Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dee Bost

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dee Bost

Takımımız, son olarak NBA Kulübü Utah Jazz forması giyen oyun kurucu Dee Bost ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde, A takımdan sorumlu yöneticimiz Hasan Aktaş da hazır bulundu. A takımdan sorumlu yöneticimiz Hasan Aktaş, kaliteli bir ismi kadroya dahil ettikleri için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Dee Bost, kulübümüze hayırlı olsun. Yapımıza uygun, önemli bir ismi kadromuza kattık. Bost’un bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu kalite ve tecrübedeki bir oyuncunun uzun bir uyum süreci yaşayacağını düşünmüyorum.

Oyuncumuz, en kısa zamanda takımla kaynaşarak kalitesini ortaya koyacaktır” dedi.

Amerikalı oyun kurucumuz Dee Bost da, hedefi olan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Burada büyük bir camia ve ateşli bir taraftar grubu olduğunu biliyorum. Ben de kalitemi ortaya koyup, kulübün hedefleri doğrultusunda takıma katkı sağlayacağım. Forma giyeceğim ilk günü iple çekiyorum” dedi.

Öte yandan Bost, takımımızda 3 numaralı formayı giyecek.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

1989, 188cm, 80 kg

* NCAA Yılları (2008-2012)

SEC Konferansında Missisippi State mezunu. CSKA ve Galatasaray'dan tanıdığımız Jamont GORDON'ın mezun olmasıyla onun yerine geçti, ilk senesinden takımın oyun kurucusu oldu.

Takım arkadaşları Jarvis VARNADO, Arnett MOULTRIE ve Rodney HOOD draft edildi.

Okul tarihinin en başarılı koçu Rick STANSBURY ile çalıştı. Dört yılın yalnızca ilkinde ulusal turnuvaya kalabildiler.

Kolej istatistikleri: http://www.sports-reference.com/cbb/...ee-bost-1.html

* Profesyonel kariyeri (2012-...)

Draft edilemedi ve Avrupa'ya geldi. Karadağ takımı Buducnost'la Adriyatik Ligi ve Eurocup'ta (Karadağ Ligi de var, onu yazmıyorum) yer aldı. Bu iki sert kulvarda çaylak senesinde çıktığı;

39 maçta ort. 21,8 dakika süre alıp

%46 iki sayılık %31 üç sayılık %67 faul atışı isabetiyle

8,1 sayı - 2,9 rib - 1,6 ast - 0,9 tç - 0,9 tk - 2,5 faul istatistikleriyle oynadı.

Eurocup'ta çeyrek finale kadar gittiler.

Geçen sezon Gelişim Ligi'nde (NBDL) Idaho Stampede'de oynadı. Nisan ayında Venezuela'ya giderek sezonu orada tamamladı. Twitter'da birisi Bost'un Venezuela'da takımının final oynamasına önderlik ettiğini yazmış. Yedi maçlık final serisinin sadece ilk iki maçında oynadı. Hatta ikinci maçta sadece 10 dk süre aldı.

Önceki yıllarda Portland Trail Blazers'da NBA şansını deneyen Dee Bost bu sene Yaz Ligi'nde Dallas Mavericks, ön sezon kampında ise Utah Jazz organizasyonlarında yer almıştı.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Hayırlı olsun. Umarım yeni bir Stoll vakası değildir..
      www.x.com/zykmda

Yorum

D-League performansı umut veriyor bence isabetli bir hamle olacak..
        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
        Komünar..

Yorum

Bu da kim ? Kaç yabancı olduk ?
          Dallas Mavericks
          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

İstatistikleri iyi gözüküyor, bir önceki maça göre daha iyi durumda. Geldiği zaman asist sayısı ile önemli ölçüde katkı vereceğini düşünmüştüm, bu maçta 6 asisti var. Daha da iyi olur inşAllah.

Trabzonspor MP
            ‏@tsbasket

Amerikalı guardımız Dee Bost, 11 sayı, 7 ribaund, 6 asist ve 2 top çalma ile skora katkı verdi.

Yorum

Maçı izledim. Bana pasörden çok içeri kateden bir PG gibi geldi. Umarım pasör özelliğini ön plana çıkarır.
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Curtis Millage ve Earl Calloway'i savunmada etkisizdi.

İlk beş maçındaki şut performansı da kötü.

3/11 İki sayılık
                4/18 Üç sayılık
                11/17 faul attı.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Geldiğinde savunması ön plana çıkarılmıştı. Savunma yapıyor mu?

Randle için "takımı oynatmıyor" deniliyordu, Bost takımı oynatıyor mu?

Şutu da yok.

Yorum

Bost'u bize ızdırap olsun diye aldılar herhalde.

Yorum

Futbol takımımızda oynayan kötü oyuncular için bir söz vardır ya "Yavuz Selim'de çok var bunlardan" diye.. Bu söz Bost için bile geçerli.. Yavuz Selim'den rastgele birini çevirsek onun kadar oynar..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

Derhal git bu takımdan
                        TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

Eski koç Hakan Demir aldırdı bunu
                          TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

tüm lig tarihinin en kötü yabancılarından biridir

Yorum

Cidden çok ama çok kötü bir PG

Bu adamı kim beğenip aldı gerçekten de çok merak ediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X