TBL 27. Hafta | Trabzonspor 107 - 96 Esenler Erokspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
son 15 yılda yapılan türkiyenin 5 bin üzeri en kötü akustiğine sahip salonu bu salon diyebilirim. çok maç izledim çok da salonlara gittim gerçekten en kötüsü.
çatıdan ışık alan, nasıl oluyor hala çözemediğim salonun içi çok rüzgar alan, koltuk renklerinden duvar renklerine kadar tüm renklerin berbat olması, sahaya pota arkalarından dürbünle rahat baktığın alt üst katın birbirine göre orantısız olması, salon içinde molada aktivite olarak hiç bir şeyin yapılamadığı yani say say çok sorunu var. resmen bir lisenin spor salonu kafasıyla acele yapılmış bir yer.
7500 kişilik salon tasarımı nasıl kötü yapılır en güzel örneği. bu saydığım şeyler şimdiki sorun değil biz süperligde yarışırken de olan sorunlar aynı şekilde devam ediyor.
sadece dış tasarımı güzel ama onu da rengiyle batırmışlar maalesef.
akyazı stadındaki büyük sorunlar gibi bu salona da el atılması gerekli. gerçi bu salon da gsb ye bağlı sanırım yani bişey yapamayız
Taraftar konusunda çok eleştiri okudum. Maçın tekrarını seyretmedim. Eleştiriler televizyon yayınından kaynaklı galiba...
Salonun açıldığı Mersin BŞB maçıyla birlikte Hayri Gür'de çok maç seyrettim. Taraftar gayet iyiydi bence. Desteği de tepkisi de yerindeydi. Salonun fizikî eksikleri, seyirci faktörünü aşağı çekiyor.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
Crawford bozdu onlari oyun olarak evet ama onun skor katkisiyla kalan maclardan herhangi birini kaybetmezler benceOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
-
maçin son dklarini, soktugumuz o 3'lükleri izle izle doyamiyorum oyy amaniiiinnn
biji serokspor lobisinin muagoduk, tefik götsu'nun yüzünü güldürmedik, bundan sonrasi sampiyonluk olmali ama ben yine de tedirginimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
-
Creek'in liderliği iki saniyede belli oluyor. Bir de galiba Ege'nin "Tek maça oyuncu getirmişler" demesi süper.
Çocuklar her şeyin farkında.
Koçun savunma vurgusu kıymetli. Çayırova maçıyla birlikte yeniden seksen altında tutmalıyız rakipleri.
Bir de sondaki kutlamada, üst kattaki taraftarlarınız görünüyor. Ekranda belli olmuyordu. Gerçekten taraftar desteği iyiydi.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.03.2025, 11:47.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum