tam maçı vurup koparacağız bir salak çıkıyor izin vermiyor. maçı anlatan da aşırı yavşak değil mi bana mı öyle geliyor
TBL 32. Hafta | Balıkesir BŞB 85 - 97 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Yahu bu doganla nusret faul bile atamadiktan sonra ne halt yerler bu kadar kotu oyuncular olamaz ya..ikisini de sahaya ayak bastirmam kocun yerinde olsam1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
-
Maç bu şekilde bıçaksırtı giderse sonlara doğru sıkıntı yaşama ihtimalimiz çok fazla. Bir şekilde skoru sürekli 2-3 topluk farkta tutmamız lazım.Yorum
-
Ahmet Gürgen lise koçu gibi her pozisyonda oyuncu değiştiriyor. Eyvallah, saygım var. Ama abi her faule itiraz ediyorlar. Çalınandan çok çalınmayan var. Tempoyu kendileri düşürdüler. Onlardan on top fazla attık. Boş şut da bulduk.
İsmail'in de atmaktan çok attırmayı düşündüğü dakikalarda skor bulduk. Kafayı oyuna verse, her top kaybından sonra hakemle konuşmasa maçı alırız.
Polemik için yazmıyorum, yanlış anlamayın.
Ligin en yüksek isabet oranıyla faul atan takımı Trabzonspor (76,7%).
Ama Antep maçını faullerde kaybettik mesela... Can Uğur 82%, M. Doğan 83%'le atan oyuncular. Bugün ikisi de kaçırdı.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.04.2025, 16:07.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
estafurullah hocam ne polemiği. aşırı takip etmiyorum ama takımın serbest atış yüzdesi iyi idi. son birkaç maçtır kayış kopar gibi oldu. bugun de aynı şekilde devam edince isyanım ona idi. serbest atış kaçırmayan yok takımda. 2 atış yapan 1 tanesini garanti kaçırıyor nerdeysefrom BOGAZIÇIYorum
-
Skipper Brown'dan daha kötüsünü bulmuşlar, tebrikler. Salondaki 24 sporcu arasında en kötü verimlilik puanı Marvin Smith'te. -2 verimlilik puanı var. Son topta Alonzo Verge'nin üç sayılık deneyeceği belliyken onu bile savunamadı boy avantajına rağmen. Sahadaki oyuncular da Marvin'e tepki gösteriyor pozisyonlarda, bu da sıkıntı.
Serbest atışlarda 11/20, çok kötü. Sadece Ege ve Doğan'ın 1/7 atmış. Özellikle Doğan'ı çok aradık mı merak ediyorum. Mücadele tamam güzel de hiç mi elinin ayarı olmaz bir basketbolcunun. Profesyonel olarak yaptığın iş bu, az atışlarını geliştirir insan. Potaya en uzak attığın yer 4,5 metre(serbest atış çizgisi) ona rağmen 2/8 toplam isabet, pes.
Gordon olsaymış, beklediğimizden daha kolay bir galibiyet geliyormuşEn son Gürsoy61 tarafından düzenlendi; 06.04.2025, 16:12.Yorum
-
balıkesir inanılmaz oynamaya başladı maç nereye geldi.Yorum
-
Kazasız belasız şu maçı alsakta Fb koleji ile şampiyonluk maçına çıksak..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
İlk devre: 5 Üçlük
Üçüncü çeyrek: 5 Üçlük
Kaçan 15 faulü böyle tolere ettik şimdilik.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum