tebrik ederim inşallah vbaşarılarının devamı gelir...
TB2L | Akçakoca Poyraz 68 - 79 Trabzonspor l 02.11.2008 l 3. Hafta
Daraltma
X
-
Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur” -
Basker maçlarında da seri galibiyetlerin gelmesi sevindirici. Allah nazardan korusun hem Futbolda hemide baskette dolu dizginiz. Hadi hayırlısıTRABZONSPOR
Eski Nickim : CriptoYorum
-
bu hafta bornova ve gelecek hafta ki bursa basketbol maçları çok çok önemli iki maçtanda galibiyetle ayrılırsak bize ulaşabilecek bir takım kalmayacak. can özcan ın performansı takdire şayan. tyrus ın bıraz daha aktif olması lazım. yani rakip amerikalı nın istatıstıklerı daha iyi. umarım diğer yabancımızda iyileşir de rekabet ortamı olur. bu arada bmn den bizi takip eden oyunculara sözüm şudur ki, siz daha iyi olun,biz hem nette hem tribünlerde yanınızdayız,büyük bir takımdasınız kıymetini bilin.Yorum
-
Yorum
-
Eyüp ile 7. maçımızı oynayacağız.
Fikstür burada TB2L 2008-2009 Sezonu Fikstürü2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bu maçla ilgili yeterince fotoğrafa üsteki linkten ulaşabilirsiniz.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
bu lig bize hafifmi geldi ne
basketbol takımımızı tebrik ediyoruz. başarılarının devamı gelir inşallah.
YA SEV YA TERKETYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum