TB2L Play-Off Yarı Final 2. Maç | Trabzonspor 62 - 59 Yeşilgiresun Bld
Daraltma
X
-
o kkadarGiresunda neler yapıldığını görmediniz heralde küfürler havada uçuştu, rasim başak'a yumuşak diye bağrıldı, hep bizmi alttan alıcaz arkadas boyle şeyleri herkes kazanmak için herşey mubahtır yolunu denerken biz hep iyi çocuk modundamı olucaz, bize kim ne yapıyorsa karşılığını almalı
ara sira polise fakan karsi da bu delikanliligimizi gösterirsek kimse bize bir sey yapamaz
herkesi korkutacaksin, korkan degil korkutan olacaksinTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Maç için konuşalım biraz. Alex nasıl tutulur gördük, Alex'i kitleyince 59 sayıda kaldılar.
Cumartesi günü aynı taktikle yine kitleyebilirsek Alex'i yine kazanırız. Pinkney de bi garip. Daha geçen maç o atmosferde 26 sayı atan adamdan eser yoktu.
Yerli oyuncularımız (Yunus, Orçun ve Önder) play-offlarda çok iyi, inşallah son maçta da bu performanslarını sürdürürler.Yorum
-
Alex ilk maçta çok yüzdeli 3lük atmıştı bu maçta biraz sıkıştırınca 3lük yüzdesi çok düştü, içeri penetre olayınıda hiç yapamadı aynı taktiği uygulamalıyız Alex'e karşı
Hucum'a gelince pota altında inanılmaz kötüydük maçta bunun en büyük sebebi pinkny'in kötü olmasıydı, bunun yanında savunmayıda çok iyi yapamadı Pinkny
El-Amin ve Pinkny'in performansı maçın kaderini belirler, Önder ve Orçun çift hanelere ulaşırsa maçı rahat kazanırızYorum
-
Heyecanı yüksek maçtı...
Giresun bence kapasitesinin üzerinde oynadı.
Gordon bu denli etkisizken iyi direndiler.
Pivotlarının her maç faul problemi yaşadığı barizken biz zorlayamadık hiç mesela...
O kadar saçma hücumlar denedik ve o kadar saçma top kayıpları yaptık ki bunlara rağmen maçı kazanmamız 3. maçın anahtarı olacak mesajı içeriyor esasında.
El Amin nispeten ilk maça oranla daha iyiydi. Sadece skor olarak değil oyuna katkısı olarak da.
Yerlilerden de fena katkı gelmedi.
Sıkıntı hücumda hiç pota altını zorlayamamak, ikili oyun yapamamamız olurken, savunmada da pota altını savunamadık.
Rakip dış atışlarda yerlerde sürünürken içeriyi kapatmalıydık.
Hakekmlerin cidden bariz şekilde önyargılı olduklarını kazandığımız bir maçta söyleyelim.
Rakip lehine çok kolay faul çalıyorlar.
Taraftar atmosferi iyi olsa da malesef basketbol kültürünün hala yakınlarında dahi değiliz.
Bu Beko'da iken de böyleydi.
Gruplar gelmesin demek kolay o zaman da atmosferi yaratmakta zorlanıyoruz final maçlarında.
Umarım gelecekte bunları tekrar görmeyiz "en azından" salonlarda.
3. maç için şahsen umudum yok. Çok kırılgan bir basketbolumuz var. Rakip kötü de oynasa oyundan kopmuyor. Biz saçmalamaya daha müsait bir yapıdayız.
O atmosferde bir çok doğrunun bir araya gelmesi artık tek umudumuz.
İnşallah çıkarız.En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 23.05.2013, 03:43.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...Yorum
-
neden onların avukatlığını yapıyorsun bizimkiler giresundaki maçta yapılılanları hakettimi rüzgar eken fırtına biçer biraz kızgınım birazda ondan böyle yazıyorum2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonsporYorum
-
Ya bakın arkadaşlar, her sporun ayrı seyircisi vardır. Tenisin ayrı, basketbolun ayrı, futbolun ayrı.
Bunların hepsi ayrı sporlar, hepsinde adrenalinin tavan yaptığı anlar farklı karakteristiği farklı değil mi? Bakın futbol hariç hiçbir spordan anlamam.
Ama göz var nizam var, futbol taraftarı basket maçında olmaz. Daha doğrusu futbol taraftarlığı basket maçında olmaz. Somut örnek vereyim:
Bundan birkaç sene önce tenis turnuvası düzenlendi Türkiye'de bizim Türkler gidip tenis maçında hiç susmadan tezahürat yaptı. Dünyaya rezil olduk rezil.
Teniste ne vardır? Servis kullanırken herkes susar çıt çıkmaz. Servis kullanılır "ace" olursa alkış tufanı değilse sayı olana kadar sessizlik sayı olursa alkış tufanı. Budur yani.
Basketbolda ne var peki? Top rakibe geçtiği anda inanılmaz ıslık çalarsın kulakları sağır edersin. Serbest atış kullanıyorsa rakip potanın arkasında türlü maskaralıklar yaparsın ıslık gırla gider rakibi deli edersin. Sen serbest atış kullanıyorsan sessizlik olur ya da ooooo dersin sayı gelirse yıkarsın ortalığı. Sonra ne bileyim 3lük geldi mi ortalığı birbirine katarsın. Yani ben basketten anlamıyorum ama bilenler bilir bu sporu. Futbol taraftarlığı olmaz orada ya olmaz abi olmaz???Yorum
-
cumartesi sakinligi koruyup Alexi bugunku gibi kitlersek sansimiz olur yoksa elenirizOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Sizin tanımını yaptığınız taraftarı bulmak için yıllar gerekli.Basket taraftarı öyle ha dediğiniz zaman olmuyor.Bu kültür zamanla oluşur.Önce basketbolun sevilmesi lazım.Bizim taraftar takımını seviyor ve onu desteklemek zorunda hissediyor kendini.Eğer bu taraftarı şöyle yapıyor böyle yapıyor diye küçümserseniz ve kendinize basketbolu çok iyi biliyor havası verirseniz bu taraftarı ötekileştirebilirsiniz.buna da hiç hakkınız yok.Eski kullanıcı adım:NurverYorum
-
Futbolda üzülsekde giresunda bu işi bitireceğiz inşallah...Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Ne avukatlığı arkadaşım? Kimin avukatlığı?
Ne gerek vardı kazandıktan sonra koltuk fırlatmaya, sahaya inip üzerine yürümeye? Ayrıca Alex Gordon'un taraftara karşı hiçbir artistliği olmadı. Taraftar durduk yere ingilizce küfredince o da o şekilde karşılık verdi.
İsmail'in annesine küfür etmeye ne gerek var? Neden anneler!!!????
Şahsına edilse neyse. İğrençlik diz boyuydu dün. Kenara gelen her oyuncuya, hakeme balgamlı balgamlı tükürmek nedir?
Basketbolun 'b' sini bilmeyen taraftar hakemlerin her kararından sonra hakeme sövüyor ana avrat. Hakemlerin çoğu kararı doğruydu.
Cumartesi Giresunda maç var. Olay çıksa (ki çıkacak) burda kimse tepki koyamaz. Kimse ağzını açamaz.Yorum
-
Trabzon sehri basketbolu benimseyecek olgunlukta degil henüz. dün olanlari gördük beraber, bu hali ile tbl ye cikmasinin bir anlami yok. basketbol spordan öte bir kültürdür. bunu diyince vay efendim söyle oldu da böyle bitti demeyin. görünen köy klavuz istemez.Yorum
-
İsmail'e ben dahil herkes kızgın, öfkeli.
Twitter'dan aleyhimizde yazılar yazmıştı.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum