Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar mı önemsiz basketbol?

Türkiye'de basketbola açık ara en az değer veren klübüz sanırım.

Bu işin taraftar olarak önüne geçmenin bir yolu yok mu?
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Söz konusu, Efes Pilsen'in adı olsa ortalığı yıkardık. Dinden girer siyasetten çıkardık. Şimdi gözümüzün önünde takım dağılıyor, sesimiz ancak bu kadar çıkıyor.

Demek ki halimizden memnunuz.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Söz konusu, Efes Pilsen'in adı olsa ortalığı yıkardık. Dinden girer siyasetten çıkardık. Şimdi gözümüzün önünde takım dağılıyor, sesimiz ancak bu kadar çıkıyor.

Demek ki halimizden memnunuz.
        3 ay sonra Trabzonda gençlik olimpiyatları yapılacak devlet bu organizasyon için trilyonları harcadı ama basketbol takımı ortada kalmak üzere, bana öyle geliyor yine beceremeyip başbakana gidilecek...

Yorum

• Şu lig bi bitsin bence Sadri Şener bu işe bir el atacaktır.

Banvit fikri ise çok mantıklı bence ama yönetim kadrosu da bize geçmeli. Belli ki biz bu işi beceremiyoruz.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            birde trabzonlu vede Trabzonsporlu olucaklar 3 eziğe destek versinler
            Dogru soze ne denirki?Muharrem usta gitsin gs ya taurisi yi alsin albayi alsin yaziklar olsun bu adamlarin ne hastanesine giderim nede ellerini sikarim sozde Trabzonlular sizi...
            En son mancester tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 12:31.

Yorum

• Sonu geliyor yavaş yavaş sanırım basketbol şubemizin..
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Şimdi size bir bilmece (aslında gayet açık):

Trabzonspor Erkek Basketbol Takımı sponsorluğundan 3-4 milyon vermemek için devam eden sözleşmeyi bozup çekilen firma, Gs Bayan Basketbol Takımı'nın ana sponsorudur. Ve bu takım tek bir oyuncuya 1,2 milyon dolar verebilmektedir.

Daha da ilginci Cola Turka ile Cafe Crown sırasıyla Bjk ve Gs Erkek Basketbol Takımlarıyla olan anlaşmalarını uzatmayacak.

Peki, M. P. Gs Erkek Takımı'na sponsor olursa?

"Serbest piyasa ekonomisi canım" mı diyeceğiz?

"Bırakınız yapsınlar" rahatlığıyla mı hareket edeceğiz?

*

Trabzonspor'un kaderi bu firmaların keyfine terk edilemez!

Trabzonspor TRABZONSPORLU'nundur!
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Basketbolu çok severim ama tuttuğum takımın maçlarını izleyemiyorum, okuduğum haberlerden sağlıklı sonuç çıkaramıyorum. Dolayısıyla bu sayfaya girip çok bilmişlik yapmanın bir anlamı yok diyorum. Ancak çok desteklediğim Sadri Şener anlaşılan futbol dahil bütün branşlarda heyecanını kaybetmiş.Temelini atıp kat çıkmaya başladığı yapılarını yıkma hezeyanı içinde. Oğuz abinin dediği gibi baskette iyi takım kurmak 2-3 milyon lira aşağı yukarı. Sadri Şener rica etse belediyeden bile alır bu parayı. Medical Park kahpelik yapmış zaten birden böyle söz sahibi olmak isteyen firmalardan korkacaksın. Trabzonspor bir sponsor bulacaktır, bulmalıdır. Bunun 1 numaralı sorumlusuda Trabzonspor kulübü başkanıdır. Kapı kapı gezip pazarlayacak bu takımı sponsor bulacak.

Yorum

Şimdi size bir bilmece (aslında gayet açık):

Trabzonspor Erkek Basketbol Takımı sponsorluğundan 3-4 milyon vermemek için devam eden sözleşmeyi bozup çekilen firma, Gs Bayan Basketbol Takımı'nın ana sponsorudur. Ve bu takım tek bir oyuncuya 1,2 milyon dolar verebilmektedir.

Daha da ilginci Cola Turka ile Cafe Crown sırasıyla Bjk ve Gs Erkek Basketbol Takımlarıyla olan anlaşmalarını uzatmayacak.

Peki, M. P. Gs Erkek Takımı'na sponsor olursa?

"Serbest piyasa ekonomisi canım" mı diyeceğiz?

"Bırakınız yapsınlar" rahatlığıyla mı hareket edeceğiz?

*

Trabzonspor'un kaderi bu firmaların keyfine terk edilemez!

Trabzonspor TRABZONSPORLU'nundur!
                    Oğuz benden çok yaşayacaksın, Medikal Park bu sene takımımıza ne söz vermiştir? gerçekte ne vermiştir? bunları açıklasınlar...bu saatten sonra da kalkıp sponsor olursa yazıklar olsun diyorum...onlar gitsin bütçelerini İstanbul takımlarına ayırsınlar...koskoca Trabzonspor camiasına da böyle firmalara gereğinden çok minnet ettikleri için helal olsun!!!

