Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazanmak güzel, dostluk maçı da olsa.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bu nedir arkadaş.

Yorum

• Trabzonspor'un maçlarında salonda 2011 Trabzon Gençlik Olimpiyatları'ndan kalan zıplayan "Hamsi" maskotlarını kullanmamızı yanlış buluyorum. Trabzonspor'un simgesi fırtına ve maskotumuz da ona göre seçilmeliydi, böyle baştan savma yamama olmamalıydı
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un maçlarında salonda 2011 Trabzon Gençlik Olimpiyatları'ndan kalan zıplayan "Hamsi" maskotlarını kullanmamızı yanlış buluyorum. Trabzonspor'un simgesi fırtına ve maskotumuz da ona göre seçilmeliydi, böyle baştan savma yamama olmamalıydı
          hamsiye bende karsıyım fırtına olması daha iyi
          Bordo-Mavi

Yorum

• hamsi bana sempatik geliyor...

Yorum

• Bu hafta Banvit i yenersek ligi 5. bitiririz rakibimizde Karşıyaka olur ve yarı final içinde büyük şansımız olur

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hamsi bana sempatik geliyor...
                Hamsiler çok tatlı bence takım ısınırken onlar da hareket yapıyor
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• kara kuru karadeniz usaklari yazdi derler ya bu hikayeyi
                  ona dayanarak bence 3 kara kuru karadeniz usagi olmali maskotumuz
                  isimleride :fırtına(mavi kiyafetlen) ihtilal(bordo kiyafetlen) efsane(beyaz kiyafetlen)

tiplerinide bu sekil canlandiriyorum fantazimde:

iste dragonball stili sadece karate kiyafetleri yerine formalarlan
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ....................................

Yorum

• Seneye NTV Spor da yayınlayacak maçları, inşallah Daçka konusunda her hafta ısrar etmezler ve haftada iki maç yayınlarlar.

Yorum

• TS Basket Kongreye Gidiyor...
                        Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Kongreye gidiyor.
                        Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü, 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü Kongreye gidiyor.
                        25 Temmuz Cumartesi günü saat 11:00'de Kadir Özcan Gençlik ve Geliştirme Merkezi'nde yapılacak olan kongreye mevcut Başkan Abiş Hopikoğlu'nun tek listeyle katılması bekleniyor.
                        Abiş Hopikoğlu'nun önümüzdeki sezon ligde ve Avrupa'da üst düzey mücadele edecek olan takımı da düşünerek, mevcut yönetiminde ciddi revizyona giderek yönetimini yeni isimlerle güçlendirmesi bekleniyor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TS Basket Kongreye Gidiyor...
                          Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Kongreye gidiyor.
                          Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü, 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü Kongreye gidiyor.
                          25 Temmuz Cumartesi günü saat 11:00'de Kadir Özcan Gençlik ve Geliştirme Merkezi'nde yapılacak olan kongreye mevcut Başkan Abiş Hopikoğlu'nun tek listeyle katılması bekleniyor.
                          Abiş Hopikoğlu'nun önümüzdeki sezon ligde ve Avrupa'da üst düzey mücadele edecek olan takımı da düşünerek, mevcut yönetiminde ciddi revizyona giderek yönetimini yeni isimlerle güçlendirmesi bekleniyor.
                          her yaz olduğu gibi yine kongre bu nasıl iştir anlamadım her sene mi oluyor bu?

Yorum

• Yorum

• Basket Avrupa ‏@BasketAvrupa
                              TRANSFER | Beşiktaş IF, pivot Lamont Hamilton'ı kadrosuna kattı.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Türkiye Kupası formatı değişti sanırım,sezonu daha geç mi açacağız şimdi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X