Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Takımımızla İlgili Son Dakika Haberleri (Yorum Yok)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor basket - best balikesir macini kadirga tv yayinlamayacak. hayden hepimiz hayri güre!!!!
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

Yorum

• Bu maçı kazanmamız çok önemliydi.
      Best Balıkesir gibi ortalama bir takıma 2 maçta da yenilmek, akıl alacak iş değil.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Erdem Türetken ve Fırat Aydemir süresiz kadro dışı bırakıldı

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erdem Türetken ve Fırat Aydemir süresiz kadro dışı bırakıldı
          Peki neden ? Bence ikiside iyi Oyuncu.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Vurdum duymaz tavırlarıyla alakalı olsa gerek.

Yorum

• kevin garnett takas dedikodularına ''i bleed green. i'll die green''
              keşke bizde de böyle sporcular olsa.
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kevin garnett takas dedikodularına ''i bleed green. i'll die green''
                keşke bizde de böyle sporcular olsa.

Minesota'nın yeşilidir o.

Yorum

• Yine mağlup olduk. :/
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Trabzonspor Basketbol takımının yetersizliğini bu akşam T.Giresun maçında birkez daha gördük, yabancılar dışında elle tutulur basketbolcu yok takımda topu alan El Amini arıyor, Beko Basketbol Ligine çıkarsak bile bu kadro ile tutunamayız.

Yorum

• Basketbolla ilgili forum sayfası taraftarımızın bu branşa verdiği değeri ve önemi gösteriyor.

Yorum

• valla ben tbf'ye itirazlarımı bildirdim. 0.02 salisede nasıl basket olur diye.. ayrıca fiba'yada kısaca mail attım.. kural kitabında 0.03 salisenin altinda atılan sayı basket sayılmaz diyor... bakalım...

Yorum

• FIBA'dan kulübümüze transfer yasağı geldi!
                          Kulübümüz eski oyuncumuz Marc Salyers'a ödeme yapmadıkça transfer yapamayacak.
                          FIBA ayrıca kulübümüzün yanında Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş, Samsunspor ve Bornova Belediyespor'a da transfer yasağı cezası verdi.
                          Trabzonspor Basketbol Kulübü, Trabzon. 16.240 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor · 3 kişi buradaydı. Takımın baş antrenörlüğünü Zare Markovski, başkanlığını ise Abiş Hopikoğlu yapmaktad�
                          En son Murathan tarafından düzenlendi; 05.06.2013, 18:08.

Yorum

• Marc Salyers parami istiyor Adam 2-3 Mac oynadi,hemde cok kötü.
                            Neyse verin su Adamada parasinida alalim kaliteli Oyunculari.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Trabzonspor Basket ‏@TrabzonBasket 1m
                              SON DAKİKA: Sn Mehmet Yiğit Alp ve Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Sn Muharrem Usta, TS Basket sponsorluğu için bir araya geliyorlar....
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor Basket ‏@TrabzonBasket 1m
                                SON DAKİKA: Sn Mehmet Yiğit Alp ve Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Sn Muharrem Usta, TS Basket sponsorluğu için bir araya geliyorlar....
                                Çok iyi bir haber.Böyle olun canımızı yiyin.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X