Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçın saati ve günü de süper....Hacettepe maçından hemen önce...Salon yine taraftarlarla dolacaktır..
    hacettepe maci gelecek hafta oysa basketbol maci bugün oldugunu saniyorum

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hacettepe maci gelecek hafta oysa basketbol maci bugün oldugunu saniyorum
      Benim kastettiğim gelecek haftaki Bornova maçı..

Yorum

• 02:40 kaldi 59-72 öndeyiz
        NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• 01:54 kaldi 59-75 öndeyiz

Yorum

• 00.40 64-77 öndeyiz

Yorum

• 68-79 maç bitti kazandik 3 te 3 oldu haydi trabzon hedef beko basketbol ligi yolumuz açik olsun....

Yorum

• anakonda09,
                Akçakoca maçını,akçakoca maç başlığından takip ediyorduk,sen yanlnız kalmışsın burda yinede teşekkürler...
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bu hafta bornovayla geçen yıldan yarım kalan görülecek bir hesabımız var,bu hesabıda kestikmi LİDERİZ
                  Birdahada bizi o koltuktan kimse indiremez...
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• son galibiyetinden dolayı takımımızı kutluyorum.
                    federasyon sitesinde istatistikler göre yine ribaunt poroblemi yaşamışız.akçakoca 33 ts 32
                    dış şut yüzdemiz dolasıyla maçı almışız.
                    3 lük yüzdesi akça koca %6 ts %26
                    vestel maçının bir tekrarı
                    bu durumun düzelmesi dileğiyle
                    bu arada sitede logo olarak hala ülker

Yorum

• ben Basketboldaki puanlamaya bi anlam veremiyorum. kazanan takım 2 puan alıyor normal ama kaybeden nediye 1 puan alır ki
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son galibiyetinden dolayı takımımızı kutluyorum.
                        federasyon sitesinde istatistikler göre yine ribaunt poroblemi yaşamışız.akçakoca 33 ts 32
                        dış şut yüzdemiz dolasıyla maçı almışız.
                        3 lük yüzdesi akça koca %6 ts %26
                        vestel maçının bir tekrarı
                        bu durumun düzelmesi dileğiyle
                        bu arada sitede logo olarak hala ülker
                        Yapıcı eleştirilerinize katılıyorum,bunları bizlerde dile getiriyoruz sanırım teknik heyet bunları dikkate alıyordur,iyi bir pivota ihtiyacımız var gibi geliyor.

Federasyonun resmi sitesindeki LOGO'ya gelince,bu konuyla alakalı Nezih ONUR Beyle görüştüm,kulüp tarafından bu logonun kaldırılması ve Trabzonsporun logosunun konulmasıyla alakalı kulüpten karar çıkartılmış ve federasyona resmi yazı gönderilmiş,yani gerekli bütün prosedürler kulüp tarafından yerine getirilmiş.
                        Federasyonda değiştirileceğini beyan etmiş ancak bugüne kadar neden değişmemiş kendilerininde bilgisi yok,kulüp tarafından sürekli bu konu federasyonla görüşülüyor ama bugüne kadar değiştirilmemiş.
                        Anladığımız kadarıyla tamamen federasyonun vurdumduymazlığı.

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben Basketboldaki puanlamaya bi anlam veremiyorum. kazanan takım 2 puan alıyor normal ama kaybeden nediye 1 puan alır ki
                        Burçak,basketbol futbol gibi popüler olmadığı için yenilen takıma 1 puan veriyorlarki basketboldan soğumasınlar,sevinsinler diye
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burçak,basketbol futbol gibi popüler olmadığı için yenilen takıma 1 puan veriyorlarki basketboldan soğumasınlar,sevinsinler diye
                          Alemsin İsmail abi ççç
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• abi kafa yapma haçan hakikaten merak ettimya.
                            mantıklı bi açıklaması var mı ya
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi kafa yapma haçan hakikaten merak ettimya.
                              Burçak ,basketbolda beraberlik olmadığı için yenilen takıma 1 puan yazarlar
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi kafa yapma haçan hakikaten merak ettimya.
                                futbolda 2 farklı sonuç var bu yüzden de 3 ve 1 puan var. fakat basketbolda sadece tek sonuç olduğundan bu sistem var. ama hükmen mağlup olan takım sıfır puan alıyor. umarım yardımcı olabilmişimdir
                                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X