Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gamze İmamoğlu: 1977 doğumludur. Show TV İç yapımlar departmanı yönetici asistanlığı ve yapımcılık görevlerindedir. Yabancı: İngilizce. Bekar.

Yasemin Ahıskalı: 1977 doğumludur.Gazi Üniversitesi İktisat bölümü lisans, Sydney Üniversitesi Uluslararası işletme yüksek lisans, Bond Üniversitesi eğitim bilimleri diploması eğitimlerine sahiptir.Show TV Genel Müdür Danışmanlığı görevini yürütmektedir. Yabancı Dili: ingilizce Bekar
    Valla Cengiz abi koskoca liste icinden sadece bayanlarin dikkat cekmesi ilginc... Sorun basketboldan anlamiyacaklari endisesi mi yoksa Trabzonsporlu olup olmamalari mi? Ben pek anliyamadim da Kaldi ki her ikisine de bir yerde gerek yok... Onemli olan bu ise gonul vermek ve askla yapmak. Yonetimin buna inanip bayanlara da katilim saglamasi cok guzel bir hamle olmus... Darisi futbol camiaasinin da basina diyorum!
    Futbol taraftardır!

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili Trabzonsporlular,

Basketbol takımımızın altyapı çalışmalarına dair kamuoyuyla paylaşılan herhangi bir haber yok. Biz haberdar olamasak da umarız çalışmalar yapılıyordur.

Bu konuya ilişkin biz taraftarların tavsiyeleri neler olabilir? Sonuçta beyin fırtınası yöntemiyle gerçekçi ve uygulamaya değer ( en azından dikkate alınabilecek fikirler) teklifler üretebiliriz. Birimizin düşüncesine katkılarda bulunabiliriz. Gördüğümüz eksiklikleri tamamlayıp somut hale getirebiliriz.

Mesela aşağıda sıraladıklarım aklıma ilk gelenler. Alternatfiler üzerinde düşünebiliriz.

- İkinci ligden pilot takım

- Trabzon'da bölgesel ligde oynayacak pilot takım

- Üniversite spor akademisi ile Trabzon Spor Lisesi ile ortaklaşa projeler ( Şehir dışından getirilecek oyunculara öğrenim bursu-barınma kolaylıkları gibi...)

- İlçe ve çevre illerin taranması

- vs...
      Oğuzcum senin söylediklerine ek olarak;

-Şehirdeki okulların basketbol takımı kurmalarına destek olunması, il (ilçeler dahil) bazında sık sık okullar arası turnuvalar düzenlenmesi, turnuvaların takip edilmesi.

-Çok basketbocu çıkaran İzmir,Bursa,Ankara gibi şehirlerde okul ve alt yapı takımlarını izleyecek scoutlar istihdam edilmesi.

-Çocuklara basketbolun sevdirilmesi,okullarda oyuncularla beraber etkinlik ve panel düzenlenmesi, ücretsiz malzeme yardımı yapılması.

-Belediye ile işbirliği yapılarak açık alanlara, parklara pota konulması ( belki basit gibi ama Amerika'da,Sırbistan'da ve Litvanya'da sokaktan çok önemli oyuncular doğmuştur.)
      En son winner tarafından düzenlendi; 12.07.2010, 15:45.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Çocuklara basketbolun sevdirilmesi,okullarda oyuncularla beraber etkinlik ve panel düzenlenmesi, ücretsiz malzeme yardımı yapılması.

-.)
        bu madde ile ilgili olarak en acil yapılması gereken şeylerden birinin İbrahim Kutluay'ı Trabzona davet etmek olduğunu düşünüyorum, dün programın tekrarını izlediğimde Antepe gittiğini ve okul ziyaretinde bulunduğunu gördüm....

Trabzondan bir okul öğrencisi kardeşimiz aşağıdaki linke girip ona ulaşşsın...

Yorum

Sevgili Trabzonsporlular,

Basketbol takımımızın altyapı çalışmalarına dair kamuoyuyla paylaşılan herhangi bir haber yok. Biz haberdar olamasak da umarız çalışmalar yapılıyordur.

Bu konuya ilişkin biz taraftarların tavsiyeleri neler olabilir? Sonuçta beyin fırtınası yöntemiyle gerçekçi ve uygulamaya değer ( en azından dikkate alınabilecek fikirler) teklifler üretebiliriz. Birimizin düşüncesine katkılarda bulunabiliriz. Gördüğümüz eksiklikleri tamamlayıp somut hale getirebiliriz.

Mesela aşağıda sıraladıklarım aklıma ilk gelenler. Alternatfiler üzerinde düşünebiliriz.

- İkinci ligden pilot takım

- Trabzon'da bölgesel ligde oynayacak pilot takım

- Üniversite spor akademisi ile Trabzon Spor Lisesi ile ortaklaşa projeler ( Şehir dışından getirilecek oyunculara öğrenim bursu-barınma kolaylıkları gibi...)

- İlçe ve çevre illerin taranması

- vs...
          E artık yeni yönetim de seçildiğine göre Oğuz yukarıdaki faaliyetler için düğmeye basılır, bu konuda sayın Doğan Hakyemezden ivedi çözüm bekliyoruz özellikle pilot takım konusunda...

Yorum

• Teşekkürler Erdoğan Abi.

Panel konusuna ekleme yapmak istiyorum.

Okullar (il milli eğitim müdürlüğü) - Trabzonspor Basketbol - Belediye işbirliğinde bir haftaya yayılan söyleşiler düzenlenebilir. Bunu sadece merkezle sınırlandırmadan, ilçelere yayarak gerçekleştirebiliriz.

Davetlinin ulaşım ve konaklama maliyetlerini karşıladıktan sonra gerisi kolay...

Hatta KTÜ'de de üniversite gençliğine söyleşi fırsatı doğar. Spor Kulüpleri vardır büyük ihtimalle...

Bu geleneksel hale getirilebilir.

Liste bile yapılır:

İsmet Badem
            Çetin Yılmaz (SKY Türk ekibi)
            Kaan Kural
            İhsan Bayülken (NTV ekibi)
            Mehmet Baturlap
            Nejat Sayman
            Murat Murathanoğlu
            ... vs.

İsimler örnek vermek içindir, mesele bu söyleşilerin gençlerde yaratacağı heyecan ve ilgi!
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.07.2010, 23:22.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cengiz Abi, projelerinizi geniş kitlelerle paylaşma zamanı gelmedi mi?

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Cengiz Abi, projelerinizi geniş kitlelerle paylaşma zamanı gelmedi mi?

estağfirullah Oğuz proje denemez benim söylediklerime ayrıca her platformda '' Trabzon bir spor kenti olmalıdır, olimpiyatlara sporcu yetiştirmelidir'' düşüncemi de dile getirmekten asla bıkmayacağım....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  estağfirullah Oğuz proje denemez benim söylediklerime ayrıca her platformda '' Trabzon bir spor kenti olmalıdır, olimpiyatlara sporcu yetiştirmelidir'' düşüncemi de dile getirmekten asla bıkmayacağım....
                  Devam Cengiz, bıkmadan devam

Ben yoruldum, bakalım sen ne zaman yorulacaksın
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devam Cengiz, bıkmadan devam

Ben yoruldum, bakalım sen ne zaman yorulacaksın
                    Abi sen yorulmazsın bu bir, yorulmamalısın bu iki liderlerin asla pes etme ya da yorulma lüksleri yoktur bu da üç

Yorum

• Yoruluyor insan Cengiz, hemide öyle bir yoruluyor ki

Bu arada bigben güzel yorumlar yapmış, yanıt verecektim ama şu sıralarda avrupa şampiyonasında sıfır çeken ümit milli takımımız bir alt lige düşmeme maçlarından birini oynuyor.Hani müthiş jenerasyonumuz vardı ya, hele karşılaşma bitsin, sonucu alalım, bir kaç kelime yazacağım.
                      En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 13.07.2010, 22:10.
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,
                      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Basketbolda bu aralar yaprak sallanmiyor desek yeridir, takim 1 ay sonra toplanacakmis.

Acaba kamp icin dusubulen yabanci bir ulke var mi ?

Kuruldugumuz ilk sene Italya'da kamp yapmistilar.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Basketbolda bu aralar yaprak sallanmiyor desek yeridir, takim 1 ay sonra toplanacakmis.

Acaba kamp icin dusubulen yabanci bir ulke var mi ?

Kuruldugumuz ilk sene Italya'da kamp yapmistilar.
                          İtalya kampı olacak biliyorum Murat.
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Neredeyse Avrupa'daki tüm takımlar (kulüp veya ülke milli takımları) İtalya'nın Bormio kasabasında kamp yaparlar. İsviçre sınırında, Alp eteklerinde olup temiz havasıyla bilinir. Ayrıca birçok hazırlık turnuvası organize edebilecek kapasitesi vardır.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yönetim kurulunda değişen nedir? Trabzonspor yönetim kurulundan isimler basketbola girmiş midir? Veya istemedikleri isimler yeni yönetimden çıkmış mıdır? Karışmazlarsa bence daha sağlıklı olacak

Yeni yönetim hayırlı olsun
                              Celil Hekimoğlu'nun kellesi alındı,hafiften..

Yorum

• Yönetim(futbol yönetimi)görevde olduğu sürece,

Saner bey,rahat ve huzurlu çalışamayacaktır..

Ama ne olursa olsun,

Trabzonsporu B.Basketbol liginde izleyeceğiz ya,

Emeği geçen herkese,

Kucak dolusu teşekkürler..

Düşünüyorumda Eczacıbaşı-Beşiktaş çekişmeleri ile tanımıştık basketbolu,

Efes bile küçük çocuk sayılırdı o zamanlar,hey gidi..

Neyse ,yenilsek bile fazla üzülmeyceğimi düşündüğüm maçlar izleyeceğiz..

Güzel olacak,inşallah..

Bu arada üçlük attığımız zaman,gol atmışız hissi uyanıyor bende..

Yıllardır futbol takip etmekten olsa gerek..

Yorum

Yükleniyor...
                                X