Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 11. Hafta | fenerbahçe 81 - 70 Trabzonspor MP | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu maç ölçü olamaz. Arada büyük bir kalite farkı var zaten fb biraz sıksa ilk yarıda bitirirdi işi. Fakat Markoviç görüşme odasına çağrılmalı artık.

Yorum

maçı izlemedim ama izleseydim markovic ve velickovic'e lanet okuyacaktım galiba

Yorum

Kinsey'in sakatligi, kenarda ve sahada olan -vic'lerin formsuzlugu, Sertac haric Turklerin katki vermemesi, Sertac'in macin ilk 5 dakikasi haric hic akla gelmemesi gibi faktorler nedeniyle kaybettik.
        Bazi seyler degismedigi surece de kaybetmeye devam edecegiz...
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

BASINDAN

Ümit AVCI - Müthiş İkili Sahnede

Fenerbahçe eksiklerine rağmen, Trabzonspor maçını iki yıldızı Datome ile Dixon'ın rakip potaya gönderdiği üçlüklerle kazandı: 81-70

Kaan KURAL - Fener'in Silahı Bitmez

Güncel ve Gündemde olan haberleri anlık olarak doğru habercilik anlayışı ile diriliş haber okurlarına sunmaktadır.

Gökhan GERMAN - Fener Trabzon'a Duvar Ördü

Evinde 90’lı sayıları rahat bulan Khimki’yi 68 sayıda tutup kazanan Fenerbahçe, dün de Trabzon karşısında savunma alışkanlığını sürdürdü, çok iyi oynamasa...

Bu yazıları paylaşma sebebim kırk yılda bir Trabzonspor basketbolunun ülke basınında yer bulmasıdır. Onda da edilgen ya da pasif durumdadır. Trabzonspor'a dair, bu basketbol üstadlarının yorumladığı iki nokta Kulig'in üçlükleri ve Kinsey'in sakatlanması. Bunun dışında artı ve eksiler yok sanırım.

O eski reklamlardaki gibi "kral çıplak" demeye devam edelim etmesine de suya sabuna dokunmayan yorumlarla pozisyon koruma çabasındakilerin sesi daha çok çıkıyor.

Konuyla hiç ilgisi olmayan not: G.Antep koçu ve sendromun isim babası Zdovc AEK yolunu tutmuş. Uşak'a 90-100 arası atarız şimdi (ortalama 73 civarı yiyorlar). Ne alaka, değil mi?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BASINDAN

Ümit AVCI - Müthiş İkili Sahnede

Fenerbahçe eksiklerine rağmen, Trabzonspor maçını iki yıldızı Datome ile Dixon'ın rakip potaya gönderdiği üçlüklerle kazandı: 81-70

Kaan KURAL - Fener'in Silahı Bitmez

Güncel ve Gündemde olan haberleri anlık olarak doğru habercilik anlayışı ile diriliş haber okurlarına sunmaktadır.

Gökhan GERMAN - Fener Trabzon'a Duvar Ördü

Evinde 90’lı sayıları rahat bulan Khimki’yi 68 sayıda tutup kazanan Fenerbahçe, dün de Trabzon karşısında savunma alışkanlığını sürdürdü, çok iyi oynamasa...

Bu yazıları paylaşma sebebim kırk yılda bir Trabzonspor basketbolunun ülke basınında yer bulmasıdır. Onda da edilgen ya da pasif durumdadır. Trabzonspor'a dair, bu basketbol üstadlarının yorumladığı iki nokta Kulig'in üçlükleri ve Kinsey'in sakatlanması. Bunun dışında artı ve eksiler yok sanırım.

O eski reklamlardaki gibi "kral çıplak" demeye devam edelim etmesine de suya sabuna dokunmayan yorumlarla pozisyon koruma çabasındakilerin sesi daha çok çıkıyor.

Konuyla hiç ilgisi olmayan not: G.Antep koçu ve sendromun isim babası Zdovc AEK yolunu tutmuş. Uşak'a 90-100 arası atarız şimdi (ortalama 73 civarı yiyorlar). Ne alaka, değil mi?
            Uşak'ı kesin yeneriz, İBB maçlarına biraz baktım, Can Korkmaz'ı neden yolladık diye sordum kendime.

Yorum

can korkmaz'ı göndermesek de oynatmayacaktık bence... bu sene alırız geri...

Yorum

Bu maçı almamız mümkün değildi zaten.Misafirim vardı.İyi ki seyretmemişim.Yoksa günaha girerdim.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  can korkmaz'ı göndermesek de oynatmayacaktık bence... bu sene alırız geri...
                  Artık Can Korkmaz mevzusunu kapatmak lazım geçen sene iyi olsaydı kalırdı zaten. Kendine uygun takımda katkı veriyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X