Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan İNCEKARA

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Son maçta hafif sakatlığı varmış o yüzden riske edilmemiştir diye düşünüyorum..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son maçta hafif sakatlığı varmış o yüzden riske edilmemiştir diye düşünüyorum..
      Sakatlığı olmasa ne olur Uğurtan.Maksimum alcağı süre 10 dakika.İlker ve umut varken süre alması mümkün değil.Sezon sonu gönderielceklerin başındaki isim bence.
      Colmandante

Yorum

İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sakatlığı olmasa ne olur Uğurtan.Maksimum alcağı süre 10 dakika.İlker ve umut varken süre alması mümkün değil.Sezon sonu gönderielceklerin başındaki isim bence.
        Biliyorum Osman ben şuan için söyledim.. Sakatlığı olmasa idi yine bir şekilde kullanırdı hoca..

Bana kalsa Umut'u da tutmam takımda ya neyse.. Daha sağlam bi oyun kurucu gerek..
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Yorum

Dünki maçtada oynamadı sakatlığı devammı ediyor
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Volkan şu anda Ümit milli takımla beraber çalışmalarını sürdürüyor.Temmuz aynın başında Avrupa Ümitler Şampiyonası var Hırvatistan'da.Umarım orda da boy gösterir.Bu arada Ümit milli takımın başında da Alaeddin hocamız var.

Yorum

Volkan İncekara hazırlık maçında Fransa potalarına 6 sayı bırakmış.

Yorum

Oyuncumuz Volkan İncekara ümit milli takımın Ukrayna'yı 86-54 yendiği maçta 2 sayı ve 1 asist;

Fransa'yı 86-80 yendiği maçta ise 2 sayı, 2 asist ve 2 ribaund ile oynadı.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Sayın İsmet Badem'in oyuncumuz hakkındaki görüşleri:

" Çok beğendiğim bir oyuncu, tabii çok eksiği var. Ama top eline basketbol ona o basketbola çok yakışıyor. Gerisi kendine ve onu oynatacak koçuna kalmış! Her takımın önemli yıldızı olabilir."

basketbolseverler.com'dan
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yolun açık olsun. Şahsen ümitliydim ama olmadı.

Güle güle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X