Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadi bakalım şu formalite neyse onu geçip ikinci lige gelelim

Yorum

• Play-off gruplarımız belli olmuş:
      Trabzonspor
      Erciyes Üniversitesi (Kayseri)
      Genç Kolejliler (Ankara)
      Petrolspor (Batman)
      Gruplarında Genç kolejliler 2, Erciyes Üniversitesi 3, Batman Petrolspor ise 3. olarak paly-offlara kalmış. Grubunda 6-6 yapan Petrolspor biraz daha çerez bir rakip gibi gözüküyor. Genç Kolejlilerle de deplasmanlı ligde Ankara'da seyirci desteğiyle oynayacağımız için 2 galibiyet alma ihtimalimiz oldukça yüksek. Kayseri'ye de yapılcak bir organizasyonla tulum çıkarabiliriz. İlk maç bu pazar saat 13'te evimizde Batman Petrolspor'la. Trabzon'daki arkadaşlar lütfen tam destek...
      Kaynak http://www.tbl.org.tr/ebbl/haber_detay.asp?Haber=295
      Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• evet tam destek verilmeli inşallah ikinci lige çıkarız

Yorum

• Trabzonu abdi ipekçide desteklemeye gideceğim günü iple çekiyorum. Olmaz mı yaaa?... Ben bu sene çıkacağımıza inanıyorum 2. lige. Ordan da yolumuzu açarız. Hadi koçlarım, göreyim sizi...
          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• futboldaki devrimi basketbola da taşırız inş. haydi TRABZON

Yorum

• her maçtan büyük farkla galip ayrılıyorlar. umarım bunu devam ettirirler ve gerçekten bir devrimde bu arenada yaparız. ve gerekirse efes karşısında trabzonsporumuda desteklerim
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• hadi artık TRABZONSPOR um sabrım kalmadı 1. lig sana yakışır
                şimdilik efes ama 1. ligde yerini aldınmı senden başka alternatif olamaz

Yorum

• inşallah basketbolda da devrim yaparızda trabzonlunun ne kadar spora yatkın olduğunu görürler

Yorum

• Maç Yarın mı? O zaman hemen bir organizasyon tertip etsek

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maç Yarın mı? O zaman hemen bir organizasyon tertip etsek
                      Eet play-off ilk maçımız yarın saat 13'te evimizde. Trabzon'daki arkadaşlar ilk maçlarında takımımızı yalnız bırakmayın. Bu arada rakip Batman Petrolspor. Takımın özellikle Kayseri ve Ankara deplasmanlarında da yalnız bırakılmamasını bmn Ankara'dan rica ediyorum. Gelecek hafta da Erciyes Üniversitesi'yle deplasmanda bir sonraki haftaysa Genç Kolejliler(Ankara) evimizde karşılaşacağız. Lütfen hep destek tam destek...
                      Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• keşke istanbulda maçı olsada gitsek I LOVE THİS GAME en yakın zamanda hatta seneye 1.ligdeyiz inşallah

Yorum

• Maç ne oldu? Ne resmi sitemizde ne de Türkiye basketbol ligleri resmi sitesinde yazıyor sonucu...
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç ne oldu? Ne resmi sitemizde ne de Türkiye basketbol ligleri resmi sitesinde yazıyor sonucu...
                            Az önce federasyonun resmi sitesine baktım .TS-Batman Petrolspor maçının sonucu için 0-0 yazıyordu ve bizim grup için hazırlanan puan durumunda Batman Petrolspor yoktu sadece 3 takım vardı. Sonuç şu ki Batman Petrolspor ligden çekilmiş olsa gerek ve galiba TS-Batman Petrolspor maçı da hiç oynanmadı. Neyse grupta oynanan diğer maçta Genç Kolejliler Erciyes Üniversitesi'ni 93-80 yendi ve liderliği ele geçirdi. Bu hafta cumartesi günü saat 13'te Kayseri Üniversitesi Spor Salonu'nda Erciyes'le karşılaşıyoruz. Zaten üç takımlı grubu lider tamamlamamız için Bmn Kayseri'den ricam takımımızı yalnız bırakmamalarıdır.

Yorum

• Basketbol takımımızın ilk sınavı Erciyes Üniversitesi'yle
                              Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi H Grubu'nu lider tamamlayarak çeyrek finallere kalan takımımız, grubunda yer alan rakiplerinden Batman Petrolspor'un ligden çekilmesi nedeniyle geçtiğimiz haftayı boş geçirdi. Ekibimiz ilk maçını bu hafta sonu Kayseri Erciyes Üniversitesi'yle deplasman da yapacak.

Antrenörümüz Osman Arz, gruptaki ilk maçın önemli olduğunu vurgulayarak, "Grubun ilk maçında Kayseri Erciyes Üniversitesi'ni deplasmanda mağlup ederek çeyrek finallere iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Eğer bu maçtan galip ayrılırsak kendi evimizde oynayacağımız Genç Kolejliler müsabakasına moralli çıkarız. Amacımız grubu lider tamamlayarak bir üst tura yükselmek" dedi.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• erciyesi inşallah yeneriz de 2. lige çıkarız yaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X