bu sene de her sene olduğu gibi yaz ayını kongre vb. nedenlerden değerlendiremeyeceğiz gibi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oyuncularimizi tebrik ediyorum. Ancak yilin en iyi oyuncusu secilen Alex Gordon, En iyi ilk bes yerine, en iyi ikinci beste. Biraz tuhaf olmusİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.eurobasket.com/Turkey/bas..._2012-2013.asp
Yılın Koçu: Hasan Özmeriç
Yılın Yabancısı: K. el-Amin
Yılın Bosman'ı: J. Zuza (hahaha - İstatistiksel Analiz'e Giriş)
*
Ayrıca;
el - Amin, Yılın Beşi'nde;
Alican ve Öncer, Yılın Yerli Beşi'nde;
el - Amin ve Pinkney, Yılın Yabancı Beşi'nde.
Yunus'a da mansiyon
Tebrikler.
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Yılın yerli oyuncusu Hakan Yapar'ın, Yerliler Beşi'nde olmaması gibiİlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncularimizi tebrik ediyorum. Ancak yilin en iyi oyuncusu secilen Alex Gordon, En iyi ilk bes yerine, en iyi ikinci beste. Biraz tuhaf olmus
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bunu ilk defa duyuyorum, böyle birsey varmiydi?İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya bugün kongre var, bakalım kulübü kapatacaklar mı?
Yorum
-
İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu ilk defa duyuyorum, böyle birsey varmiydi?
Kulübün kapatılmasından kastım basketbol kulbünün kapatılıp basketbol şubesi olarak Trabzonspor kulübünün bünyesine katılmasıdır.
Yorum
-
Türkiye'de hiçbir gazetenin ya da spor sitesinin yapmadığını yapıp emek harcamışlar üstad en azından.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.eurobasket.com/Turkey/bas..._2012-2013.asp
Yılın Koçu: Hasan Özmeriç
Yılın Yabancısı: K. el-Amin
Yılın Bosman'ı: J. Zuza (hahaha - İstatistiksel Analiz'e Giriş)
*
Ayrıca;
el - Amin, Yılın Beşi'nde;
Alican ve Öncer, Yılın Yerli Beşi'nde;
el - Amin ve Pinkney, Yılın Yabancı Beşi'nde.
Yunus'a da mansiyon
Tebrikler.
Bence bizim medya çok yabancı kalmış bu olaya.
Bir tebrik de benden eurobasket'e. (=''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
"Trabzonspor’dan ayrı bir dernek olarak kurulan ve yönetim ide ayrı olan Trabzonspor basketbol takımı kulübün bünyesine katılıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu ayrı bir dernek olan basketbol takımının kulübün bünyesine katarak basketbol takımı derneğini lav edecek
Trabzonspor Basketbol takımı yeni sezonda ayrı bir dernek olarak değil Trabzonspor’a bağlı kulübün bünyesindeki bir birim olacak."
Haber61 adlı sitede gördüm, eğer doğruysa, sevindirici.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
DUYUM
Trabzonspor Basketbolda Yiğit Alp ve ekibi bırakıyor! Basketbol Kulübü Yönetimi Sponsorluk karşılığında Muharrem Usta ve ekibine geçiyor. Eğer gelişmeler bu yönde olursa Usta ve ekibi; Celil Hekimoğlu, Ceyhun Eskici, Ahmet Sarı gibi isimlerden oluşur.
Kısaca özetlersek; Şampiyon bir ekip, kulübü bir başka şampiyon ekibe (2009-2010 sezonu TB2L şampiyonu) bırakıyor. Şube olup olmayacağı kısmını tam öğrenemedim ama sanırım mevcut şekilde devam edecek. Resmi açıklama yapılınca netleşir
- İsmail Alkan -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum