Basketbol Takımımızın Yeni Koçu Hakan Demir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Murat'
    • 07.03.2005
    • 32842
    • İnsan
    • Ankara

Basketbol Takımımızın Yeni Koçu Hakan Demir

Hakan Demir Trabzonspor'da

İşte Trabzonspor'un Yeni Koçu
    29.10.2013

Hakan Demir Trabzonspor'da

Hasan Özmeriç'ten boşalan Trabzonspor MP Basketbol Takımı Başantrenörlük görevine, Aliağa Petkim'in koçu Hakan Demir getirildi.

Sezona play-off hedefi ile başlamasına rağmen ligde oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybeden Trabzonspor MP Basketbol Takımı'nda, son kaybedilen Mersin BŞB maçı sonrası koç Hasan Özmeriç istifa etmişti.

Hasan Özmeriç'in istifası sonrası koç arayışlarına giren kulüp, Aliağa Petkim'in koçu Hakan Demir'e teklif götürmüştü. Trabzonspor MP Genel Menajeri Nihat Mala'nın İzmir'e giderek kulüp adına yaptığı görüşmeler sonucu her iki taraf anlaşarak nihai sonuca varıldı ve her ne kadar resmi imzalar atılmasa da Hakan Demir Trabzonspor MP'nin yeni koçu oldu.

Bu arada Hakan Demir'le yapılan sözleşmenin 1 yıllık olduğu öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, Trabzonspor Genel Menajeri Nihat Mala ve yeni koç Hakan Demir, 2 sezon önce Pınar Karşıyaka'da beraber görev yapıyorlardı.

Hakan Demir

Hakan Demir Pozisyon Basketbol koçu Lig Türkiye Basketbol Ligi Takım Aliağa Petkim Doğum tarihi 24 Kasım 1968 (44 yaşında)
    Elazığ, Türkiye Ülke Türkiye Çalıştığı kulüp(ler) Efes Pilsen (1999-2005)-(Yard. Antrenör)
    Tekelspor (2005-2006)
    Mersin BB SK (2006-2007)
    Herens Basket (2007-2008)
    Beşiktaş Cola Turka (2008-09)
    Pınar Karşıyaka (2009-2012)
    Erdemirspor (2012)
    Aliağa Petkim (2013-günümüz)
    Hakan Demir, (d. 24 Kasım 1968, Elazığ), Türk basketbol antrenörü. Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim'in çalıştırıcılığını yapmaktadır.
    Konu başlıkları

Yaşamı

Elazığ'ın Hersenk (Salkaya) köyündendir. Babası eski DSİ Bölge Müdürü merhum Sıtkı Demir'dir. Asıl mesleği spor hekimliğidir.
    Kariyeri

1999 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi'nde antrenörlük yapmaktadır. Çalıştırdığı takımları aldığından daha yüksek yerlere taşıdığı görülmektedir. 1999 yılından 2005 yılına kadar Efes Pilsen'de yardımcı antrenörlük yapmıştır.[1] 2005-06 sezonunda Tekelspor'un baş antrenörü olmuş[2][3][1] ve takımı ligde 6. yaparak, Tekelspor'a play-off oynatmıştır. Ertesi sezon Mersin BB SK ile anlaşmış[1] ve takımıyla play-off kapısından dönmüştür. 2007-08 sezonunda ise İsviçre'nin Sion Herens takımının başına geçmiş[4][1] ve takımını ligde 3. yaparak finallere taşımıştır. 2008-09 sezonu başında Beşiktaş Cola Turka ile anlaşmıştır.[1] Takım ligde 5. sırada iken, ligin 20. haftasında istifasını vermiştir.[5] 2009-10 sezonu başında Pınar Karşıyaka'nın başına geçmiştir.[6]
    Pınar Karşıyaka deplasmanına gelen takımlar her zaman korkuyla gelmiştir. Bu böyle de devam edecektir. Arkamızda bu taraftar ve yönetim kurulu üyeleri oldukça Karşıyaka basketbolu daha da ileriye gidecektir.[6]
    Karşıyaka da çalıştığı ilk sezonda takım ligi 6. sırada bitirmiştir. İkinci sezonunda takımı EuroChallenge'ta son sekiz arasına sokmayı başarmıştır.[7] Ligde ise normal sezonu 5. sırada bitirerek play-off'lara kalmış ancak çeyrek final aşamasında elenmiştir. 2011-12 sezonunda takımıyla normal szonu 6. sırada bitirmiş, yine play-off oynama başarısı göstermiş ve yine çeyrek finalde elenerek ligi noktalamışlardır. EuroChallenge'da ise son 16'ya kalmışlardır. 2012-13 sezonu başında Karşıyaka'dan ayrılmış[8] ve Erdemirspor'la anlaşmıştır.[9] Aralık 2012'de görevinden ayrılan Demir,[10] Ocak 2013'te yine TBL takımlarından Aliağa Petkim'in baş antrenörlüğüne getirilmiştir.[11]
    Çalıştırdığı takımlar

• 1999-2005: Efes Pilsen - Yardımcı Çalıştırıcı
    • 2005-2006: Tekelspor - Baş Çalıştırıcı
    • 2006-2007: Mersin Büyükşehir Belediyesi - Baş Çalıştırıcı
    • 2007-2008: Sion Herens - Baş Çalıştırıcı
    • 2008-2009: Beşiktaş Cola Turka - Baş Çalıştırıcı
    • 2009-2012: Pınar Karşıyaka - Baş Çalıştırıcı
    • 2012: Erdemirspor - Baş Çalıştırıcı
    • 2013-günümüz: Aliağa Petkim - Baş Çalıştırıcı

• Ahmet Kuru
    • 31.10.2007
    • 8118
    • Bankacı
    • İstanbul

hayırlı olsun.İnşAllah başarılı olur.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Murat'
      • 07.03.2005
      • 32842
      • İnsan
      • Ankara

Demir Aliağa'yı bıraktı, Trabzonspor'u aldı

29 Ekim 2013 17:00 NTVSpor.net
      Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park, yeni antrenörünü buldu. Aliağa Petkim ile yollarını ayıran Hakan Demir, Karadeniz ekibiyle anlaşmaya vardı.

Trabzonspor Medical Park'ın yeni antrenörü Hakan Demir oldu.
      Üçüncü haftası sona eren Beko Basketbol Ligi'nde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Trabzonspor Medical Park'ta Hasan Özmeriç'ten boşalan göreve Hakan Demir geldi.
      3 gün önce Aliağa Petkim antrenörüyken Galatasaray Medical Park'ı mağlup ederek dikkat çeken Hakan Demir, ligin geri kalanında Karadeniz temsilcisinin başarısı için ter dökecek.
      Trabzonspor ligin dördüncü haftasında Anadolu Efes'i konuk edecek.

Yorum

• Ender Kuyumcu

Hakan Demir koç olarak başarılı olabilecek bir çalıştırıcı ama bu transferin detayları benim için önemli.

Her zaman önce ahlak dediğimize göre başka bir takımı çalıştıran bir kişinin o takımla yollarını ayırıp başka bir takıma gitmesi beni rahatsız eder.

Burada Aliağa Petkim de buna gönüllü olarak izin verdiyse hayırlı olsun ama öyle değilse Allah gönlüne göre versin.
        https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• exelans_25
          • 22.05.2010
          • 8684
          • öğrenci
          • Bursa

Koc acilen kisa pozisyonuna transfer yapmalı hamle gecikmemeli
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Mert'
            • 02.12.2008
            • 16976
            • İstanbul

Nasıl biri özmeriçten iyi mi?
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• DNA-TS
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 18.02.2007
              • 5662
              • Mimar
              • İstanbul

hayırlı olsun inşaallah başarılı olur.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                Yönetim Kurulu
                • 20.08.2009
                • 26226
                • Danışman
                • Kuzey Amerika

Iki sene onceki Ksk-Olin maci, en kucuk basarisizlikta karsisina cikarilir. Bu baskiyi her zaman yasayacak. Yonetim arkasinda saglam durursa sorun olmaz.

Insallah ben yanillirim.

*

Aydin Ors - Ergin Ataman - Oktay Mahmuti - Hakan Demir bir zincir gibidir. Usta - cirak iliskisiyle yetismistir.

Ksk'ya Fiba EuroChallenge'da ceyrek final oynatmisti. ( Diger baslikta daha detayli sekilde yazmistim, kopyalayamiyorum).

Hayirli olsun.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.10.2013, 18:42.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Murat'
                  • 07.03.2005
                  • 32842
                  • İnsan
                  • Ankara

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
                  Iki sene onceki Ksk-Olin maci, en kucuk basarisizlikta karsisina cikarilir. Bu baskiyi her zaman yasayacak. Yonetim arkasinda saglam durursa sorun olmaz.

Insallah ben yanillirim.

Birşey soracağım Oğuz, acaba en ufak başarısızlıkta bu Hakan Demir'in yüzüne vurulacak mıdır ? Yan da bu ne kadar doğrudur ?

Karadeniz takımlarının Trabzonspor bizi küme düşürdü söyleminden ne farkı var bu söylemlerin.

İnşallah bu sataşmalara maruz kalmaz, başarılı olur.

Bizim için Ahmet, Mehmet önemli değil, Trabzonspor başarılı olsun yeter ki, yeter ki basketbol artık kök salmaya başlasın Trabzon'da.

Yorum

• Ender Kuyumcu

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi

Insallah ben yanillirim.
                    Oğuz bu transferin perde arkası hakkında bir duyum aldın mı?

Aliağa cephesinin tepkisi nedir?
                    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                      Yönetim Kurulu
                      • 20.08.2009
                      • 26226
                      • Danışman
                      • Kuzey Amerika

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
                      Birşey soracağım Oğuz, acaba en ufak başarısızlıkta bu Hakan Demir'in yüzüne vurulacak mıdır ? Yan da bu ne kadar doğrudur ?

Karadeniz takımlarının Trabzonspor bizi küme düşürdü söyleminden ne farkı var bu söylemlerin.

İnşallah bu sataşmalara maruz kalmaz, başarılı olur.

Bizim için Ahmet, Mehmet önemli değil, Trabzonspor başarılı olsun yeter ki, yeter ki basketbol artık kök salmaya başlasın Trabzon'da.
                      Murat,

Ben bu konu uzerinden tepki vermem. Ama veren olur mu? Olur!

Dun Haber61'te cikan haber bunun gostergesi.

Bahsettiğim haber http://www.haber61.net/trabzonspor-b...161530h-p2.htm
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.10.2013, 19:13.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                        Yönetim Kurulu
                        • 20.08.2009
                        • 26226
                        • Danışman
                        • Kuzey Amerika

İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi
                        Oğuz bu transferin perde arkası hakkında bir duyum aldın mı?

Aliağa cephesinin tepkisi nedir?
                        Ender Abi, sozlesmesinin detaylarini bilmiyorum ancak Aliaga izin vermis ki koc ayrilip gelmis.

Sadece dun Trabzon'dan, yabanci bir kocla gorusuldugunu duymustum. Murat'a bahsettim ama acikcasi ciddiye almadigim icin burada paylasmadim.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                          Yönetim Kurulu
                          • 20.08.2009
                          • 26226
                          • Danışman
                          • Kuzey Amerika

İlk baş antrenörlük tecrübesini TEKEL'de yaşadı. Sezonu 6. sırada bitirdi. Play-offta Bjk'ye 3-1'le geçildi ilk turda.

Sonraki sene Mersin'i 9.'u yaptı. Play-off'u kaçırdı.

Sonra yurt dışına çıktı.

Bjk'da başladığı sezon içinde yerine B. Bıyıktay gelmişti.

Sonra üç yıl arka arkaya KSK'yi çalıştırdı. Sırasıyla 6.,5. ve 6. sırada tamamladı normal sezonu. Playoffta ise Banvit'e 3-1, Efes'e 3-0 ve yine Efes'e 2-0'la elendi.

Geçen sene Erdemir'de başladı, Aliağa'da tamamladı.

Ayrıca KSK'yı iki sene EuroChallenge'a götürdü. İlkinde 10-6 (çeyrek final), ikincisinde 5-9 yaptı.

*

Beko BL Record

205 Maç - 106 G - 99 M (%52)

Ort. At. Sayı = 79,0
                          Ort. Yen. Sayı = 77,2

Yorum

• ibrahim
                            • 02.09.2007
                            • 15247
                            • Elektrikci
                            • Almanya

AW: Trabzonspor'un Yeni Koçu Hakan Demir

Ne yani Basketbolun Yılmaz Vuralınımı aldık?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Mehmet Fatih Silik
                              • 09.05.2008
                              • 9011
                              • Almanya

Hayirli ugurlu olsun...Ba$arilar dilerim
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk