Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TBL 8. Hafta | Ted Ankara Koleji 73 - 69 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TBL 8. Hafta | Ted Ankara Koleji 73 - 69 Trabzonspor | Maç Sonucu

Ankara Gölbaşı Spor Salonunda TED Ankara Koleji ile karşılaşıyoruz.

Son maçlarında Kapaklı karşısında mağlup oldular ve puan durumunda bir altımızda bulunuyorlar.
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

Eski asistan koçumuz Mustafa Mavili'nin çalıştırdığı, altyağımızdan yetişen Mustafa Baştürk'ün oynadığı TED köklü bir spor kültürüne sahip.

Dün akşam Kapaklı'da unutulmayacak bir son yaşadılar.

Sezona üç mağlubiyetle başlayıp sonraki üç maçı kazanmışlardı.

Gardları Florence, yıllar önce BSL döneminden tanıdıkları bir oyuncu. Pivotları Gueye de geçen yıl Sigortam.net'te oynamıştı.

Bir dönem bizde oynayan Özgüt Şahin, Eray Akyüz, Umar Atın, İlker Tunalı, Berkay Genç'le iyi bir rotasyonları var. Önceki yıl BGL MVP'si olan A. Kutay Güneş'le başlıyorlar.

En güçlü yok sanki bu yıl. Daha dengeli görünüyor şimdilik.

Bodrum
    Ankaragücü
    Erok
    Sigortam iLab fena değil.

Konya öyle... TED'i ve Çayırova'yı merak ediyorum. Bu lig enteresan. Geçen sezon beşinci bitiren Finalspor, düşebilirdi.
    Sezon öncesindeTED'i merak ettiğimi yazmıştım. Takım oyununa en yatkın kadrolardan biri onlarda. Herkesten katkı alıyorlar.

İnşallah kazanırız. Drplasmanda kazanıp Erok & Çayırova fikstürüne girmeden evde Anka'yı yenmeliyiz. O iki hedef maçına üç maçlık seriyle gidersek çok iyi olacak.

Ege bu maç oymayacak galiba. O gelince Brown dörde ve Rijad üçe kayacaktır. Savunmada daha uzun forvetlerimiz olacak. Yeni düzeni görmek lazım.

İ. Cem - Utku
    Gordon - Can Uğur
    Okben - Rijad
    Brown - Gökhan
    Ege - Doğan

Geniş rotasyonda iki veteran ve üç genç daha var: Alican, Ogün, Mert, Oğuzhan, İbrahim...
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.10.2024, 20:05.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

gitsem mi maça acaba?

biletleri nereden takip edebiliriz?
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.10.2024, 10:49.

Yorum

şu ana kadar ligde defans diye bir şey yok. maçlar bol sayılı geçiyor. atan kazanıyor gibi görüntü var.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gitsem mi maça acaba?

biletleri nereden takip edebiliriz?
          0537 320 24 92'den bilgi alabilirsin Yiğit.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ege'nin lisansı çıktı.

Yorum

Savunma gayretimiz iyi ama hücumda herkes kafasına göre takıldığı için fark sadece 5. Çok rahat çift hanelerde bitebilirdi ilk periyot.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yine sadece üçlüklerle maç kazanmaya çalışıyoruz.
                www.x.com/zykmda

Yorum

Oyuncuyu bilmediğimden soruyorum. Ege Arar yakın mesafeden hep bu kadar yüzdesiz mi atıyor? Sabahtan beri pota dibinden kaçırdıklarının haddi hesabı yok.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

Sinirim bozuldu ya. Bu hoca kovulana kadar maç izlemiyorum. Erok'u bu hocayla yenme ihtimalimiz yok zaten. Direkt çıkma ihtimalimiz 7 haftada bitti şaka gibi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

takım daha boş turnike atamıyor yahu çıkmasınlar zaten

Yorum

boşa giden çöp bir sezo. ulan bu hoca kimdir ne başarısı varda trabzonspor'u çalıştırıyor. kulübü kimlere emanet ettiler. her yerden bir vizyonsuzluk akıyor.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Maci izleyemedim ama sosyal medyada hocaya buyuk tepki var bu is bu adamla gitmeyecek anlasilan..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Maç esnasında ve sonrasında yazmadım. Biz eleştiriyoruz diye kaybediyormuş ya takım... Bu çağda, bu kafa!

"Ege gelince Brown 4'e kayar" demiştik. Olmadı, göremedik. Çünkü geçen sezon şampiyon olan hocamız ve etrafındaki yalakalar her boku iyi biliyor. Sonuç: Sekiz maçta, üç galibiyet.

Utanması olan varsa, Orman - Balıkesir maçını seyretsin. Yabancı uzun olmadan McNairli rakibi nasıl yendiler? Haftalarca uzunsuz oynayan Cedi Osman'a baksınlar. Şu pozisyonda oyuncu konuşmak anlamsız. Arif onlar anlardı, bu düzenle yol gidilmez. Harem maçı başı, Konya ilk devresi, geçen hafta 63-43 sonrası... Bu sekanslar, koçsuzluk örneğidir.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.10.2024, 09:26.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç esnasında ve sonrasında yazmadım. Biz eleştiriyoruz diye kaybediyormuş ya takım... Bu çağda, bu kafa!

"Ege gelince Brown 4'e kayar" demiştik. Olmadı, göremedik. Çünkü geçen sezon şampiyon olan hocamız ve etrafındaki yalakalar her boku iyi biliyor. Sonuç: Sekiz maçta, üç galibiyet.

Utanması olan varsa, Orman - Balıkesir maçını seyretsin. Yabancı uzun olmadan McNairli rakibi nasıl yendiler? Haftalarca uzunsuz oynayan Cedi Osman'a baksınlar. Şu pozisyonda oyuncu konuşmak anlamsız. Arif onlar anlardı, bu düzenle yol gidilmez. Harem maçı başı, Konya ilk devresi, geçen hafta 63-43 sonrası... Bu sekanslar, koçsuzluk örneğidir.
                              Oğuzcum en baştan net konuşalım Trabzonspor'un başkanının saçmasapan kafa yapısı bütün şubelerine sirayet etmiş. Param var her şeyi ben bilirim zihniyeti ile yol gidilmez. Futbol'un görüyorsunuz, basketbolda farklı olmaz maalesef.2 sezonda 50 milyon euro harcadığı takım ortada. Basketbola da 50 harcasa ortada takım olmayacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X