Mevki : Forvet Kilo :
Forma Numarası : Ayakkabı Numarası :
Doğum Tarihi : 20.02.1989 Medeni Hali : Bekar
Doğum Yeri : Sözleşme Başlangıcı :
Boy : 201 Sözleşme Bitişi :
Oynadığı Kulüpler : Alpella
Geçen sene Alpella'da oynarken Efes Pilsen maçında canlı izleme şansım olmuştu.Gerçekten çok iyiydi.Efes Pilsen'i tek başına ezmişti desem yanlış olmaz yani
son oynadığı olin maçında çok iyi oynadı özellikle ilk yarıda çok etkiliydi.
2. yarıda bir ara tribünlere ters ters bakıyordu.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Kendisi hem çok yönlü oyun yapısı, hemde iyi bir şutör olması sebebiyle benim çok ilgimi çekmişti sezon başında ancak sonradan garip bir şekilde düşüş yaşadı.. Kendini toparlarsa takımın en fazla gelişim göstermeye açık oyuncusu.. İddia ediyorum 1-2 seneye NBA'de bile görülebilir.. Kendini toparlarsa şayet..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Sezon başı yapılan turnuvada , en çok dikkat çeken ,eli en iyi olan oyuncu görüntüsü verdi .Ligde ise anlamsız bir form düşüklüğü yaşadı ,bizlere de hayalkırıklıkları yaşattı.
Formda olduğunda ikinci bir Ogün.
play-off'larda bu çocuk patlayacak böyle bir his var içimde çünkü kendisi göstermek istiyor ve kendisi göstermek için de bundan daha iyi bir fırsat yok. formu inişli çıkışlı olmasa her zaman ilk 5'te yeri hazır biri olacak, o derece.
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Pota altına çok iyi girdi bugün, ama şanssızdı çünkü karşı takım gerçekten iyi savundu pota altını. Kritik anlarda işini yaptı, tebrikler kendisine. play-off'larda kendisinden daha çok 3'lük bekliyoruz yalnız
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum