Erokspor, BSL'nin huzuru için de çok büyük tehdit.
2024-2025 TBL Sezonu
Daraltma
X
-
Futboldaki Başakşehir benzeri bir yapı amaçlanıyor sanki.Acaba, Ankaragücü'ne sus payı olarak Büyükçekmece'nin BSL hakları cüzi bir miktara verilir mi? Federasyonumuzun başında eski bir basketbolcu değil de eski bir satranç ustası var sanırım. Herkes payını alsın, günün sonunda benim dediğim olsun. Erok, bunların "kültürel hegemonya" saçmalıklarının çok küçük bir halkası, başka hiçbir şey değil. Seneye de bunları Avrupa potasına sokmak için var güçleriyle uğraşacaklar.Yorum
-
Ankaragücü'nün Kasım ayında aldığı seyircisiz oynama cezası final maçlarında uygulanacakmış. Esenler lobisi yahudi lobisini geçecek bu gidişle
Yorum
-
sezon boyunca az bile sövmüsüm bunlara... ama bu aralar olanlara bakarsak bekledigimden de ilginç seyler görebiliriz... seneye "biji sEROKspor" pankartlariyla salonu donatabilirler
pok partili dötsu denen herifin takimina yakisirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
"Ceza alınan maçtaki rakiple oynanacak ilk maçta ceza çekilir" deniyor. Fakat...
TBF DİSİPLİN KURULU TARAFINDAN 2024-2025 SEZONUNDA CEZAİ YAPTIRIMA TABİ TUTULAN
KULÜP/KİŞİLER HAKKINDA DUYURU yayınlanıyor. Orada Ankaragücü'nün kalan cezası yok. Çünkü Ankaragücü, o cezanın açıklandığı tarihten sonraki ilk ev maçında Orman'a karşı seyircisiz oynatılmış.
Büyük bir saçmalık var.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Hayatımda böyle saçmalık görmedim."Ceza alınan maçtaki rakiple oynanacak ilk maçta ceza çekilir" deniyor. Fakat...
TBF DİSİPLİN KURULU TARAFINDAN 2024-2025 SEZONUNDA CEZAİ YAPTIRIMA TABİ TUTULAN
KULÜP/KİŞİLER HAKKINDA DUYURU yayınlanıyor. Orada Ankaragücü'nün kalan cezası yok. Çünkü Ankaragücü, o cezanın açıklandığı tarihten sonraki ilk ev maçında Orman'a karşı seyircisiz oynatılmış.
Büyük bir saçmalık var.
Yorum
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Yönetmelik bu şekilde miymiş yani? Gerçekten enteresan.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum