TBL 19. Hafta | Haremspor 67 - 91 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • exelans_25
    • 22.05.2010
    • 8684
    • öğrenci
    • Bursa

TBL 19. Hafta | Haremspor 67 - 91 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sampiyonluk yolunda kritik virajlardan birindeyiz.Harem son macta Erok'u bayagi zorladi kadrolari da fena degil kazasiz belasiz maci alalim takima basarilar.
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26213
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

Yeni yılın ilk maçı...

Cuma günü Erok, Çayırova'ya gidecek. Liderlik haftamız olabilir...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• exelans_25
      • 22.05.2010
      • 8684
      • öğrenci
      • Bursa

Ankaragucu evinde eksik Bodrum'a kaybetti oyunlari cok kotu durumda acayip temposuzlar normal oyunumuzla bunlari deplasmanda da yeneriz

Yorum

• Ogün'

Harem maçı beni düşündürüyor. Cedi maçı gibi olabilir diye korkuyorum.
        İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi
        Ankaragucu evinde eksik Bodrum'a kaybetti oyunlari cok kotu durumda acayip temposuzlar normal oyunumuzla bunlari deplasmanda da yeneriz
        Her takımın bize ayrı bir motivasyonu oluyor. Ankaragücü de bize başka bir motivasyonla çıkacaktır. Tabi bizde Bodrum'dan daha kaliteli bir takımız.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26213
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

Hem Murat Kozan hem Wilson yokken, evlerinde Bodrum'a kaybettiler. Sıra Çayırova'da... O da Erok'u yenerse, Harem maçına liderlik için çıkacağız.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Doğukan Uçan
            • 11.04.2011
            • 23668
            • Güney Amerika

bodrum'un yenmesi beni şaşırtmadı adamlar iyi sayı atıyor.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• exelans_25
              • 22.05.2010
              • 8684
              • öğrenci
              • Bursa

Harem macini kazanirsak ardimiza bakmayiz artik tam konsantre olmalıyız rehavete yer yok.

Yorum

• adiloş bebe
                • 15.06.2015
                • 4936
                • İstanbul

Ege döndü, Nusret takıma katıldı. Creek ve Gordon form düzeyinin zirvesinde. Bence mevcut olarak en büyük sıkıntımız, benchten aldığımız skor katkısı. Son maçtan sonra Faruk Beşok da 'Katkı alamadığımız oyuncular var.' diyerek buna vurgu yaptı. Ama yine de rotasyonumuz, kalite olarak ligin çok üzerinde.

Nusret'in de dahil olmasıyla uzunlarını bire bir savunmak yerine alan daraltarak savunursak daha etkili olacağını düşünüyorum. Özellikle yabancı pivotları öyle çok durdurulmayacak bir oyuncu değil. Harem'in en önemli silahı fast breakler. Gereksiz top kayıplarında cezayı kesmeyi seviyorlar yani. Bu noktada da konsantrasyon sorunu yaşamazsak, topu iyi dağıtan kısalarla bu silahlarını da etkisiz hâle getirebiliriz. Kısacası, tempoyu bizim belirlediğimiz, set hücumlarıyla topu kontrol etmeyi tercih ettiğimiz bir hücum planıyla Harem engelini de bir şekilde aşacağız.

Başarılar takım!
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                  Yönetim Kurulu
                  • 20.08.2009
                  • 26213
                  • Danışman
                  • Kuzey Amerika

TBF sitesindeki transfer yönetmeliğine göre geçen cuma transfer için sondu. Ankaragücü, Berke Atar'ı almış. Nasıl işler bunlar?

Yorum

• Murat'
                    • 07.03.2005
                    • 32842
                    • İnsan
                    • Ankara

En son Gaziantep maçımız TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanmıştı, inşallah bu maç da canlı yayınlanır.

Yorum

• Adem Akyüz'

Rijad Aydın takımdan ayrılmış.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Ogün'

Rijad'ı neden yolladık anlamadım. Gayet katkı da veriyordu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                          Yönetim Kurulu
                          • 20.08.2009
                          • 26213
                          • Danışman
                          • Kuzey Amerika

Antep'e gitmiş. Antep bugün koçunu gönderdi.

Birkaç hafta önce, Freimanis sakatlandığında ve Anosike gelince Rijad - Dusan takası konuşulmuştu.

Rijad savunmada aksasa da iyi bir hücum gücüydü. Hem yüzü dönük oyunu, hem orta mesafe - dış şutu hem de atletizmiyle forvet rotasyomunda iyi iş yapmıştı.

Yorum

• Sefer A.
                            • 27.05.2008
                            • 24773
                            • 61
                            • Fransa

Rijad kaç zamandir oynamiyordu sanki, yanlis miyim ? gittigini sanmistim ben, soracaktim burada hattâ ama unutmusum
                            Onun yerine birini alma durumumuz olur mu ? Nusret'i onun yerine sayabilir miyiz
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• aKyz61
                              • 19.08.2019
                              • 220
                              • Yazılımcı
                              • İzmir

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
                              En son Gaziantep maçımız TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanmıştı, inşallah bu maç da canlı yayınlanır.
                              trt sadece cuma ve pazartesi maçlarını yayınlıyor maalesef
                              Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...