Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Takımımızla İlgili Son Dakika Haberleri (Yorum Yok)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TS olmadı Kayseri BEKO 1.liginde
    14 Mayıs 2009 / 13:47
    İkinci Lig'de şampiyon olan Bornova Belediyesi'nin hakları satın alınıyor.

İkinci lig final gurubu maçları sonunda önümüzdeki sezon Beko liginde oynamaya hak kazanan İzmir Bornova Belediyesi katılım haklarını Kayseri'ye devretme kararı aldı.
    Trabzon ve İTÜ gibi iki iddialı rakibi geçen ve Beko Lig'ine yükselen Bornova Belediyesi'nin yüksek maliyet nedeniyle İkinci Lig'de yola devam etmeyi tercih edeceği öğrenildi.
    Habertürk'ün haberine göre, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'ın bu gelişme üzerine devreye giren Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin teklifine sıcak baktığı ve 1 milyon dolar karşılığında Beko Ligi haklarının kapasiteli Kadir Has Salonu ile birlikte şehirdeki basketbol potansiyelini açığa kavuşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi'nin, gelecek sezona kaliteli bir kadro ile girmek iç in çalışmalara başladığı belirtildi. Bir süre önce ligden çekilmesi gündeme gelen Aliağa Petkim'e teklif götüren Kayseri BŞB'nin bu girişimi, İzmir kulübünün daha sonra kararını değiştirmesi üzerine sonuçsuz kalmıştı.

kaynak; Haber61
    Hastikoz

Yorum

Marmara Ünv. Panelinden...

Trabzonspor'un, Beko Basketbol Ligi'nde yer alabilmesi için girişimlerini sürdürdüklerini, yakın arkadaşı olan Beko'nun genel müdür yardımcısıyla birlikte Basketbol Federasyonu'na, Beko'nun daha çok görünebilmesi için daha fazla takımla ligin oynanması konusunda bir mektup yazdıklarını ifade eden Saner Ayar, ''Hedeflerimizden zerre kadar geri adım atmışlığımız yok. Seneye 2. ligde oynarsak, en güçlü takımı olacağız. 1. lige bu kez yönetimsel hatalarımızı da ortadan kaldırıp mutlaka çıkacağız'' dedi.

Trabzonspor Basketbol Takımı Antrenörü Alaaddin Yakan da Beko Basketbol Ligi'ne çıkamadıkları için, yaptıkları işin yarım kaldığını dile getirerek, ''Trabzon'da bulunmaktan çok mutluyum. Yaptığımız iş yarım kalmıştır, ama onu da bitireceğiz, hiç merak etmeyin. Benim hayatımda geriye adım atmak yoktur. Sadece bu sene biraz arkada kaldık, ama sonuçta Trabzonspor hak ettiği yerde olacaktır'' diye konuştu.
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Trabzonspor'da hedef BBL
        Spor61.net'in haberine göre Trabzonspor Beko basketbol Liginde oynamakta olan bir takımı almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor Basketbol şube sorumlusu Celil Hekimoğlu'ndan Basketbol takımı ile ilgili çarpıcı açıklamalar. Hekimoğlu Beko Birinci liginde bir takımla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.Bu sezon play-off guruplarında mücadele eden ancak lige yükselemeyen Trabzonspor basketbol takımı ,Beko Basketbol liginde bir ekibi bünyesine katarak lige yükselmeyi hedefliyor. Basketbol şube sorumlusu Celil Hekimoğlu konu ile ilgili olarak şunları söyledi.
        �Beko Basketbol liginde bu sezon mücadele eden bazı takımların ekonomik sebeplerden ötürü gelecek sezon lige katılamama durumları var. Bu kulüplerle görüşmeler yapıyoruz. Görüştüğümüz kulüplerin içersinde bir tanesi bir hafta içersinde kendi yönetimlerini toplayarak lige devam edip etmeme yönünde karar verecekler. Eğer verecekleri karar Beko Basketbol Birinci ligine devam etmeme şeklinde olursa biz bu takımı devralacağız. Geçtiğimiz sezon Alpella'yı nasıl almışsak, bu sezonda o takımı aynı yöntemle alıp birinci ligde mücadele edeceğiz. İsmini açıklamayacağım bu kulüple bu güne kadar yaptığımız görüşmeler olumlu geçti.�
        DAHA GÜÇLÜ KADRO YAPARIZ
        Hedeflerinden şaşmadıklarını da sözlerine ekleyen Hekimoğlu Bu sezon bildiğiniz gibi birinci lige çıkamadık.Eğer birinci ligde görüştüğümüz ekiplerden de birini bünyemize katarak lige çıkamazsak bu kez gelecek sezon 2.ligde mücadele edeceğiz.O zaman bu günkünden çok daha güçlü bir kadro yaparız.Bu gücümüz var.Ama görüşmelerimizin önümüzdeki hafta sonuna kadar sonuçlanacağına inanıyoruz. O takımı alırsak bizde 2.ligdeki mevcut takımımızı onlara vereceğiz. Bu yolla biz birinci ligde o takımda 2 ligde mücadelesini sürdürecek. Görüşmelerimiz yoğun bir şekilde sürüyor�dedi.
        I am titanium

Yorum

basetbol forması

aradaslar slm ben yenı ulastım sıteye buna da ıtap vesıle oldu co teseurler emegı olan herese
          benım bır sorum taımımızın basetbol formasına nasıl ulasabılırız bıır trabzonlu olara ben bu oynu oynaren formamı gıymeyı co ısterım

Yorum

İlk olarak drcey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aradaslar slm ben yenı ulastım sıteye buna da ıtap vesıle oldu co teseurler emegı olan herese
            benım bır sorum taımımızın basetbol formasına nasıl ulasabılırız bıır trabzonlu olara ben bu oynu oynaren formamı gıymeyı co ısterım
            Sanırım fransızca yazmışsın Türkçe yazarsan belki cevap verebiliriz
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Ahh ahh yanarımda Basket'i bıraktığıma yanarım.Şimdi Trabzonspor'da oynamak vardı.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

hocamız şuan akdeniz oyunlarında B milli takımın hocası trt 3 te maç italyaya karşı oynuyoruz bronz mücadelesi veriyoruz farklı öndeyiz

Yorum

Basketbol takımımızda Ogün,Birkan,Can gibi genç oyuncular başta olmak üzere birçok oyuncu ayrılmış . Doğrumu bu ? Bilgisi olan varmı?

Yorum

İlk olarak Utku Birol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Basketbol takımımızda Ogün,Birkan,Can gibi genç oyuncular başta olmak üzere birçok oyuncu ayrılmış . Doğrumu bu ? Bilgisi olan varmı?
                    Evet doğru arkadaşım.Volkan İncekara ve Umut Tınay dışındaki tüm oyuncular gönderildi, Amerikalılar da dahil.

Yorum

hasan özkan,ve ogün sevinç aliağa petkim le,burak yönder mersin bbanlaşmış

Yorum

Kapanıyor mu takım? Ne oluyor?
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

hayır kapanmıyor çok iyi transferler yapıldı

Yorum

basketbol takımımız bugün sağlık kontrollerinden geçti maslak acıbademde.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

bu akşam show tv deki spor sayfası programında 20 saniyelik Basket takımımızla alakalı sağlık kontrolleri haberini takip edebilirsiniz.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

peki neden resmi sitede bu durum ile ilgili bir haber yok geçen sene sağlık kontrolleri haberi verilmişti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X