Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - 19 Mayıs & Hayri Gür Spor Salonu (7.500)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon - 19 Mayıs & Hayri Gür Spor Salonu (7.500)

Basketbolla ilgili farklı başlıklar altında Trabzon'a yapılan yeni salonla ilgili görüşler bildiriliyordu.
    Trabzonumuza böyle bir salon yapılırken bunun içinde bir başlığı çok görmemeliyiz diye düşündüm

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Ekim 2009

Kasım 2009

Aralık 2009

Ocak 2010

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

Salonun yapıldığı yer.

Meydandan salona olan mesafe.

Yorum

7500den fazla gibi..

Yorum

İlk mesajdan sonra yapılacak mı diye soracaktım ama yapılıyormuş bile.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Başlığın açılması güzel olmuş.Sürekli aktif bir başlık olmasını diliyorum.Haberler ve fotoğraflarla...
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

Çok güzel bir tesis olacak
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Kasım 2008 adamlar açmış şahsen kendim geçen yıl bir müsabakayada çıktım bu salonda bu salonu görünce bizim 19 mayısın bir merek olduğu daha iyi anladım. Trabzon a bu salonun yapılmasına geç bile kalınmıştır. Yapımına başlanmasıda sevindiri bir olay yeri şehrin biraz dışında ama deniz manzaralı güzel bir yer ;=) alttarafta kalan il özel idaresine ait binada Hilton oteli yapılacakmış 2011 e kadar faal durumda olaçakmış...

''Şerefle Biterilmesi Gereken En Asil Görevdir Hayat''

Adem YILDIZ

Yorum

çok güzelmiş, önümüzdeki sene maçlarımızı oynayabilecekmiyz,nezaman bitiyor bu salon,

1 lige böyle bir salonla girmek çok güzel olurdu

Yorum

Takımımıza hayırlı omasını diliyorum.ALL STAR maçında kayseri salonunu gördüm bayıldım ya inşallah bizim salonumuzunda onda aşağı bir yanı olmaz.

Yorum

İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımımıza hayırlı omasını diliyorum.ALL STAR maçında kayseri salonunu gördüm bayıldım ya inşallah bizim salonumuzunda onda aşağı bir yanı olmaz.
                      seneyede bize verirler all starı

Yorum

Kayserini kapasitesi 7.200 bizim salon 7.500 olacak türkiyede 3. en büyük salon olacak

Yorum

2010 nun sonlarına doğru biteceği söyleniyordu.
                          BBL ye yükselirsek, ilk yarının son maçlarını burada oynayabiliriz.

Yorum

İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kayserini kapasitesi 7.200 bizim salon 7.500 olacak türkiyede 3. en büyük salon olacak
                            12.500 kişilik Abdi İpekçi dışında;
                            Yeni yapılan Ankara Arena var, 10.000 kişilik.
                            fenerin ülkerle yaptığı Ülker Arena var, 12.000 kişilik.
                            İzmirdeki Halkapınar var, 10.000 kişilik.

Senin yorumunu şöyle değiştirebiliriz, şuan yapılmakta olan Ülker Arena ve Ankara Arena ile birlikte en modern birkaç salondan biri olacak.

Yorum

yani 300 koltukla geçtik onları he.
                              Birde iyi bir sdat yaparsalar sorun kalmayacak.
                              ''Şerefle Biterilmesi Gereken En Asil Görevdir Hayat''

Adem YILDIZ

Yorum

Yükleniyor...
                              X