Son maçta hafif sakatlığı varmış o yüzden riske edilmemiştir diye düşünüyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan İNCEKARA
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sakatlığı olmasa ne olur Uğurtan.Maksimum alcağı süre 10 dakika.İlker ve umut varken süre alması mümkün değil.Sezon sonu gönderielceklerin başındaki isim bence.İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon maçta hafif sakatlığı varmış o yüzden riske edilmemiştir diye düşünüyorum..Colmandante
Yorum
-
Biliyorum Osman ben şuan için söyledim.. Sakatlığı olmasa idi yine bir şekilde kullanırdı hoca..İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlığı olmasa ne olur Uğurtan.Maksimum alcağı süre 10 dakika.İlker ve umut varken süre alması mümkün değil.Sezon sonu gönderielceklerin başındaki isim bence.
Bana kalsa Umut'u da tutmam takımda ya neyse.. Daha sağlam bi oyun kurucu gerek..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Dünki maçtada oynamadı sakatlığı devammı ediyorBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Sayın İsmet Badem'in oyuncumuz hakkındaki görüşleri:
" Çok beğendiğim bir oyuncu, tabii çok eksiği var. Ama top eline basketbol ona o basketbola çok yakışıyor. Gerisi kendine ve onu oynatacak koçuna kalmış! Her takımın önemli yıldızı olabilir."
basketbolseverler.com'danAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum