Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada zamanı geldiğimde adımı soyadımı işimi herşeyi açıklarım.
    ancak zamanı gelince.bu takım ne zaman adam gibi yönetilir ne zaman adam gibi oynar o zaman açıklarız.

Yorum

• Sayın tbs1 silinen mesajlarınız hangi başlıkta acaba?Ben son 50 mesajınıza baktım(ancak o kadarını görebiliyorum) silinen 1 tane mesajınız var.O da aynı mesajı 2 kere göndermiş olduğunuzdan dolayı.Büyük ihtimal forumun azizliğine uğramışsınız.

Söyler misiniz hangi başlıkta ne zaman silindi mesajlarınız.

Yorum

• teşekkürler ilgi ve takibiniz için .
        ama yalancı çıkarmaya çalışmakla birşey elde edemezsiniz.
        geçen yıl 40. yıl şenliklerini , organisazyonu ve albayrak ekibi eleştirdiğim yazım silinmişti.
        teşekkürler

Yorum

• İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          teşekkürler ilgi ve takibiniz için .
          ama yalancı çıkarmaya çalışmakla birşey elde edemezsiniz.
          geçen yıl 40. yıl şenliklerini , organisazyonu ve albayrak ekibi eleştirdiğim yazım silinmişti.
          teşekkürler
          Öyle bir niyetim yok.81 mesajınız var 50 tanesini görebiliyorum size soruyorum.Şimdi araştırıp bakıcam silinen mesajlarınıza, bulabilirsem tekrar konuşuruz.

Yorum

• Bu Trabzonlu oyuncular muhabbeti de sıkmaya başladı. Vay efendim hiç Trabzonlu oyuncu yokmuş. Vay efendim hepsi para için gelmiş. Vay efendim takım İstanbul'da kurulmuş İstanbulda konuşlandırılmalıymış. Ööeehh yeter be. Deyin ki şu çocuk var Trabzonlu hepsini cebinden çıkartır, deyin ki şurada kıyıda köşede kalmış bir Trabzonlu arkadaşımız var bu takımda oynar. Deyin ki şu Trabzonlu çocuk benim akrabamdır ama kalitelidir. Hadi çıksın öyle birisi de biz de arkasında durup savunalım. Bu çocuk bu takımda oynardiyelim. Anca Trabzonlular dışlandı, halamın oğlu oynatılmadı, görümcemin eltisinin kaynı takımdan kesik yedi.

İllallah. Bıktık.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• selman bey

teşekkür ederim.iyi çalışmalar iyi geceler

Yorum

• Kovan bal meselesine yeni bir boyut. Kovandaki balı arılar yemez ARILAR YAPAR. Bazı uçan böcekler de BAL'a hücum eder. Yer gider. Arı olabilmek veya olamamak. İşte bütün mesele bu. Vız vız uçup da bal yapmayan arı cinsine ise hiç girmiyorum.
                En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 24.11.2008, 00:07.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• şahsi hiçbir beklentim amacım olamaz trabzonspordan galibiyetine sevinir mağlubiyetine üzülürüm.yaşamımdır trabzonum bundan dolayıdır ki üzüntüm , böyle eleştirmem ,çünkü yetersiz kişiler bu şubede görevli ,amacı burada oynamak olmayan oyunculardan kurulu bu takımı eleştiriyorum.ben istiyorum ki bu takım her rakibine oyununu kabul ettirsin özellikle trabzonda rakiplerini ezsin.ama bu bütçelerle kurulan italya kamp yapan çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini idiida eden????????? bu yönetim ve teknik kadro hala her maçı zorlanarak almakta.bir vesteli borbnovayı ormansporu izledikten sonra bu oyuncular bu formayı bu takımı haketmememkte.bu takım geçen yıl 1. ligde mücadele etmiş ancak bu yıl beklentilerin çookkkkkk altında

Yorum

şahsi hiçbir beklentim amacım olamaz trabzonspordan galibiyetine sevinir mağlubiyetine üzülürüm.yaşamımdır trabzonum bundan dolayıdır ki üzüntüm , böyle eleştirmem ,çünkü yetersiz kişiler bu şubede görevli ,amacı burada oynamak olmayan oyunculardan kurulu bu takımı eleştiriyorum.ben istiyorum ki bu takım her rakibine oyununu kabul ettirsin özellikle trabzonda rakiplerini ezsin.ama bu bütçelerle kurulan italya kamp yapan çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini idiida eden????????? bu yönetim ve teknik kadro hala her maçı zorlanarak almakta.bir vesteli borbnovayı ormansporu izledikten sonra bu oyuncular bu formayı bu takımı haketmememkte.bu takım geçen yıl 1. ligde mücadele etmiş ancak bu yıl beklentilerin çookkkkkk altında
                    1. lütfen gerçek isminizi açıklayınız.
                    2. problem takım olamamakta mı sizce ? hiç mi umut ışığı yok? taraftar desen var, para desen var, herşey var niye başarılı olmayalım....bizler gurbette yaşayan taraftarlar olarak desteğimizi sonuna kadar vereceğiz....

Yorum

• trabzonspor sevdalısıyım.
                      özel bir şirkette bölge yöneticisiyim.
                      basketbol tutkunuyum.

Yorum

• tekrar teşekkürler
                        daha güzel yazılar ve ortamlarda buluşmak üzere
                        hayırlı günler

Yorum

şahsi hiçbir beklentim amacım olamaz trabzonspordan galibiyetine sevinir mağlubiyetine üzülürüm.yaşamımdır trabzonum bundan dolayıdır ki üzüntüm , böyle eleştirmem ,çünkü yetersiz kişiler bu şubede görevli ,amacı burada oynamak olmayan oyunculardan kurulu bu takımı eleştiriyorum.ben istiyorum ki bu takım her rakibine oyununu kabul ettirsin özellikle trabzonda rakiplerini ezsin.ama bu bütçelerle kurulan italya kamp yapan çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini idiida eden????????? bu yönetim ve teknik kadro hala her maçı zorlanarak almakta.bir vesteli borbnovayı ormansporu izledikten sonra bu oyuncular bu formayı bu takımı haketmememkte.bu takım geçen yıl 1. ligde mücadele etmiş ancak bu yıl beklentilerin çookkkkkk altında
                          Merhaba .
                          Öncelikle Basketbol kuralları hakkında pek bilgim olmadığını söylemek istiyorum. Takım nasıl oynamış oynamamış teknik yönden eleştirebilecek bir bilgi birikimim yok. Basketbolu en son Lisede beden dersinde zorunlu olarak top sürüp not almak için oynadım. daha sonrada Milliyet gazetesinin 29 kupona verdiği topu kupon biriktirerek almış ve o zamanlar mahallede basketbol akımı başlatmıştık. taaki top eskiyip patlayana kadar .
                          Oyıllardan sonra Tekrar Basketbol ile buluşmam Trabzonsporun Bölgesel Ligde mücadele etmeye başlamasıyla olmuştu. İlgimi çekmeyen bu branş Trabzonspor sayesinde ilgimi çekmeye başladı tekrar.
                          Bütün bunlardan sonra işin Yönetim boyutuna gelmek istiyorum.
                          yanlış anlamadıysam sizin fikriniz benzetme yapacak olursak futboldaki ''yerlinin yerlisi'' olsun şeklinde.

Bende Basketbolcularımız Trabzonlu olsun Hocalarımız Trabzonlu olsun isterim. bunun gururu başka bir güzel olur. ama gördük ki bu başarılı olamadı. bunun sebebide Trabzondaki Basketbol alt yapısının yetersiz olduğudur sanırım.
                          Bu fırsat Bölgesel Ligde mücadele ettiğimiz dönemlerde yaratılmıştı. ama başarılı olunamadı. iyi mücadele ettik ama finali başaramadık herdefasında.
                          yani biyerekadar geliyorduk ama devamı gelmiyordu.
                          Hem ileride hocanında basketbolcularımızında çoğunlukla Trabzonlu olmayacağının bi garantisi yok ki.
                          Bölgesel lig de mücadele ederken o ağırlığı kaldıramayan oyuncular 2. lig ağırlığını kaldırabilirmi. bu mantıklı bile değil.
                          birde şubenin bir kaç kişinin tekelinde olduğunu düşünmüyorum. ha şuanakadar Basketbol şubesi aştı taştı kupalar kazandı , ama yeni yöneticiler keyiflerince bişiler yapıyo deseniz eyvallah derdim.
                          ama Basketbol Bölgesel ligde sıradan bi takım iken onun elinden tutup 2. lig de adını yaşatan bu insanlara karşı vefasızlık yapmamamız gerekir bence.

ben istiyorum ki bu takım her rakibine oyununu kabul ettirsin özellikle trabzonda rakiplerini ezsin demişsiniz
                          e hepimizin istediği bu değil mi? Bölgesel ligde bunu yapamaz iken şimdi 2. Ligde 2. sıradayız. BUndan gurur duymamız gerekmez mi. bir kaç sene içinde belkide Beko liginde başarılar yaşayacağız. Kimse bu kulüpten emekli olmayacak. ileride alt yapımızda gelişip kendi oyuncularımızı yetiştirceğiz belki. belki Hocalarımızda Trabzonlu olacak yine.
                          ama Bçlgesel ligde iken bunun şuanlık yetersizolduğu en azından 2. ligi kaldıramayacağı ön görülmüş olamazmı.

Benim tek endişem şu. Bugün Basketbola sahip çıkan yöneticilerimiz var. ileride birzaman yeni yönetimler geldiğinde Basketbol şubesi bu desteği görebilecekmi.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tbs1 bey kardeşim bilmiyorum basketboldan ne kadar anlıyorsun bilemem ama bildiğim bir şey var ki yeni kurulmuş her takımın zamana uyum sürecine ihtiyacı olduğu sırf parayla italyanın bornova kentinde iyi hazırlık devresi geçirmekle bu iş olsaydı heralde herkes oraya giderdi. Trabzonspor basket takımının oyuncularının çoğunu yeni transfer etti üstüne en iyi oyumcularından biriolan yabancı oyunucusu italyadaki hazırlıklardan sonra sakatlandı . Şuan 2. ligde 2. sıradayız ve lidere tek sayı farkla kaybettik serbest atışları son anda atabilsek hatta maçı kazanacaktık.
                            Gel gelelim paraya parayla şampiyon olunsaydı geçen sene efes şampiyon olurdu diğer takımlara göre 2 kat pahalı kadro kurmuştu.Nba de her sene new york kniks şampiyon olurdu ama nedense playoffa dahi kalamıyor. Cska moskova final fourun kendi sahasında olduğu sezon kurduğu kadroyla taraflı tarafsız herkes şampiyon olacağını düşünüyordu ama ancak 3. olabildi.Ama kadroyu bozmayarak diğer sezon şampiyonluğa ulaştı çünkü takımdaki oyuncular birbirlerini daha iyi tanıdı ve birbirlerinin eksiklerini takım savunmasını ancak oturttular.Bunları neden anlattığı mı anlamışsındır heralde ama anlamadıysan açıkca yazayım
                            trabzonspor basket takımı doğru yoldadır zaman geçtikçe oyuncular birbirini tanıdıkça hem hücümda doğru varyosyonlarla sayı atmamız kolaylaşır ve savunmada da yardımlaşmayla savunma dirençimiz artar ve ligi rahat lider tamamlarız
                            sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Arkadaşlar birbirimizi tanısak dostluklar arkadaşlıklar kursak fenamı olur. Zaten bu sitenin en büyük güzelliklerinden biriside bu değilmi ? Sanal ortamda tanışmak gerçek ortamda kaynaşmak bunda ne sakınca var anlamadım. Bakınız Gökçeyi 2 sene önce hiç tanımıyordum ama şimdi arkadaşız. İsmail Abiyi 1 sene olmadı ama çok değerli arkadaşım ve abilerim oldu.

Fena bir şeymi bu. Bnece bir çok güzellikten mahrum kalıyorsunuz böyle yaparak.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Haftaya Eyup deplasmanina gidecegiz.
                                Lider Bornova iceride Dalaman'i agirliyacak.
                                Onlar kazanacaklar, bizimde kazanmamiz gerekiyor.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Yükleniyor...
                                X