Güzel oyun ve güzel skor. Aynı savunma performansını diğer maçlarda da sürdürürsek hedefe ulaşmak zor değil.
TBL 11. Hafta | Trabzonspor 85 - 68 Çayırova Belediyesi | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Harikulade bir galibiyet bu kadro rakibini ciddiye alirsa bu ligde daha da alacagi maglubiyet yok maşallahOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Yorum
-
Sezonun geri kalanında koç Beşok'un tercihlerini eleştirdim. Bugünkü maç için alkışlıyorum.
Ne demiştik?
* Tempoyu düşürmek için Watkins'e baskı
- Mert'le başlayıp onu oyuna sokmadık.
* Merthan ve Watkins dışında dış şut sokan oyuncusu yok
- Watkins'inkiler maç koptuktan sonra olacak şekilde, dış şut attırmadık. Kısaların savunmasının yükselmesi, Creek'in tepe screen sonrası müdafaası gayet iyiydi.
* İçeriden üretiyorlar
- Hücum rübaundu vereceğimizi tahmin ediyorduk. Ama içeriye inen toplara el uzatarak çembere baktırmadık. Pozisyon sayısını düşürdük.
* Biz yine hücumda çok oyuncudan katkı aldık. Bunun yanına Erok maçı üçüncü çeyreğindeki savunma katkısını ve savunma kaynaklı sayıları ekledik. Traylor'ı 7 sayıda tuttuk. Gökhan + Doğan'dan 17 sayı 10 ribaund aldık.
İstanbul'a mutlu dönüyorum çok şükür.
Eksiklerimiz:
1) Çembere yakın kolay atışları kaçırmaya devam etmemiz.
2) Alan savunmasına hücum ederken zorlanmamız.
3) Fast break sonuçlandırmada bonkörüz.
Trabzon'da Paten Futbolu Dünya Kupası varmış... O sebeple takımımız Ormanspor maçı için Ankara'da çalışacak bu hafta.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.11.2024, 12:15.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
İkinci yarıyı Mehmet'le birlikte seyrettik Murat. Kulağını çınlattık. Uzun zaman sonra eski dostları gördük.
Orman (D)
G.Antep
Pizza Bulls Cedi Osman (D)
Balıkesir
Fb Koleji (D)
Bodrum
Kalan maçlar gayet iyi. "Kazan, arkana yaslan" haftaları... Diğer maçların sonuçları, fikstürün bu bölümünde bize yarıyor.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.11.2024, 20:40.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Ormanspor macinda Mc nair pota altinda bizi zorlar mi ?İkinci yarıyı Mehmet'le birlikte seyrettik Murat. Kulağını çınlattık. Uzun zaman sonra eski dostları gördük.
Orman (D)
G.Antep
Pizza Bulls Cedi Osman (D)
Balıkesir
Fb Koleji (D)
Bodrum
Kalan maçlar gayet iyi. "Kazan, arkana yaslan" haftaları... Diğer maçların sonuçları, fikstürün bu bölümünde bize yarıyor.Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Dün seyirci de güzeldi
Basketbol için taraftar grubu aslında oluşturmak lazım Trabzonlu gençler olacak işler değil en azından bir pota arkası da dolar
O final maçında ki full dolu tribünler hala aklımdaYorum
-
Maci bugun biliyordum saatine bakmak icin girdim şok oldum kacirdik maci ama mukemmel galibiyet olmus son 2 haftada ligin zirvesinde ki takimlari yenmek muthis bir moral motivasyon guven getirir bundan sonrasi icin bir mactan fazlasiydi gordugum kadariyla bastan sona kontrolumuzde gitmis rahat bir galibiyet almisiz tebrikler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
* Dünkü yorumumda Okben'in ikinci çeyrekte, 17-0'lık seriyle maçı koparan performansını övmeyi unuttum. Hem şutları hem blokları...
* İsmail Cem'in ilginç bir sekansı vardı ikinci çeyrek sonunda. Önce Gordon'a müthiş bir bounce pası vardı, Gordon turnikeyi bitiremedi. Hemen ardından aldığı ribaunddan sonra iyi koşan Creek'e pas attı, Creek'in turnikesini blokladılar. Hücum ribaundunu aldık, İsmail bu sefer kendisi tek el turnikeyle bitirdi. El üstü attığı şutlar veya Can'la 2-1 çıkarken yaptığı gibi basit top kayıpları olmasa, çok faydalı çocuk...
* Çayırova'nın ilk yarıda ürettiği 34 sayının sadece 4'ü yabancılardan. Watkins'in iki faul atışı ile Traylor'ın hücum ribaundu sonra bitirdiği basket. Bu iki oyuncu, TBL'nin en iyileri arasındaydı. Dersimize iyi çalıştığımızın göstergesi.
* Maç bitmeden 30 saniye kala hakemler topu aldı, koçlar içeri girdi. Aşırı samimi bir final oldu.
İyi oyuncu. BSL'den teklif almış ancak Orman bırakmamış.
Dün Traylor'ı iyi savunduk. Tabii McNair fizik olarak eşleşmesi daha zor ama o da biraz ham.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.11.2024, 13:08.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum