Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydi kurtul su Bölgesel Lig'den açilsin bi önümüz.
    keyif adamı ..

Yorum

• Takimimiz lider olmus helal olsun[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• <TABLE =general borderColor=black cellSpacing=0 cellPadding=5 border=1>
        <T>
        <TR>
        <TD>11</TD>
        <TD>ERTELENDI</TD>
        <TD></TD>
        <TD>13:00</TD>
        <TD>Trabzonspor</TD>
        <TD>Giresun Belediye</TD>
        <TD></TD></TR>
        <TR>
        <TD>12</TD>
        <TD>04.02.2006 Cumartesi</TD>
        <TD></TD>
        <TD>Bayburt Gençlik</TD>
        <TD>Trabzonspor</TD>
        <TD>28-126</TD></TR>
        <TR>
        <TD>13</TD>
        <TD>11.02.2006 Cumartesi</TD>
        <TD></TD>
        <TD>Trabzonspor</TD>
        <TD>Erzurum DSI</TD>
        <TD></TD></TR>
        <TR>
        <TD>14</TD>
        <TD>18.02.2006 Cumartesi</TD>
        <TD></TD>
        <TD>Trabzonspor</TD>
        <TD>Tokat Zile</TD>
        <TD></TD></TR></T></TABLE>
        kalan maçlarimizinhepsi evimizde... taraftar destegiyle Allah nasip ederse 1. bitirecegiz...hadi hayirlisi

Yorum

• ii o zaman sampiyonluk hayirli olsun simdiden ))
          Hadi eyvallah..

Yorum

• hadi üç maçimiz kaldi ve ikisi çok önemli maçlar...

umarim trabzondaki maçlara taraftar gelir.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• helal olsun usaklara[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

hadi üç maçimiz kaldi ve ikisi çok önemli maçlar...

Sanirim Trabzon'dasin. Oradaki maçlara taraftarin gelmesi sanirim, biraz da sizin elinizde. Yani orada yasayan arkadaslarimizin, çevrelerine basketbol takimini bir sekilde empoze etmesiyle paralel olsa gerek. Halkimiz, futbolla yatip kalktigi için, diger spor dallari hep üvey evlat muamelesi görmüstür. Bu yüzden, Basketbolun desteklenmesi için daha fazla özveri gerekli. Bu spor dali halkimiza önce sevdirilmeli, ardindan sehrimizin bir degeri oldugu vurgulanmalidir. Yoksa, sadece temennide kalir taraftarin maça davet edilmesi.

Bu yazdiklarimi üzerine alma lütfen. Senin bu cümlenden, genel bir degerlendirme yapmak istedim sadece. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• helal bee. bizim yenecegimiz zaten kesin gibiydi. ama giresunun kaybetmesi süpriz oldu bana göre. en güzel tarafida bu sonuçlardan sonra lider olmamiz. gruptan lider çikmaliyiz.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Takimimiza helal olsun ! devamini bekliyoruz..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Allah Allah çosmus yine bizimkiler....[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                      FxY

Yorum

• bence bu basket takimida futbol takimi gibi bize çok saç bas yoldurur simdi hersey yolunda amatör kümede ama bunun bide 1. ligi orda hersey çok farkli takimlar çok kaliteli üç büyüklerin kadrolari çok iyi sadece onlarin degilki efes ülker telekom banvit karsiyaka bunlarla bas edebilmemiz için basketbola iyi bütçe ayirmamiz lazimeger bu bütçeyi ayirmiycaklarsa bu ise hiç girmesinler bizide rezil etmesinler bundan çok korkuyorum insallah korktugum basimiza gelmez
                        GILIMALI

Yorum

• kalan üç maç da bizim sahada ben trabzonda oturan biri olarak gitmeye gayret gösterecegim daha önce ikis maça gitmistim

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                            İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

hadi üç maçimiz kaldi ve ikisi çok önemli maçlar...

Sanirim Trabzon'dasin. Oradaki maçlara taraftarin gelmesi sanirim, biraz da sizin elinizde. Yani orada yasayan arkadaslarimizin, çevrelerine basketbol takimini bir sekilde empoze etmesiyle paralel olsa gerek. Halkimiz, futbolla yatip kalktigi için, diger spor dallari hep üvey evlat muamelesi görmüstür. Bu yüzden, Basketbolun desteklenmesi için daha fazla özveri gerekli. Bu spor dali halkimiza önce sevdirilmeli, ardindan sehrimizin bir degeri oldugu vurgulanmalidir. Yoksa, sadece temennide kalir taraftarin maça davet edilmesi.

Bu yazdiklarimi üzerine alma lütfen. Senin bu cümlenden, genel bir degerlendirme yapmak istedim sadece. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

bir ay boyunca trabzondaydım.. önce konya maçı iptal oldu sonra giresun maçı!.. bi halimi düşünsene deli oldum deli!...

sonra ankaraya geldim ankaragücü maçı oynanıyor!!! offff offff!..

kaç ay oldu trabzonsporumu göremedim....

trabzonspor basketbol takımı gruptan çıktığı takdirde ankara takımlarıylada maç yapabileceğini yazmıştı bir arkadas bu da iyi bir şey..

trabzonda basketbola ilgi var aslında çünkü basketbol takımları çok ve gençler de yaz okullarına büyük rağbet gösterior (kendi kardeşiminden biliyom) trabzonspor basketbol takımının da yalnız kalacağını sanmıyorum...

çılgınlar grubu da bu konuda hassas davranıyor.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• en erken kac yilda 1, lige cikabiliriz arkadaslar bu konuda bilgisi olan var mi abdi ipekci de trabzonumu desteklemeyi cok istiyorm,,

Yorum

• ben en iyimser 3sene derim

2.igtte zevki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X