kopyalıyorum fakat olmuyor üzgünüm
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EBBL l İzmir Bornova Bel. 63 - 48 Trabzonspor l 5 Nisan 2008 l Play Off 1.Maç
Daraltma
X
-
Tamam işte bak olmuş
bu arada yeğenimiz ne tatlıymış
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Evet abi, kazanmamız yeterli.2 yapan bitiriyor.İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. maçı tek farkla kazansakda üçüncü maç oynanacak mı?
Takımızı deplasmanda yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkürler, ayaklarına sağlık.
Yorum
-
Yardımımız olduysa ne mutlu bizeİlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardımın için çok teşekkür ederim. üçüncü maçta buluşmak üzere
Bu arada elemelerde averajın bir önemi yok,3 maçın 2 sini alan finallere gidecekSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Selman kardeşimizede canlı yayın için teşekkürlerİlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet abi, kazanmamız yeterli.2 yapan bitiriyor.
Takımızı deplasmanda yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkürler, ayaklarına sağlık.
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
Güzel fotolar,elinize sağlık
inşallah cumarteside biz paylaşırız fotoları 
19 mayısın sanırım avniaker den farkı olmayacakSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
2 Kişilik kalabalık Trabzonspor taraftarından atkı şov ççç : )))İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bir atkının iki ucundan tutan iki Trabzonsporlu taraftarın atkı şovunu izliyoruz. Trübünde harika görüntüler ççç çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum