Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Derrick Obasohan (D-Nice)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni transferimiz hayırlı olsun
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Tipi iyi görünüyor oyunu da faydalı olur inşallah, hayırlı olsun.

Yorum

Basketbol Takımımıza Amerikalı Takviye

Beko Basketbol Ligi’ne yükselen takımımız kadrosunu Amerikalı oyuncu Derrick Obasohan’la güçlendirdi.

18 Nisan 1981 Houston doğumlu ve 1,99 m boyunda olan Derrick Obasohan, sırasıyla, 2004 - 2005 sezonunda Etzella Ettelbruck, 2005 - 2006 sezonunda Verviers-Pepinster, 2006 - 2007 sezonunda Hyères Toulon, 2007 – 2009 sezonunda Strasbourg, 2009 - 2010 sezonunda Hyères Toulon takımlarında forma giydi.

Mesafe tanımayan şutlarıyla tanınan Obasohan, Hyères Toulon takımında Fransa 1. Ligi’nin sayı kralı oldu.

2009-2010 sezonun da 30 maçta ortalama 34 dakika oynayan ve 19,8 sayı atan Derrick Obasohan %37’lik 3 sayı ve %81’lik faul atışı isabeti ile öne çıkmayı başardı.

Detaylar için http://www.trabzonsporbasket.com/Detay.aspx?Id=815 adresini tıklayınız.

Diğer Fotoğraflar

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

ne zman ımzalıyo yenı kralımız...
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

DERRICK OBASOHAN'ı izledim kaliteli bir oyuncu.Efes Pilsen de oynayan CHARLES SMITH tarzında bir oyuncu.Dış atışları gayet iyi ve içeriye penetreleri gayet güzel yararlı olacağını düşünüyorum.
            Ayrıca Doğan Hakyemez'in yakından tanıdığı ve takip ettiği bir oyuncu kendisi.BBL de ortalama 18-20 sayı ile oynar bu da yeter zaten.

Ancak bize acilen 5 numara pozisyonunda oynayacak uzun lazım amerikalı olursa yapacağı smaçlarla tribünleri coşturur ve zaten maçlara dolu olan tribünleri daha da coşturur ve basketbolu sevdirir...

TABİİ Kİ SEVMEYENLERE....

SAYGILAR.....
            NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

arkadaslar sayı kralı olabilir ama benim şüphelerim...zira fransa ligi çok kaliteli bir lig değil..türkiye liginde bile sayı kralları sürünüyor..
              Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker

Yorum

İlk olarak lazfatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar sayı kralı olabilir ama benim şüphelerim...zira fransa ligi çok kaliteli bir lig değil..türkiye liginde bile sayı kralları sürünüyor..
                butttun yorumlari okudum nerdeyse ve yazdigini yazacaktim ^^ fransa basketbol ligi avrupa'nin en kotulerinden, avrupa kupalarindaki takimlari yerlerde surunuyor, inanilmaz kotuler, alman kulupleri bile onlari geçti, eskidendi o pau orthez ve asvel kuluplerinin vasat sonuçlari, simdi berbatlar berbat, hatta o pau orthez ikinci lige dustu, gerisini siz dusunun, haaa ama bunu aldigimiz oyuncuyu kuçuk dusurmek için demiyorum, sadece uyari, çunki bazilari fransa liginin iyi oldugunu sanabilir, ancak hiç de oyle degil...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

yanılmıyorsam efes le mans dan kenny gregory yı almıştı ,sayı kralı falanda değildi , şimdi siena da oynuyor, ligin kötü olmasının çokda önemi yok ,kötü bir ligde olsa bile sayı kralı olmak yetenek ister ,

Yorum

Bilen arkadaşlara soruyorum, Fransa Ligi mi Türkiye Ligi mi daha kaliteli?

