Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Takımımızla İlgili Son Dakika Haberleri (Yorum Yok)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Creek'in dönme ihtimali artık yok, hemen yerine iyi bir uzun bakılmalı. Savic'in aylık parasına şöyle dört ay oynayacak bir ABD'li iyi bir uzun getirsinler.

Yorum

• Selamlar..buraya yazmayı uygun gördüm. Takımın geçtiğimiz sezon yardımcı hocalığını yapan alt kategoriden seni yukarıya çıkaran hocamız Osman Ekici nin Annesi vefat etmiş. Kulüpten bir açıklama oldu mu? Eski de olsa senin alt yapı takımlarından üst yapı takımında hocalık yapmış bir insana bu mu yapılacaktı. Şayet bir başsağlığı mesajı da yayınlamış iseler de söylediklerimizi geri alırız. Ama ben rastlamadım.

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selamlar..buraya yazmayı uygun gördüm. Takımın geçtiğimiz sezon yardımcı hocalığını yapan alt kategoriden seni yukarıya çıkaran hocamız Osman Ekici nin Annesi vefat etmiş. Kulüpten bir açıklama oldu mu? Eski de olsa senin alt yapı takımlarından üst yapı takımında hocalık yapmış bir insana bu mu yapılacaktı. Şayet bir başsağlığı mesajı da yayınlamış iseler de söylediklerimizi geri alırız. Ama ben rastlamadım.
        Hocam, bu durum ile alakalı hiçbir açıklama yapılmadı..

Yorum

Selamlar..buraya yazmayı uygun gördüm. Takımın geçtiğimiz sezon yardımcı hocalığını yapan alt kategoriden seni yukarıya çıkaran hocamız Osman Ekici nin Annesi vefat etmiş. Kulüpten bir açıklama oldu mu? Eski de olsa senin alt yapı takımlarından üst yapı takımında hocalık yapmış bir insana bu mu yapılacaktı. Şayet bir başsağlığı mesajı da yayınlamış iseler de söylediklerimizi geri alırız. Ama ben rastlamadım.
          Dün gece Mehmet Dinç yazınca haberim oldu. Hocamıza ve ailesine sabır, merhume teyzemize rahmet dilerim.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

ayip edilmis... bu hocayi 10 15 sene öncesinden bile hatirliyorum, alt yapi hocasiydi sanirim o zamanlar
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
            Yükleniyor...
            X