Basket faul de biliyor bunun ne halt olduğunu demekki
TBL 30. Hafta | Gaziantep Basketbol 87 - 84 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.03.2025, 18:47.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Okben kabullenmis keyif verici madde kullandigini.Cezasi 1 seneden az olabilirmişOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
-
Okben'e geçmiş olsun. Üzüldüm. Dedikodulara inanmak istemiyor, konduramıyordum. Bu güzel sezonu böyle bitmeseydi, gelecek yıl BSL'de devam edecektik. Yeteneğine ve ona kendinden daha fazla inananlara yazık etti.
Süreci birkaç dosta sordum. Gs'de Lasme'nin yaşadığına benzediğini söylüyorlar. Cezası onunkinden (1 yıldı) az olur.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.03.2025, 17:39.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Yorum
-
Çayırova deplasmanda Ankaragücü'nü yenerek play-offta saha avantajı için önemli bir adım attı.
TED'in düşüşü durdurup play-in'e katılmak için iLab'ı yenmesi lazım. İLab formda...
Çayırova - Konya maçı, haftanın en çekişmeli maçlarından biri olmaya aday.
Bence sezon epey keyifli geçiyor. Play-in sistemine karşı olsam da orası için bile rekabet sürüyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Ankaragucu'nun istikrarsizligi da muazzam seviyedeOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Gaziantep Basketbol - Trabzonspor maç biletleri Biletinial'da! Maç yeri, zamanı, tarihi, bilet fiyatları ve tüm detaylar için hemen tıkla!
Maçın biletleri satışa sunuldu. Beklendiği üzere "Deplasman seyircisi alınmayacak" uyarısı yapılmış.
[MENTION=47126]haas[/MENTION]
Antep'te de saha içi bileti satılıyor. Çayırova'da, Ankara'da vs. diğer birçok salondaki gibi... Bizdeyse parkeden uzak tribünlerin ilk sırasına güvenlik güçleri konumlandırılıyor.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.03.2025, 10:56.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Her zaman olduğu gibi Türkiye’deki ilkler bizde oluyor. Neymiş Erok maçında küfür, hakaret ve çok baskı yapmışız Hakemlere.https://biletinial.com/tr-tr/spor/ga...l-trabzonspor-
Maçın biletleri satışa sunuldu. Beklendiği üzere "Deplasman seyircisi alınmayacak" uyarısı yapılmış.
@haas
Antep'te de saha içi bileti satılıyor. Çayırova'da, Ankara'da vs. diğer birçok salondaki gibi... Bizdeyse parkeden uzak tribünlerin ilk sırasına güvenlik güçleri konumlandırılıyor.
Maçın içerisinde sadece Apo* ya küfür edildi. Hop 15bintl ceza.
Hakem e bir tane küfür yok hakaret yok.
Sahaya baskı yapıyoruz diye hemen önümüze engel koyuyor. Bu durumun olma nedeni de bölgeye Jandarma’nın bakıyor olması.
Her maç Jandarmalar ile tartışıyoruz. Neymiş hakeme bağırmadan maç izleyin. Tiyatro izlemeye geldik sanki..
Dip not: Hayri Gür açıldığından itibaren(2011 yılından) oturduğum koltukta, jandarmaların koltuğumuzu kapatması yüzünden oturamadım.. koskoca 14 yıl..En son haas tarafından düzenlendi; 18.03.2025, 14:17.Yorum
-
Yorum
-
Haftanın tartışılan hakemi Karabilecen önce Fb Koleji - Harem, sonra Bjk - Yalova maçı yönetecek.
Kötü olmanın ödülü...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum