klavye başında Trabzonsporluluklarıyla övünenleri de bekleriz desteğe...
Orada olsam tek maci bile kacirmazdim ama maalesef cok uzaktayim. Mac sarmasa bile sirf adam dövmeye bile gidilir. Su Giresunlularin yaptiklarini görünce...
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Orada olsam tek maci bile kacirmazdim ama maalesef cok uzaktayim. Mac sarmasa bile sirf adam dövmeye bile gidilir. Su Giresunlularin yaptiklarini görünce...
Rakip çok dirençli bir takım ve pota altında bize üstünlük kuracağından hiç şüphem yok
Biz bu pivot işini çözmedikçe Zuza ile çok sıkıntı çekeriz..
Şunu da belirtelim, yerli oyunculardan verim alamıyoruz
Önder Külçebaş niye alındı, ne işe yarıyor çözemedim.
Teşbih yapacak olursak ağır vasıtadan hiçbir farkı yok.
Ben hiçbir özelliğini göremedim bu Önder'in
En son Sacit tarafından düzenlendi; 31.03.2013, 01:05.
4'te 4 yapıp ligi ilk4 içinde, hatta 3. sırada bitirmeliyiz.
Matematiksel olarak liderlik şansımız bile var ama çok zor.
İlk turda üstümüzdeki takımlarla karşılaşmamak için ilk 4 şart.
Cumartesi günü taraftarımız ile bu maçı kazanacağız.
Bu işin ciddiyetini ve önemini artık anlatmama gerek yok sanırım. Cumartesi bütün Trabzon salonda olsun. Basketbol takımını sahiplenmek bütün Trabzonsporluların zorunlu görevidir. Şampiyonluğu hep beraber kutlayacağız.
Basketbol kulübü Genel Menajerimiz Cömert Küce: Bizim hiçbir endişemiz yok, ilk gün ne söylediysek yineliyoruz, sonunda lige şampiyon olarak biz çıkacağız.
Basketbol kulübü Genel Menajerimiz Cömert Küce: Bizim hiçbir endişemiz yok, ilk gün ne söylediysek yineliyoruz, sonunda lige şampiyon olarak biz çıkacağız.
Kendimizi kandirmayalim, herkesin ortak görüsü bir Pivot'a ihtiyacimiz oldugudur. Bu Transfer yapilmali.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum