyorum....
          ıslak imza....

Yorum

Bilal Eyüboğlu’ndan kulübümüze ziyaret

Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu bugün (Cuma) kulübümüzü ziyaret etti.

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizle görüşen Eyüboğlu’na özel işlemeli tabak hediye edildi.
            Trabzonspor Kulübü’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Eyüboğlu, takımımıza yeni sezonda başarılar diledi.

13.08.2010 17:53:27

Yorum

hayırlı olsun

Yorum

İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                basketbol hentbol bayan sporlari icinde veleybol olsun
                "Kadın" sporları derken ? Bu cümleden bir şey anlamadım.

Yorum

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Kadın" sporları derken ? Bu cümleden bir şey anlamadım.
                  Abi bir de veleybol var orda.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    24 subatın trabzonspor a devrini 24 subatlı olarak istemiyorum....
                    Sebep?

Hentbol'u sevmem zerre kadar hemde..

Madem kuruluyor bordo mavi en tepeyi hedeflemedir her alanda..

24 Şubat devredilmek istemiyorsa da kendi bilir..

Buldozer gibi ezilince şehirde ağlamasında ama niye biz varken böyle bir yapı kuruldu diye..

Bu şehirde bordo mavi ve Trabzonspor'dan başka bir kulübe tahammül yok..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi bir de veleybol var orda.
                      O bambaşka zaten Hayır acaba bunlar kadın sporu bunların içinde voleybol da olsun mu demek istedi yoksa, bu branşların kadın bölümleri de açılsın mı demek istedi... Muamma...

Yorum

Bu konu hakkinda daha detayli bilgiler var mi acaba ?

Ortada hicbirsey yokken neden boyle bir aciklama yapsin federasyon.

Gercekten de ilginc.

Yorum

Aldığım son haberlere göre 24 Şubat Spor Kulübü Trabzonspor'a devredilmiş arkadaşlar. 24 Şubat Süper Lig'de oynayacak imkanları sağlayamadığı için kulübü Trabzonspor'a devretmiş. Hayırlı olsun...

Yorum

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aldığım son haberlere göre 24 Şubat Spor Kulübü Trabzonspor'a devredilmiş arkadaşlar. 24 Şubat Süper Lig'de oynayacak imkanları sağlayamadığı için kulübü Trabzonspor'a devretmiş. Hayırlı olsun...

Tahmin ettigim sey olmus demek ki, bence en kisa zamanda bir isim sponsoru bulunmasi gerek takima.

Bu arada resmi sitede neden bununla ilgili hicbir haber yok cok merak ediyorum.

Yorum

sonunda hetbol şubeside kuruldu hayırlı olsun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X