trabzonspor basket - best balikesir macini kadirga tv yayinlamayacak. hayden hepimiz hayri güre!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Takımımızla İlgili Son Dakika Haberleri (Yorum Yok)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu maçı kazanmamız çok önemliydi.
Best Balıkesir gibi ortalama bir takıma 2 maçta da yenilmek, akıl alacak iş değil.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Peki neden ? Bence ikiside iyi Oyuncu.İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdem Türetken ve Fırat Aydemir süresiz kadro dışı bırakıldıPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekevin garnett takas dedikodularına ''i bleed green. i'll die green''
keşke bizde de böyle sporcular olsa.
Minesota'nın yeşilidir o.
Yorum
-
FIBA'dan kulübümüze transfer yasağı geldi!
Kulübümüz eski oyuncumuz Marc Salyers'a ödeme yapmadıkça transfer yapamayacak.
FIBA ayrıca kulübümüzün yanında Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş, Samsunspor ve Bornova Belediyespor'a da transfer yasağı cezası verdi.
En son Murathan tarafından düzenlendi; 05.06.2013, 18:08.
Yorum
-
Trabzonspor Basket @TrabzonBasket 1m
SON DAKİKA: Sn Mehmet Yiğit Alp ve Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Sn Muharrem Usta, TS Basket sponsorluğu için bir araya geliyorlar....*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Çok iyi bir haber.Böyle olun canımızı yiyin.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Basket @TrabzonBasket 1m
SON DAKİKA: Sn Mehmet Yiğit Alp ve Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Sn Muharrem Usta, TS Basket sponsorluğu için bir araya geliyorlar....Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum