Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Havvanur Kethüda

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Havvanur Kethüda

Şampiyon Havvanur Kethüda!

Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibi Olena Chernokolenko’yu mağlup ederek altın madalya kazandı.

​30 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında Çekya’nın Ostrava kentinde düzenlenen Genç Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda +80 kiloda mücadele eden sporcumuz Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibi Olena Chernokolenko’yu mağlup ederek altın madalya kazandı.

Başkanımız Ertuğrul Doğan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Genç Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak bizleri gururlandıran sporcumuz Havvanur Kethüda’yı yürekten tebrik ediyorum. Havvanur, azmiyle, inancıyla ve ringdeki üstün performansıyla Türk sporunun gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Trabzonspor olarak amatör branşlarda mücadele eden sporcularımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tam destek vermeye devam edeceğiz. Kendisiyle gurur duyuyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Semih Hekimoğlu ise, “Çekya’da ay-yıldızlı bayrağımızı zirveye taşıyan sporcumuz Havvanur Kethüda’yı gönülden kutluyorum. Kendisi gösterdiği azim, disiplin ve mücadele gücüyle genç sporcularımıza da ilham olmuştur. Havvanur’un başarısı sadece Trabzonspor’un değil, Türk sporunun da büyük bir gururudur” dedi.
    f31df620765e4732a0f875776cf61305.jpeg
    f5531635a90b433c98e9881a01879225.jpeg
    Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

♥️💙
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

bu da yarin öbür gün fbye gitmesin de... simdilik kendisine sâhip çikalim, simarik ve artik looser olan Sürmeneli gitsin ali koç gitti diye aglasin simdi
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
      Yükleniyor...
      X