Yorum

İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      türkiye ligi tartışmasız,ispanya ligi,yunan ligi ,türkiye ligi,

Yorum

İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yanılmıyorsam efes le mans dan kenny gregory yı almıştı ,sayı kralı falanda değildi , şimdi siena da oynuyor, ligin kötü olmasının çokda önemi yok ,kötü bir ligde olsa bile sayı kralı olmak yetenek ister ,
                        dogru ona lafimiz yok, zaten yazdim aldigimiz oyuncuyu kuçuk dusurmek için degil diye, demek istedigim fransa liginin kotu oldugu shumpert abi

İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fransa ligi yerlerde, Türkiye ligi avrupa'nin en önde gelen liglerinden

Yorum

İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          türkiye ligi tartışmasız,ispanya ligi,yunan ligi ,türkiye ligi,
                          ispanya 1.ci belki ama, 2.ci Türkiye gibime geliyor, olmasa da çok çok yakin bence yunan ve Türkiye ligi, onlari önde yazmanin sebebi panathinaikos ve olympiakos olabilir ona bir sey diyemem
                          taraftar konusunda yunanlarin 1.ci oldugu kesin, daha 2gun once panathinaikos olympiakos final serisi 3.cü karsilasmasini izledim, muthis taraftar muthis karsilasma, izlemeye degerdi...
                          (bir taraf spanoulis obur taraf papaloukas, bir taraf batiste obur taraf childress, oofffofff)

Yorum

Resmi imzayi atti mi veya ne zaman atacak?
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Pardon ...

Yorum

Avrupa Ligleri Konusunda...

2 sene öncesine kadar en pahalı lig Rusya idi. Çünkü inanılmaz bütçelere sahipti takımlar. Nachbar, Delfino, Krstic gibi NBA oyuncularını getiriyorlardı. Ama CSKA dahil hepsi adeta batma noktasına geldi (ekonomik küresel krizden dolayı)...

Gerçi sağlam altyapıları basketbol kalitelerini çok etkilemedi.

Yunan Ligi, Olimpiakos'un "şov" transferleriyle adından bashettirdi. Yunan Milli Takımı son yıllarda büyük başarılar elde etti. Lig de haliyle dikkat çekti.

Ama İspanya gerçekten farklı. Çünkü yarışmacı takım sayısı çok fazla. Barcelona, Caja Laboral, Unicaja, Real Madrid, Juventut, Valencia... (TRT bu ligin maçlarını yayınlıyor, Murat Murtahanoğlu'nın anlatımıyla, ilgilenenlere)

Ciddi yatırımlar yapılan bir başka lig ise İtalya. Teknik basketbolun önemli olduğu bir lig. Son yıllarda Siena'nın çıkışı diğer takımları gölgede bırakmış gibi görünse de sert bir lig İtalya.

Obasohan'un yer aldığı Fransa'nın yapısı biraz farklı. Ülkenin sosyolojik yapısından, Afrika ülkeleriyle yakın ilişkilerinden Afro-Avrupalı oyuncular ligin özelliğini şu şekilde ön plana çıkarıyor: ZIPLA-KOŞ...

Gerçekten atletik mücadelenin teknik oyunun önüne geçtiği bir lig Fransa. Ayrıca Fransa ligi NBA'e en fazla oyuncu gönderen liglerden (belki de son dönemde ilk sırada)...

TBL ise benim gözümde "geliştirme ligi"... NCAA'lerden çıkan veya diğer liglerde patlayamayan oyuncuların çıkış yaptığı yer. Efes-Ülker hegemonyası varmış gibi görünse de, ekonomik açıdan takımlar sıkıntı yaşıyor dense de ligimiz Batı'ya her sezon hazır oyuncu gönderiyor.

Bu sene BJK'lı Newley, Euroleague takımı Rytas'a gitti. Geçen sezon ülkemizde oynayan McCalebb, bu sezon Partizan'la Final 4 oynadı. Daha önce Hosley, Lofton, Nicholas, Domercant...

Bu arada kimsenin unutamadığı 2-3 sezon önceki TBL ise gerçekten Avrupa'da örnek gösteriliyordu. Yine de fena sayılmayacak bir sertlik düzeyinde oynanıyor basketbol ülkemizde...
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.06.2010, 12:29.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X