Taraftarın da desteğiyle alacağız İnşallah maçı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TB2L 8. Hafta | Trabzonspor 77 - 87 Hacettepe
Daraltma
X
-
KUTADGU
Bu maç önemli.
İyi oyunculardan kurulu bir takım olmamız her zaman işe yaramaz.
İyi oyunculardan kurulu, iyi bir takım olmamız bizim öncelikli beklentimiz.
Dolayısıyla Play-Off müsabakalarındaki yüksek çekişme ve yüksek mücadeleye yakınlıkta geçecek bu maç takımımız hakkında gerçekci fikirler elde etmemize neden olacaktır.
Maçi izleyeceğim.
Kazansak da kaybetsek de takımın oyun düzeninini önemseyeceğim.
Zor zamanlarda yapılabilecek yeterlilikleri görmeye çalışacağım.
Ve tüm bunları yaparken gerçek manada bir oyun kurucumuz olmadığı gerçeğini de gözardı etmeyeceğim.
"Bir takım oyun kurucusu kadar oynar"
Ve o oyun kurucu bizde ne yazık ki yok.
Yorum
-
Kutadgu Yanlış anlama ama Oyun kurucumuz yok diye nasıl böyle kesin söyleyebiliyosun.
Her maçını canlı izlemiş biri gibi yorumladığın için sordum.
ayrıca ben basketten çok anlamam bunuda belirteyim2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun kurucu aslinda Umut Tunay ismi yanlis yazmis olabilirim ama takimin oyun kurucu aslinda o fakat sakat benim bildigim..Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
Yorum
-
3 gerçek oyun kurucumuz var , şu anda oynayanlar İlker Türel ve Volkan İncekera ...Umut Tınay ise ağır bir sakatlıktan yeni çıktı ve hazır olması uzun zaman alır...ayrıca gerçek pozisyonu olmamasına rağmen Caner ve Fırat da arasıra oyun kurucu olarak oynuyor...
benim takip ettiğim kadarıyla oyun kurucularımız takıma uyumlu oyuncular ama takımı tek başına sırtlayacak oyuncular değiller gibi....
bu sene takım olarak iyiyiz bireysel olarak öne çıkan çok oyuncu yok o yüzden mevcut oyun kurucularla da 1. lige çıkabiliriz yok eğer ille de transfer yapılsın denilirse o zaman düşünülebilir...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğimde gönderildi sene başında......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKutadgu Yanlış anlama ama Oyun kurucumuz yok diye nasıl böyle kesin söyleyebiliyosun.
Her maçını canlı izlemiş biri gibi yorumladığın için sordum.
ayrıca ben basketten çok anlamam bunuda belirteyim
Bunun yanında her hafta maç sonunda takım istatistiklerini de anlayıp yorumlamaya çalışıyorum.
Hazırlık maçlarında da söyledim.
Maçı kazanmamız için topu bir şekilde potaya indirmemiz şart.
Ancak bu tür hücumlarda sayı bulabiliyoruz zaten.
Bir de savunmada efektif oynuyoruz.
Şu ana kadar hiç bir maçta hiç bir oyun kurucumuz -3 tane- maçı domine edemedi. Takımı yönetemedi. Umut Tınay'da yok.
Volkan ve ilker benim standartlarımın altında.
Caner en fazla 2 numara oynayabilir o kadar. Onu da yapmaya yetenekleri el vermez.
Fırat gibi etkin bir hücumcuyu oyun kurucu oynatmaya çalışmak aslında oyun kurucumuzun gerçek manada bir oyun kurucu olmadığını göstermiyor mu?
Yorum
Yorum