Başarılar Trabzonum.Seriye devam.
TB2L 15. Hafta | Trabzonspor 62 - 73 Uşak Üniversitesi | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
TB2L 15. Hafta | Trabzonspor 62 - 73 Uşak Üniversitesi | Maç Sonucu...
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUEtiketler: Yok -
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
hayden usaklar, usau yenin.„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATESYorum
-
hayden hayri gürü dolduralim. USAKliLARA bi keyifli mac izlettrelim.„Choose a lazy person to do a hard job.
BILL GATESYorum
-
haydi uşaklar uşak'ı yenelim
başarılar umarım salona hatırırı sayılır oranda seyirci gelir.
2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonsporYorum
-
Puan durumuna baktım da bu maç, geçen hafta oynadığımız maçtan çok daha büyük önem taşıyor. Bu maçı kazanmalıyız. 2 hafta önce Yeşil Giresun maçını kazanmamız da taraftarın büyük katkısı vardı
Cumartesi günü Hayri Gür Spor Salonunu dolduralım, Beko Basketbol ligine adım atalımEn son Sacit tarafından düzenlendi; 25.12.2012, 19:23.Yorum
-
Uşak Üniversitesi mackolik sponsorluğunda çok iyi gidiyor bu sene.İki galibiyet üstümüzde bulunuyorlar.Bu sene sadece 3 maç kaybettiler.
Final Gençlik, Torku Selçuk ve Pi Koleji takımlarına karşı kaybettiler.Bu 3 maçı da deplasmanda oynadılar.Seyir zevkinin üst düzeye olacağını düşünüyorum.Takımımıza başarılar.
Yorum
-
-
INSALLAH tüm sakatlar düzelir. kesin kazanmamiz lazim„Choose a lazy person to do a hard job.
BILL GATESYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum