Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol Yaz Okulu başlıyor

Kulübümüz Amatör Branşlar Koordinatörlüğü’nce organize edilen Basketbol Yaz Okulu yarın (çarşamba) 11.00'de 19 Mayıs Spor Salonu'nda çalışmalarına başlayacak.
    Anternör Osman Arz bu yıl yaz okulana büyük ilginin olduğunu belirterek, "Yarın başlayacak olan basketbol yaz okulu 29 Ağustos tarihinde sona erecek. Dönem sonuna kadar başarılı bulunan sporcuları kulübümüzün altyapısına dahil edeceğiz. Okulda öğrenciler hem spor yapacak hem de sosyal yönden gelişimlerini en iyi şekilde sürdürecek" dedi.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzon'un Potada Dev Atağı
      Alpella alınıp 2.Lig’e çıkıyor..Naumoski menajer oluyor
      26 Haziran 2008 / 10:07

Trabzonspor, basketbolda büyük başarılar hedefliyor Trabzon'un potada dev atağı.
      Yönetici Saner Ayar'ın önderliğinde basketbolda büyük bir değişim için düğmeye basan Trabzonspor, öncelikle bu sezon 2.Lig'e düşen Alpella'yı alarak, ilk bombasını patlatacak. Böylelikle Bordo-Mavililer, gelecek sezon 2.Lig'de 1.Lig'e çıkmak için mücadele verecek.
      Trabzonspor, Alpella'yı alıp 2.Lig'e çıkma hedefinin yanında Türkiye'ye gelmiş ve Avrupa'nın da sayılı guardlarından olan Petar Naumoski'yi de menajerliğe getirerek, taraftarları da salona çekmeyi planlıyor. Yönetici Ayar, futbol gibi basketbolda da Trabzonspor'un önümüzdeki dönemde söz sahibi olması için çalıştıklarını söyledi.

Kaynak:

Yorum

• inşllah süper bir haber bu gerçekten

Yorum

• 1 ligde oynamamız yattı bu sezon için lig 16 takımla devam edeck
          Bordo Mavi...

Yorum

• "Türkiye 2010'da başarılı olacaktır"
            21.06.2008 12:44
            Petr Naumoski ile oyunculuk yıllarını, gelecek planlarını ve 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nı konuştuk.
            td {font-family: Georgia; font-size: 12px }p {font-family: Georgia; font-size: 12px }

Ülkemizde Efes Pilsen ve Ülkerspor formaları altında izlediğimiz Türk basketbolunun sevilen oyuncularından Petr Naumoski ile oyunculuk yıllarını, gelecek planlarını ve 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası hakkında konuştuk.

Antrenör Eğitim Semineri Hakkında neler söylemek istersin ?
            Türkiye Basketbol Federasyonu her anlamıyla çok iyi bir organizasyona imza attı. Avrupa'nın en önemli antrenörleri bulunuyor. Svetislav Pesic olsun, Tab Baldwin olsun Zare Markovski olsun çok önemli isimler. Bu yıl katılımcı sayısı da çok fazla. Yaklaşık 850'ye yakın katılımcının olduğunu öğrendim ki bu gerçekten çok önemli bir rakam.

Türk Basketbolu'nda belirli bir dönemdeki kişilerin her zaman idolü oldunuz. Hem oyunculuğunuz hem de karakterinizle her zaman için örnek gösterilen sporcular arasında yer aldınız. Basketbolda daha işin henüz başında olan genç sporcular için neler söylemek istersin ?
            Artık bizim dönemimizdeki basketbol oynanmıyor. Ben havanın çok değiştiğini düşünüyorum. Oyuncular daha olgunlaşmadan kimliklerini bulmadan NBA oyuncusu gözüyle bakıyorlar. Bu oyuncunun gelişimi açısından gerçekten çok kötü birşey. Oyuncunun önemlikle Türkiye'de sonra da Avrupa'da en iyi olmayı hedeflemesi gerekiyor. Daha sonra da NBA'yi kendisi için hedef görebilir.

Gerek Türkiye'de gerekse de Avrupa'da el yakan ve en kritik topları büyük bir soğukkanlılıkla sayıya çevirmeyi başarıyordun. Bu konuda Avrupa'nın çok saygı gösterdiği eski bir oyuncu olarak, günümüzde bu özelliğini taşıyan oyuncu görebiliyormusun ?
            Açıkçası bu konuda net birşey söylemem zor. Elbette bazı oyuncular bulunuyor. Ancak ben oyun kurucu pozisyonunda oynuyordum ve bu dönemde bu işi oyun kurucular çok fazla yapmıyor. Hem NBA'da hem de Avrupa'da ben oyun kurucuların böyle bir misyonu üstlendiğini düşünmüyorum.

İlerleyen yıllarda kendine ne gibi hedefler kurdun. Basketboldan bir süre ayrı kaldın. Şimdi antrenörlük yada idarecilik gibi planın bulunuyor mu ?
            Ben Türkiye'yi çok seviyorum ve imkan bulduğum zamanlarda da burada zaman geçirek istiyorum. İlerleyen yıllarda antrenörlük yapmak planlarım arasında. Açıkçası ben bu nedenle buradayım. Yavaş yavaş ve emin adımlarla bu işte başarılı olmak istiyorum. Oyunculuk kariyerimi tamamladıktan sonra bir süre basketbola ara verdim. O dönemlerde dinlendim ve basketbol dışı şeylerle ilgilendim. Ancak içimdeki basketbol ateşi ve sevgisi yeniden alevlendiği için ben de bu işe soyundum. Başarılı olacağıma inanıyorum.

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Türkiye'de düzenlenecek. Türkiye'yi yakından tanıyan biri olarak sen bu organizasyon hakkında neler söylemek istersin ?
            Bu turnuva hem çok yakın hem de çok uzak bir tarihte. Türkiye evinde oynadığı karşılaşmalarda büyük seyirci desteğiyle çok tehlikeli bir takım durumunda. Zaten bunu 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda final oynayarak gösterdi. Ben Türkiye'nin hem 2010'da hem de 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda çok başarılı olacağını düşünüyorum.
            Kaynak : tbf

Bu adamı ben çok seviyorum ,kimbilir bir bakmışsınızki Trabzonspora gelmiş
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• petar naumoski takımımıza genel menajer olsun. takım bu isimle bile 1.lige çıkar..başarılar trabzonspor alpella..

Yorum

• ne zaman çıkıyor bu takım 1 lig e çıksında onun maçına gitelim alem taraftar görsün
                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Benim bildiğim kadarıyla bu sene 2. Ligde Trabzonspor Alpella adı altında mücadele edecek ve inş. ondan sonraki sene 1. Beko Basketbol Ligi'ne adını yazdıracak.
                  Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• somut bi açıklama filan yokmu

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      somut bi açıklama filan yokmu
                      Birazdaha bekliyeceğiz sanırım
                      Sabreden derviş,muradına ermiş misali basketboldada ilkleri yaşamaya başlıyacağız merak etmeyin azdaha sabır
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,
                      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• basketçi Trabzon'da

01 Temmuz 2008 13:50

Trabzonspor Alpella’nın isim hakkının yanı sıra 2 basketbolcusunu de aldı.

2 basketçi Trabzon'da

Trabzonspor Alpella'nın isim hakkının yanı sıra 2 basketbolcusunu da aldı.
                        Trabzonspor yönetimi Alpella ile görüşmelerini büyük oranda tamamladı .Bordo Mavili ekibin yönetimi Alpella'yı satın alarak 2 lige çıkış yolu ararken Alpella'nın iki basketbolcusunu da renklerine bağladı.Bordo Mavililer Alpellayı kendi bünyelerine alarak bu sezon 2.ligde mücadele etmeyi planlıyor.
                        Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• basketi unutmamaları iyi olmuş..
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Efkan Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            basketçi Trabzon'da

01 Temmuz 2008 13:50

Trabzonspor Alpella’nın isim hakkının yanı sıra 2 basketbolcusunu de aldı.

2 basketçi Trabzon'da

Trabzonspor Alpella'nın isim hakkının yanı sıra 2 basketbolcusunu da aldı.
                            Trabzonspor yönetimi Alpella ile görüşmelerini büyük oranda tamamladı .Bordo Mavili ekibin yönetimi Alpella'yı satın alarak 2 lige çıkış yolu ararken Alpella'nın iki basketbolcusunu da renklerine bağladı.Bordo Mavililer Alpellayı kendi bünyelerine alarak bu sezon 2.ligde mücadele etmeyi planlıyor.
                            Kaynak nedir renkdas?
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• az önce yapılan sunumu izledim çok güzel yapmışlar hadi hayırlısı baklım her alanda geliyoruz açılın ulennnnnnnn
                              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

Yükleniyor...
                              X