emeği geçen herkese teşekkür ederim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EBBL l Trabzonspor 52 - 48 İzmir Bornova Bel. l 9 Nisan 2008 l Play Off 2.Maç
Daraltma
X
-
Teşekkürler kardeşimize. Uğur abi arasıra da sen ara fazla yazmasın kardeşimizeİlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets_mania adlı arkadaşımız şuan maçda.ondan haber alıyorum.O bana haber verdikçe bende siteye yazıyorum.
Ts_mania ya teşekkürler....
5 - 10 dakka da bir haber verirseniz iyi olur.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Abi tezahürattan telefonla konuşulmuyor ki..İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler kardeşimize. Uğur abi arasıra da sen ara fazla yazmasın kardeşimize
5 - 10 dakka da bir haber verirseniz iyi olur.
mesajlaşıyoruz...bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Bilgi için teşekkürler Uğur abi ve TS Mania.İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Evet Arkadaşlar ilk yarı sonucu Trabzon SPOR 32 - Bornava Bel. 18
ilk yarı sonucu güzel inşallah sonuç da öyle olacak
Fanatik Pacci
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbey skor kaç kaç....
Faik, bu soruyu bizim sana sormamız gerekmez mi?
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
teşekkürler...İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Evet Arkadaşlar ilk yarı sonucu Trabzon SPOR 32 - Bornava Bel. 18
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Yorum
-
Abey çıkamadım......İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik, bu soruyu bizim sana sormamız gerekmez mi?
ah bir çıkabilsem....
dur şu camdan kaçabilirmiyim bi bakayım....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum