galibiyet serisi bu ligde çok şeyi değiştirir fakat bu takım o ışığı vermiyor. olaya olumlu bakalım diyoruz da bu koç ile lige çıkmamız imkansız. kaybettiği 2-3 tane maç var ki resmen fiyasko.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TBL 8. Hafta | Ted Ankara Koleji 73 - 69 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
- 
Selam Agah, nasılsın?İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuzcum en baştan net konuşalım Trabzonspor'un başkanının saçmasapan kafa yapısı bütün şubelerine sirayet etmiş. Param var her şeyi ben bilirim zihniyeti ile yol gidilmez. Futbol'un görüyorsunuz, basketbolda farklı olmaz maalesef.2 sezonda 50 milyon euro harcadığı takım ortada. Basketbola da 50 harcasa ortada takım olmayacak.
Hiçbir Trabzonspor Başkanı, seviyeyi bu kadar dülürmemişti. Hem sportif rekabetçilik açısından hem de makamının saygınlığı bakımından... Liyakatsiz ve belagatsizin teki. Cahil cühelayla saçmasapan işler yapıyor. Koca Trabzonspor kurullarına, Notpad'de hazırlanmış üç satır veri sunup "Borç sıfırladım" diyor. Kral çıplak ama aoyallar göremüyordu ya, aynısı.
Gelelim takıma. Geç kuruldu. GM, koç, staff ve oyuncular toplama takım havası yansıtıyor sezon başından beri.
* Transfer yapıyoruz, Küce'nin şahsi hesabından açıklanıyor.
* Yasakla ilgili karar alınıyor. Resmî ve net biz izah yok süreçle ilgili.
* Bu takımın yöneticisi istifa etti. Kimin haberi var? Bir basın toplantısı yapılsa bütçe, plan, hedef, sakatlık, yabancılar, borç, alt yapı vs ile ilgili bilgilendirme yapılsa...
Sadece BSL'de kontrat alamamış oyuncuları toplayıp Voltran'ı oluşturacaklarını zannediyorlar. Ortada bir organizasyon görünmüyor. Yazık yani... Nisan ayında Cengiz Abiyle takımı ziyaret etmiştik Trabzon'da. Herkes heyecanlıydı. Geçmişten ders çıkarılmış, daha sindire sindire gidilecekti. Maddi ve manevi... Öyle olmadığı belli. Yoldan geçen beş hooperı çevirip, ceplerine harçlık koyup, "hadi çıkın atın" denmiş havası var. Bizim dışımızdaki on yedi yakımın benchine bakın. En az beş altı sorumlu var. Hadi bunları geçtim,parkeye bakalım.
Tek yabancılı TED'e kaybetmenin izahı ne? 2008-09 takımını geçiyorum, 09-10 takımı ezip geçiyordu. Yakan Hoca basketbol oynatıyordu. Beşok Hocam'ın savunma planı var mı? Sekiz haftadır göremedim. Sekiz hafta erkense, ne zaman kınuşacağız, onu söylesinler en azından. Hedef play-in filansa, hiç konuşmayalım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
 - 
Sağol iyiyim çok şükür ama takımdan da külüpten de ümidim yok. Saha içinde ne, nasıl planlandı belli olmadığı için günlük performansla yürüyor takım. Beşok hocayı pek bilmiyorum içerde ne yaşıyor, ne yapıyor bilmiyoruz. Kaostan play-in bile çıksa eh iyi derim şuan.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam Agah, nasılsın?
Hiçbir Trabzonspor Başkanı, seviyeyi bu kadar dülürmemişti. Hem sportif rekabetçilik açısından hem de makamının saygınlığı bakımından... Liyakatsiz ve belagatsizin teki. Cahil cühelayla saçmasapan işler yapıyor. Koca Trabzonspor kurullarına, Notpad'de hazırlanmış üç satır veri sunup "Borç sıfırladım" diyor. Kral çıplak ama aoyallar göremüyordu ya, aynısı.
Gelelim takıma. Geç kuruldu. GM, koç, staff ve oyuncular toplama takım havası yansıtıyor sezon başından beri.
* Transfer yapıyoruz, Küce'nin şahsi hesabından açıklanıyor.
* Yasakla ilgili karar alınıyor. Resmî ve net biz izah yok süreçle ilgili.
* Bu takımın yöneticisi istifa etti. Kimin haberi var? Bir basın toplantısı yapılsa bütçe, plan, hedef, sakatlık, yabancılar, borç, alt yapı vs ile ilgili bilgilendirme yapılsa...
Sadece BSL'de kontrat alamamış oyuncuları toplayıp Voltran'ı oluşturacaklarını zannediyorlar. Ortada bir organizasyon görünmüyor. Yazık yani... Nisan ayında Cengiz Abiyle takımı ziyaret etmiştik Trabzon'da. Herkes heyecanlıydı. Geçmişten ders çıkarılmış, daha sindire sindire gidilecekti. Maddi ve manevi... Öyle olmadığı belli. Yoldan geçen beş hooperı çevirip, ceplerine harçlık koyup, "hadi çıkın atın" denmiş havası var. Bizim dışımızdaki on yedi yakımın benchine bakın. En az beş altı sorumlu var. Hadi bunları geçtim,parkeye bakalım.
Tek yabancılı TED'e kaybetmenin izahı ne? 2008-09 takımını geçiyorum, 09-10 takımı ezip geçiyordu. Yakan Hoca basketbol oynatıyordu. Beşok Hocam'ın savunma planı var mı? Sekiz haftadır göremedim. Sekiz hafta erkense, ne zaman kınuşacağız, onu söylesinler en azından. Hedef play-in filansa, hiç konuşmayalım.
Yorum
 - 
Puan tablosunun sekizinci haftadaki görüntüsü, geçen sezonun finaline benziyor. Bu ligi takip edenler bilir, ani iniş-çıkışlar yaşanır. Ödeme sorunu olur, yabancı gider veya gelir... Geçen sene mesela Harem maçlarını takip ettim. İlk sekiz haftada altı galibiyet alan takım, rakip eden yirmi iki haftada dört defa kazanabildi. Ve play-off'a da düşmeye ee bir galibiyet farkla bitirdi. Tabii bu sezon Anka işi değiştiriyor. Düşük bütçeli takımlar arasında tek takım gidecek. Lige ve rakiplere saygım var. Kızdığım nokta, yolumuz play-in ise niçin bu kadar iddialı isimlerle yürüyoruz?İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol iyiyim çok şükür ama takımdan da külüpten de ümidim yok. Saha içinde ne, nasıl planlandı belli olmadığı için günlük performansla yürüyor takım. Beşok hocayı pek bilmiyorum içerde ne yaşıyor, ne yapıyor bilmiyoruz. Kaostan play-in bile çıksa eh iyi derim şuan.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
 - 
* Maçın başında Mustafa'nın, Can Uğur'a arkadan yaptığı faule sportmenlik dışı çalınmaması... Fakat Gueye'nin dirseğiyle düşen Can Uğur'a tyeknik verilmesi... TBL'nin hakem standartsızlığı ve seviyenin düşüklüğünün göstergesi gibi iki pozisyon.
* Önceki mesajlarda yazmayı atladım. Florence yoktu ama asıl Özgür Şahin yoktu onlarda. En fazla süre alan yerlisi Özgür'dü. Aslında iki eksikle yendiler bizi. Koç ve destekçilerinin yüzü biraz kızarır mı?
* İsmail Cem'in şut tercihlerinin eleştiriyordum. Boş turnikeyi de kaçırdı; kaçar (Doğan'dı galiba, devrildikten sonra boş atışı kaçırdı), eyvallah. Ama en kritik anda kaçan faulleri ne yapacağız?
* Maçın gittiği yer Gueye'nin kaçan şutunda İlker'e verdiğimiz hücum ribaundu ve sonrasındaki basket faul. Pivotu çemberden uzaklaştırdık, numaraya ribaund verdik. Etrafında bizim kısalarımız var. Peki bizim atletik uzunumuz nerede? Hocası cezalandırdı, kenarda. Konya'da da İsmail'i ikinci deve oynatmamıştı. Ya böyle coaching olur mu? Aptallık bu. Devamındaki pozisyonda Gueye bu sefer üçlüğü kaçırdı. Ribaundu kısaya verdik.
Tamam, hakemin Can Uğur'a çaldığı teknik faul hatalı. İyi de Beşok'un tercihleri de hatalı. Rotasyonu, doğru beşi bulamaması. Kaybettiği takımlar Euroleague takımı değil. BGL, TB2L oyuncularına kaybediyor.
Burası Trabzonspor... Başkanın pasifliğinin arkasına saklanmasınlar. İki hafta sonra Ataköy'e gelecekler.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.10.2024, 09:40.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum