İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacettepe maci gelecek hafta oysa basketbol maci bugün oldugunu saniyorum
Yorum
-
anakonda09,
Akçakoca maçını,akçakoca maç başlığından takip ediyorduk,sen yanlnız kalmışsın burdayinede teşekkürler...
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Bu hafta bornovayla geçen yıldan yarım kalan görülecek bir hesabımız var,bu hesabıda kestikmi LİDERİZ
Birdahada bizi o koltuktan kimse indiremez...Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
son galibiyetinden dolayı takımımızı kutluyorum.
federasyon sitesinde istatistikler göre yine ribaunt poroblemi yaşamışız.akçakoca 33 ts 32
dış şut yüzdemiz dolasıyla maçı almışız.
3 lük yüzdesi akça koca %6 ts %26
vestel maçının bir tekrarı
bu durumun düzelmesi dileğiyle
bu arada sitede logo olarak hala ülker
Yorum
-
İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson galibiyetinden dolayı takımımızı kutluyorum.
federasyon sitesinde istatistikler göre yine ribaunt poroblemi yaşamışız.akçakoca 33 ts 32
dış şut yüzdemiz dolasıyla maçı almışız.
3 lük yüzdesi akça koca %6 ts %26
vestel maçının bir tekrarı
bu durumun düzelmesi dileğiyle
bu arada sitede logo olarak hala ülker
Federasyonun resmi sitesindeki LOGO'ya gelince,bu konuyla alakalı Nezih ONUR Beyle görüştüm,kulüp tarafından bu logonun kaldırılması ve Trabzonsporun logosunun konulmasıyla alakalı kulüpten karar çıkartılmış ve federasyona resmi yazı gönderilmiş,yani gerekli bütün prosedürler kulüp tarafından yerine getirilmiş.
Federasyonda değiştirileceğini beyan etmiş ancak bugüne kadar neden değişmemiş kendilerininde bilgisi yok,kulüp tarafından sürekli bu konu federasyonla görüşülüyor ama bugüne kadar değiştirilmemiş.
Anladığımız kadarıyla tamamen federasyonun vurdumduymazlığı.
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben Basketboldaki puanlamaya bi anlam veremiyorum. kazanan takım 2 puan alıyor normal ama kaybeden nediye 1 puan alır kiSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurçak,basketbol futbol gibi popüler olmadığı için yenilen takıma 1 puan veriyorlarki basketboldan soğumasınlar,sevinsinler diyehepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi kafa yapma haçanhakikaten merak ettimya.
mantıklı bi açıklaması var mı yaSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi kafa yapma haçanhakikaten merak ettimya.
mantıklı bi açıklaması var mı yaSiyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
Yorum