Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dünkü maça gelince ilk periyot çok iyi oynadık 2-3-4 . periyotlarda kötü oynadık. hucumda iyi değildik. takımda sanki biraz rehavet oluştu 2. periyottan itibaren. takımda yine skor dağılımı vardı.

ilker 6
    volkan 2
    fırat 10
    orçun 6
    hadi 5
    melih 11
    erdal 2
    edy 7
    caener 4
    kerem 2
    hakan 9

2 sayıyı kaçırdım kim attı çözemedim. telefon gelmişti onunla uğraşırkın.
    bu arada serbest atış yüzdemiz faciaydı yine. çok kaçırmaya başladık.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seyirci alırlar . hocanın eşi dostu geliyor oyuncuların eşi dostu geliyor almıcaklar mı. bin kişinin geleceği yok maça . kaldıki ne güvenlik sorunu olacakmış. ben gidiyorum maça taraftar olarak gitcem almasınlar isterse.
      haklısın abi .. bende şimdi çıkıyorum evden önce cumaya ardından maça .. inşallah sorun çıkmaz ..
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• bu maçıda zorda olsa kazanmayı bildik. 80-72 lik skorla galibiyete ulaştık.
        maçın ilk periyodunun ancak yarısını izleyebildim. kafa kafaya geçen ilk periyot oldu. ilk periyodu önde kapadık ama 2.ve 3. çeyrekte kötü oynadık. ilk periyotta caner etkili bir oyu sergilemişti skor yükümüzü çeken isim oldu. takım bitraz konsantrasyon sorunu yaşadı.

3. periyotta edy le başladık ama istediğimiz verimi alamadık. çok kısa sürede 4 faul aldı ve malesef verimli kullanamadık. 3. periyotta bir ara 11 sayı gerideydik. sonra hakan , fırat ve hadinin etkili ve hırslı oyunu ile farkı erttik. tam kafa kafaya getirdik otyunu derken hakem devreye girdi. fırata olmadık teknik faul çalmalar, erdal 'a 3 sayılık atışta faul çalma derken fark bir anda tekrar 8-10 sayı oldu.
        takım azıcık ciddiyet ve mücadele ortaya koyunca takım geri geldi ve önce skoru eşitledi sonrada maçı kazanmayı bildi. son dakikalarda hadi sakatlandı. umarım ciddi değildir. yarın durumunu öğrenmeye çalışacağım.

bu sezon rakiplerle birliklte hakemleri de yenmeye devam edeceğiz.

sayı dağılımımız

ilker 5
        fırat 2
        orçun 11
        hadi 17
        melih 7
        serhat 6
        erdal 5
        edy 2
        caner 10
        hakan 15

son olarak yine serbest atış kaçırma problemimiz devam ediyor.
        En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 09.10.2009, 16:44.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• eve şimdi ulaştım . maç güzeldi ver ne kadar bi ara 12 sayı geriyede düşsek toparlanmayı bildik .. edy'i istanbul çarpmış oalcak ki çok agresifti ... hakemleri anlatmaya gerek yok bildiğim türdenler .. serbest atış ve savunöa ribaundlarında sıkıntımız var
          Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

• kAZANMAK GÜZEL İnşallah var olan eksiklerimiz kısa zamanda düzelir.
            bordomavi.net
            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Hasan maç ile ilgili fotoğrafları burada paylaşırsan sevinirim....
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hasan maç ile ilgili fotoğrafları burada paylaşırsan sevinirim....
                hemen yüklemeye koyuluyorum abi ..
                Zuğaşi Berepe
                Çoban Express

Yorum

• 14 Ekimde Saner Ayar ve basketbolcularımız Ktü İİBF fakültesinde saat 11:30 da söyleşiye katılcaklar.İlgilenenlere duyurulur.Ben orda olacağım.Birkaç soru sormayı planlıyorum

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    14 Ekimde Saner Ayar ve basketbolcularımız Ktü İİBF fakültesinde saat 11:30 da söyleşiye katılcaklar.İlgilenenlere duyurulur.Ben orda olacağım.Birkaç soru sormayı planlıyorum

Mehmet, bahsi geçen söyleşi bu mu ?

Gerçi afiş biraz aceleye gelmiş ama ama olsun, yeterki KTÜ'de basketbolumuz tanıtılsın
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• part-1-
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mehmet, bahsi geçen söyleşi bu mu ?

Gerçi afiş biraz aceleye gelmiş ama ama olsun, yeterki KTÜ'de basketbolumuz tanıtılsın
                        Evet abi ama bizim afiş daha farklı bizdeki afişlerde Saner Ayar'ın resmi var.Güzel bir söyleşi olur inşallah

Yorum

• maç sonunda hasan için toplu foto aldıracaktım ama hadi sakatlandı malesef. hadi de maslak acıbadem de kontrolde olması lazım şu sıralarda hastaneye gidiyordu. inşallah ciddi bir şeyi yoktur.

tekrar geçmiş olsun hadi..

Yorum

• Yarınki maç İtü'yle mi?Gidecek olan varmı?
                            Yeterki ONUR'suz
                            olmasın
                            aŞk
                            !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet abi ama bizim afiş daha farklı bizdeki afişlerde Saner Ayar'ın resmi var.Güzel bir söyleşi olur inşallah
                              İki farklı afiş tasarlandı Mehmet.Yoğunluğumdan afişlerin tasarımıyla ilgilenemedim.

Burada asıl amaç, Trabzon Basketbol'unun KTÜ bünyesinde tanınmasıdır.

Sizlerde tüm arkadaşlarınıza ulaşın ve katılıma destek verin.Saner beyi ve Alaeddin hocamızı sorularınızla terletin

Bu arada İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkanı Mehmet kardeşimizede bir tşk göndereyim
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,
                              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki farklı afiş tasarlandı Mehmet.Yoğunluğumdan afişlerin tasarımıyla ilgilenemedim.

Burada asıl amaç, Trabzon Basketbol'unun KTÜ bünyesinde tanınmasıdır.

Sizlerde tüm arkadaşlarınıza ulaşın ve katılıma destek verin.Saner beyi ve Alaeddin hocamızı sorularınızla terletin

Bu arada İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkanı Mehmet kardeşimizede bir tşk göndereyim
                                Biz 5-6 Arkadaş orda olcaz ben sorcam soruları şimdiden hazırladım bile

Yorum

Yükleniyor...
                                X