TB2L 27.Hafta | Maliye Milli Piyango 84-87 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • omondoles
    • 10.06.2008
    • 5199
    • Avrupa Diğer

TB2L 27.Hafta | Maliye Milli Piyango 84-87 Trabzonspor | Maç Sonucu

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
    Zuza 1 mac iyi 3 mac kötü, acilen bi transfer yapilmali o pozisyona.
    Birden aklıma colman geldi

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yorum

• hami08
      • 21.10.2009
      • 783
      • Öğrenci
      • Trabzon

Zuza bir maç iyi üç maç kötü değil,Zuza hep kötü.Maçı kafa kafaya getirdiğimiz son üç dakikada müthiş bir boyalı alan savunması yapan Kadir ve Önder'in biri yerine Zuza olsaydı maçı kaybetmiştik.2.08 boyu olupta o kalıbını kullanmayan bir pivotumuz var.Yarısı kadar adamlara diş geçiremiyor,post up yaparken ondan 10 cm kısa 3 numara olup yokluktan 5 oynayan Hakan Yapar'a diş geçiremiyor.Bir temas alıyor,sonra hemen vazgeçip şuta kalkıyor(ki genelde bu şutlar el üstünden olduğu için başarılı olmuyor)temas oynasa tutacak uzun yok bu ligde ama yok,yapamıyor.Savunma konusunu konuşmuyorum zaten,nerde sabit duracak nerde durmayacak bunu bilmiyor,ribaund çekemiyor,yarısı kadar Wesson Hayri Gürde'ki maçta Zuza'nın üzerinden hücum ribaund'u yaptı.Pivotu olmayan,buna rağmen ilginç bir kararla elindeki yerli uzununu (Ümit Türkoğlu-Giresun)bırakan Maliye'ye bile son üç dakika harici pota altında eziliyorsak,durumun vahametini siz düşünün.Sözün özü;duygusal bakmaya gerek yok,bir uzun hamlesi yapılmassa(ki takım böyle kazanıyorken asla yapılmaz,yumurtanın kapıya dayanması lazım)lige çıkmamız gerçekten zor.

Yorum

• Berk
        • 28.03.2006
        • 7167
        • Öğrenci
        • Trabzon

Çok önemli bir galibiyet aldık ama savunmadaki ve pota altındaki sıkıntılar sürüyor.El-Amin kusursuz oynadı yine.Play-off'lara kadar Zuza yerine daha iyi bir transfer yapılmalı yoksa çok sıkıntı çekeceğiz.
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• of_trabzonlu
          • 02.01.2007
          • 148
          • Öğrenci
          • Trabzon

Haislip ismi dolaşıyordu bi ara yalanlandı gerçi ama alınsa keşke. Atletik bi uzuna ihtiyacı var takımın.

Yorum

• Murat'
            • 07.03.2005
            • 32842
            • İnsan
            • Ankara

İlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi
            Haislip ismi dolaşıyordu bi ara yalanlandı gerçi ama alınsa keşke. Atletik bi uzuna ihtiyacı var takımın.
            Haislip ismi yalanlandı maalesef.

Elton Brown hala satılık listesinde ,70-80 bin dolarlık bir ek bütçe yaratabilirseler pivot transferi yapılabilir rahatlıkla.

Yorum

• of_trabzonlu
              • 02.01.2007
              • 148
              • Öğrenci
              • Trabzon

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
              Haislip ismi yalanlandı maalesef.

Elton Brown hala satılık listesinde ,70-80 bin dolarlık bir ek bütçe yaratabilirseler pivot transferi yapılabilir rahatlıkla.
              Bizim gördüğümüzü yöneticilerde görüyordur mutlaka. Playofflar öncesi bekliyorum ben bir transfer. İşi buraya kadar getirmişken riske atmamak gerek. Zuza ile işimiz oldukça zor.

Yorum

• barisb
                • 11.12.2010
                • 2059
                • Transmisyon Planlama
                • Bursa

yüz güldürmeye başladılar. sağolsunlar...
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• tahsinsever
                  • 30.01.2009
                  • 1157
                  • memur
                  • Kocaeli

İlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi
                  Bizim gördüğümüzü yöneticilerde görüyordur mutlaka. Playofflar öncesi bekliyorum ben bir transfer. İşi buraya kadar getirmişken riske atmamak gerek. Zuza ile işimiz oldukça zor.
                  elton brown çok önemli bir isim alırsak bbl' çıkmayı garantileriz allahın izniyle koskoca trabzon denizi geçip deredemi boğulacak 100bin dolarlık bir kaynak yaratmak bence yönetim için hiç zor birşey değil.
                  2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...