TBL 34. Hafta | Çağdaş Bodrum 78 - 55 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir. -
Mayis Haziran gibi transfer haberleri gelmeye başlar bakalim ne kalibrede takim kuracagizOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Her şeyden önce, bu takım kişilerin keyfinden kurtarmak lazım. Biz taraftar olarak bunu başaramayız. Trabzonspor yönetimi samimi olmalı:
Başarı mı istiyorlar? Yoksa sen ben kavgası edip başarısızlığı mı?En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.04.2025, 10:50.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
-
Bu arada cok net bir sekilde Hayri Gür'de ciddi degisiklikler yapilmali su an Mersin Yalova macini izliyorum Mersin'in salonu oldukca ideal ic saha baskisini yansitan bir salon.Bir de bizimkine bak salonda 10bin kisi olsan yine gereken atmosfer olmuyorOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
-
nasil ki futbol takimimiz lige ciktiktan sonra küme düsmedi, basketbol da ayni sekilde olmadi artik. bu potansiyel var. her sene futbolda 15 transfer yapip önüne gelene 2 milyon euro verecegine baskete biraz bütce ayirsan iyi bir takim kurarsin. bu kadar zor degil bu isler. bakalim ne yapacaklar. basket bütcelerinden haberim yok fakat kimse kalkip sampiyonluga oynayacak kadro kurun demiyor. zaten ligde kemiklesmis bir kac tane takim var onlar disindaki herkesi yenebilecek gücte olursak sorun olmaz.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 21.04.2025, 13:14.Yorum
-
Mersin'in çok güzel bir salonu var. Takımın rengi ne olursa olsun salon ve koltuklar muhakkak koyu renk olması, hatta mümkünse siyaha yakın gri olmalı.
Yorum
-
Yorum
-
basket takimimiz diger büyük takımların oynadigi ligdemi o´mücadele edicek,takip etmiyorum,bilmedigimden soruyorumYorum
-
Evet. Geçen sezon TBL'de şampiyon olup BSL'ye direkt yükseldik. Ayrıca FIBA Europe Cup'a (2015'te final oynadığımız Eurochallenge'ın adı değişti FIBA Europe Cup oldu) katılma durumumuz da var. Önümüzdeki hafta katılımcı takımlar açıklanacak.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum