2024-2025 TBL Sezonu
Daraltma
X
-
-
Oyuncularımız açıklandı.
Geçtiğimiz yıl bizimle şampiyonluk yaşayan İbrahim Gülşen bu senede kadroda.Ne Mutlu TÜRKÜM DiyeneYorum
-
-
Ligin Statüsü
Ligi ilk sırada bitirecek takımın doğrudan Süper Lig'e yükselecek.
2-3-4-5-6-7. sıralardaki takımlar doğrudan play-off vizesi alacak.
8-9-10-11. sıralardaki takımlardan ikisi play-in müsabakalarının ardından play-off'ta mücadele etme hakkı kazanacak.
Play-off'u birinci tamamlayacak ekip de Süper Lig'e yükselecek.
Ligi son iki sırada bitirecek takımlar lige veda edecek.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
inşallah ilk sırada bitirip direkt yükselen takım olacağızLigin Statüsü
Ligi ilk sırada bitirecek takımın doğrudan Süper Lig'e yükselecek.
2-3-4-5-6-7. sıralardaki takımlar doğrudan play-off vizesi alacak.
8-9-10-11. sıralardaki takımlardan ikisi play-in müsabakalarının ardından play-off'ta mücadele etme hakkı kazanacak.
Play-off'u birinci tamamlayacak ekip de Süper Lig'e yükselecek.
Ligi son iki sırada bitirecek takımlar lige veda edecek.Ne Mutlu TÜRKÜM DiyeneYorum
-
Yorum
-
En güçlü yok sanki bu yıl. Daha dengeli görünüyor şimdilik.
Bodrum
Ankaragücü
Erok
Sigortam iLab fena değil.
Konya öyle... TED'i ve Çayırova'yı merak ediyorum. Bu lig enteresan. Geçen sezon beşinci bitiren Finalspor, düşebilirdi.
Oyun bazında Cedi Osman'ın uzunu kolejde iyiydi.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.09.2024, 13:51.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Biz ne durumdayız rakiplere göre ?En güçlü yok sanki bu yıl. Daha dengeli görünüyor şimdilik.
Bodrum
Ankaragücü
Erok
Konya öyle... TED'i ve Çayırova'yı merak ediyorum. Bu lig enteresan. Geçen sezon beşinci bitiren Finalspor, düşebilirdi.
Oyun bazında Cedi Osman'ın uzunu kolejde iyiydi.I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Çok yeniyiz. Kamp, hazırlık maçı yapmadan sezona giriyoruz. Kadroda iki BSL oyuncusu var: Can Uğur ve Doğan. Mert gibi genç bir eski yıldız adayı var. Alşcan, Gökhan, Ogün gibi tecrübeliler var. Yabancılar için yorum yapmak için zaman lazım. Koç geçen yıl bu ligde şampiyonluk yaşadı. İlk haftalarda ne kadar kayıpsız geçersek, o kadar avantaj. Biraz zaman gerek. Birlikte oynadıkça durumu göreceğiz.
Bu arada rakipleri de kağıt üstünde değerlendirdim. Belki ödeme sorunu yaşayacaklar... Belki takım olamayıp geride kalacaklar... Yaşayıp göreceğiz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Teşekkürler..Çok yeniyiz. Kamp, hazırlık maçı yapmadan sezona giriyoruz. Kadroda iki BSL oyuncusu var: Can Uğur ve Doğan. Mert gibi genç bir eski yıldız adayı var. Alşcan, Gökhan, Ogün gibi tecrübeliler var. Yabancılar için yorum yapmak için zaman lazım. Koç geçen yıl bu ligde şampiyonluk yaşadı. İlk haftalarda ne kadar kayıpsız geçersek, o kadar avantaj. Biraz zaman gerek. Birlikte oynadıkça durumu göreceğiz.
Bu arada rakipleri de kağıt üstünde değerlendirdim. Belki ödeme sorunu yaşayacaklar... Belki takım olamayıp geride kalacaklar... Yaşayıp göreceğiz.I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Erok, Çayırova karşısında dökülüyor.
Edit: Son çeyrekte 26-7 Erok atak yapıp maçı çift haneden döndürmüş.
TBL...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 20:32.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Sezon öncesinde şurada saydığım yedi takımdan dördü, altı haftayı ilk dört sırada tamamladı. Konya da altıncı sırada. TED kötü başladı ama toparlıyor. Bodrum kötü girdi.En güçlü yok sanki bu yıl. Daha dengeli görünüyor şimdilik.
Bodrum
Ankaragücü
Erok
Oyun bazında Cedi Osman'ın uzunu kolejde iyiydi.
Play-in oynanacağı için, normal sezonu ilk on bir içinde bitirenler yola devam edecek. Fakat buna sığınamayız. Mesela sıradaki iLab maçı direkt rakip. Kaybetmenin izahı olmaz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Klüp olarak neden basketbol bu kadar ilgisiziz anlayamıyorum
Basketbol şubesinde çalışan mı yok
Sosyal medyası kötü organizasyon kötü
Maç olup olmadığından Trabzon şehrinin haberi bile yokYorum
-
Kapaklı - Ted Kolejliler maçının sonunu seyretmenizi öneririm.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum