Şu başlığa girdiğimde iyi şeyler duysam bari.Ne gezer.Yönecilerin saçmalığından ve yönetimin kepazeliğinden başka şey duymak ne mümkün.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
O ki "Trabzonlu kafası" gelenleri rahatsız ediyor. Bize Trabzonlu olmaktan gocunmayan, Karadeniz insanının yapısını bilen profesyonel lazım.
Geçmişte koçluk için adını burada paylaştığım, Dünya basketbolunu bilen ve beyefendi bir insan Ayhan Kalyoncu'yu neden düşünmezler?
Tofaş'ın şampiyonluklarında payı var. Repesa'yla, Rimac'la, David Rivers'la...
Ereğli'yi nereden alıp nereye getirdiğini biliyoruz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Öncelikle geçmiş olsun dostum umarım önemli bir sorun yoktur ve iyisindir inşallah.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon öncesi takım için genel düşünce "ÇOK ATAR - ÇOK YER" şeklindeydi.
3 Kupa & 4 Lig maçında -> Ort. 70,4 sayı atabildik (78,3 yiyoruz).
Sadece ligde -> 67,3 attık / 75,3 yedik.
*
Dee Bost hakkında ne düşünüyorsun? Oyuncu hakkında fazla bilgim yok demiştin daha önce biliyorum. Marshall ve Hardy'nin performansını yükseltebilir mi?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Sağol dostum, şükürler olsun.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle geçmiş olsun dostum umarım önemli bir sorun yoktur ve iyisindir inşallah.
Dee Bost hakkında ne düşünüyorsun? Oyuncu hakkında fazla bilgim yok demiştin daha önce biliyorum. Marshall ve Hardy'nin performansını yükseltebilir mi?
*
Açıkçası fikrim yok. Şimdilik yorum yapmamam doğru olacaktır.
Şut yüzdesini filan geçtim, Hardy için bir istatistik paylaşayım: 7 resmi maçta sadece 5 defa faul çizgisine gitmiş.
Takımın şutörü/skorerinin bu kadar az faul alması ilginç değil mi?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Partizan - Kızılyıldız ve Budivelnik Kiev'e karşı oynadığı maçları izledim bize geldikten sonra. O maçlara göre karar vermek zor gerçekten. Umarım katkı sağlar.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol dostum, şükürler olsun.
*
Açıkçası fikrim yok. Şimdilik yorum yapmamam doğru olacaktır.
Şut yüzdesini filan geçtim, Hardy için bir istatistik paylaşayım: 7 resmi maçta sadece 5 defa faul çizgisine gitmiş.
Takımın şutörü/skorerinin bu kadar az faul alması ilginç değil mi?
Hardy konusunda gerçekten şaşkınım. Bu adamı geçen sene sports tv sayesinde defalarca izledim bize geldikten sonra performansı dibe vurdu resmen. Verdiğin istatistik çok önemli potaya daha fazla gitmesi gerekiyor artık.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePartizan - Kızılyıldız ve Budivelnik Kiev'e karşı oynadığı maçları izledim bize geldikten sonra. O maçlara göre karar vermek zor gerçekten. Umarım katkı sağlar.
Hardy konusunda gerçekten şaşkınım. Bu adamı geçen sene sports tv sayesinde defalarca izledim bize geldikten sonra performansı dibe vurdu resmen. Verdiğin istatistik çok önemli potaya daha fazla gitmesi gerekiyor artık.Bu biraz güçsüz olmasından biraz da sokak basketbolundan gelmesinden kaynaklanıyor abi.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün hardy çok fazla potaya gitti, deliciliğini kullanmaya çalıştı ..lakin en az 4-5 kere bloklandı
Eğer penetre sonunda faul alamayıp blok yiyorsa, vücut dengesi konusunda sıkıntı var demek.
Efes maçı sonunda süre varken faul yapmadı.
Taner Abi'yle şaşkın şaşkın birbirimize baktık.
Domercant'ın ilk senesinde vardı böyle acemilikleri, sonra Avrupa'ya damga vurdu
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Evet abi, Hardy daha güçsüz. Domercant'tan bahsetmemin nedeni oyun bilgisiyle ilgiliydi. O da ilk senesinde nerede faul yapılır, nerede yapılmaz gibi Avrupa basketbolu inceliklerine uzaktı. Gerçi Hardy İtalya gördü ama hala çömez gibi.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz domercant yine fizikli bir oyuncu, hardy ona göre daha zayıf...bir de Beşiktaş pota altı cidden çok dominant oyunculardan kurulu değil mi?
Beşiktaş geçen sene Iverson-Bajramovic-Buckman-Ruzic gibi ağır uzunlarla oynuyordu. Ama Kandemir tempo yaptırmaya çalışınca oyun sıkışıyordu. Şimdi hem Johnson hem Armstrong sahayı iyi koşan uzunlar. Fizikleri de iyi. Gerekirse Broekhoff'la 4 kısa deniyorlar. Geçen senenin ikinci devresinde yakaladıkları ritm devam ediyor. Gerçi orada da koç eleştiriliyor.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İbb - Konya maçını veriyorlar.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki iki maçımız Lig TV'den yayınlanacak, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş İntegral Forex. Beşinci haftada ise Türk Telekom ile kendi sahamızda oynayacağız. O haftada Galatasaray-Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe maçları var, o yüzden bu maçımızın A Spor'dan yayınlanmasına kesin gözüyle bakıyorumDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum