Doğan Hakyemez (Genel Menajer)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26212
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

Ruhu şad olsun.

Kendisiyle 2010'da tanışmıştık. İletişime önem verirdi. Açık sözlü ve gerçekçiydi. Daha görevdeyken "Trabzonspor düşer böyle giderse, kimse söz dinlemiyor" demişti bana. Dediği gibi oldu.

Bugün Trabzonspor YK Üyesi olan Zeyyat Kafkas, iş işten geçtikten sonra şöyle demişti:

"Hakyemez uyarmıştı

Sezon başından beri çeşitli hatalar yaptıklarını ve bunları kabul ettiklerini belirten Kafkas "Belki biraz popülizm yaptık, Doğan Hakyemez’in 2.5 milyon dolarlık bütçe yapalım uyarılarına rağmen pahalı bir kadro kurduk ve bütçeyi yüksek tuttuk. Sonrasında tüm kamuoyunun bildiği gibi maddi sıkıntılarla uğraşmak zorunda kaldık ve bu süreci yaşadık.

Doğan Hakyemez’in basketbolumuza verdiklerini kimse inkar edemez. Bizim beko ligine çıkmamıza ciddi katkısı olmuştur. Ama görülen tablo ve düşündüğümüz bütçede Doğan hocamıza yer açamadığımızı kendisi de görecek ve bize anlayışla yaklaşacaktır."

Aynı yöneticiye, bugün Tofaş'ı zirveye taşıyan Tolga Öngören'i gönderirken bunun büyük hata olacağını Tanjant'taki ofisinde yalvar yakar anlatmış fakat başarılı olamamıştım. Sonra takım düştü. İş bilmez adamların söz dinlememesi... Değişen bir şey var mı: Yok.

Trabzonspor ve Türk basketboluna büyük hizmetler vermişti. Ülkede söz sahibi yönetici profiline laf anlatması zordu. Tekrar ruhu şad olsun.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.07.2018, 07:21.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
    Yükleniyor...