Yorum

• Galatasaray Medical Park 1.2 milyon dolar vererek Taurasi'yi kadrosuna kattı, bizimle olanbirliktekliğini de sonlandırdı, ne kadar manidar, helal osun.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oğuz benden çok yaşayacaksın, Medikal Park bu sene takımımıza ne söz vermiştir? gerçekte ne vermiştir? bunları açıklasınlar...bu saatten sonra da kalkıp sponsor olursa yazıklar olsun diyorum...onlar gitsin bütçelerini İstanbul takımlarına ayırsınlar...koskoca Trabzonspor camiasına da böyle firmalara gereğinden çok minnet ettikleri için helal olsun!!!
                        Estağfirullah abi...

Ben sadece şunu merak ediyorum: 2012'de bitecekti anlaşma, hatta 2013'e kadar uzatıldığı açıklanmıştı. Üstüne takımdaki haklarda söz sahibi oldular (bunu eleştirmiştim).

Şimdi anlaşmayı bozma haklarına sahipler mi?

Yani ellerini kollarını sallaya sallaya "biz fizibilite yaptık, karlılık düşük, çekiliyoruz" diyebiliyorlar mı?

Etraftda "şahsi" mevki hırsı -reklam- ve ego törpüleyememe sorunu kokusu var.

* Bu arada biz bilgisizlikten kıvranırken, Sayın Hakyemez'in oyuncu aramalarına başlaması da manidar. Demek ki önünü görebilecek bir bütçe garantisi almış. Almış ama kimden?

Bu olayla birlikte şunu da gördük: Aliağa PETKİM, Ereğli ERDEMİR gibi o yöredeki güçlü sanayi kuruluşlarından destek bulabiliyor. Trabzonspor ise kapısını çalacak tek bir yöresel marka bulamıyor.

Trabzon'a ve Trabzonspor'a bu gözle bakmayı esgeçmemeliyiz. Bu sosyal gerçeklerin yarattığı rekabet ortamında Trabzonspor zorları başarmaktadır, başarmalıdır.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 12:07.

Yorum

• Murat 2 sene önce aramızda medical park ne kadar biliniyordu şimdi ne kadar biliniyor bunu bir kenara koyalım, karşılığında bize ne vermiş bunu da bir kenara koyalım...
                          borcumuzun bir söylentiye göre 4 trilyon diğer bir söylentiye göre 2 trilyon olduğu söyleniyor, bu sene de bütçe ayrılacağı düşünüldüğünde 5 ile 10 trilyon arasında bir para lazım ki buna ne bakkal mantığıyla hareket eden kulüp yönetimi yanaşır ne de medical park ...benim şöyle bir çözüm önerim var, sponsor olarak...
                          1. Thy vb. 2-3 tane (1 milyon dolar, yan sponsor)
                          2. ana sponsor (2 milyon dolar)
                          2. kulüp de 1 milyon dolar versin
                          4. basketbol şubesi kulüp bünyesine katılsın
                          5. federasyondan gelecek gelirlerle birlikte akıllı bir yönetim , düzgün bir coachla iyi bir kadro kurar (ilk sene hedef yine ligde kalmak olur) ve basketbol altyapı yatırımları da yapılarak şehirle bütünleştirilir...2 senedir basketbol kişilerin elinde oyuncak gibi kullanılıyor...

Yorum

Estağfirullah abi...

Ben sadece şunu merak ediyorum: 2012'de bitecekti anlaşma, hatta 2013'e kadar uzatıldığı açıklanmıştı. Üstüne takımdaki haklarda söz sahibi oldular (bunu eleştirmiştim).

Şimdi anlaşmayı bozma haklarına sahipler mi?

Yani ellerini kollarını sallaya sallaya "biz fizibilite yaptık, karlılık düşük, çekiliyoruz" diyebiliyorlar mı?

Etraftda "şahsi" mevki hırsı -reklam- ve ego törpüleyememe sorunu kokusu var.

* Bu arada biz bilgisizlikten kıvranırken, Sayın Hakyemez'in oyuncu aramalarına başlaması da manidar. Demek ki önünü görebilecek bir bütçe garantisi almış. Almış ama kimden?
                            bu kafa yapısıyla seneye çok daha kötü senaryolar bekliyor bizi, daha 2. ligde oynayan oyuncularımızın paralarını ,primlerini ödememişken play off oynayan antalyanın oyuncularına teklif götürmek de neyin nesi!!! üstelik Kerem neyse de Erdal Albayrak gibi kimin torpiliyle bu kulüpte forma giydiği belli olan 2 paralık adam çıkar gelmişimizi geçmişimizi sorgular olur...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Murat 2 sene önce aramızda medical park ne kadar biliniyordu şimdi ne kadar biliniyor bunu bir kenara koyalım, karşılığında bize ne vermiş bunu da bir kenara koyalım...
                              borcumuzun bir söylentiye göre 4 trilyon diğer bir söylentiye göre 2 trilyon olduğu söyleniyor, bu sene de bütçe ayrılacağı düşünüldüğünde 5 ile 10 trilyon arasında bir para lazım ki buna ne bakkal mantığıyla hareket eden kulüp yönetimi yanaşır ne de medical park ...benim şöyle bir çözüm önerim var, sponsor olarak...
                              1. Thy vb. 2-3 tane (1 milyon dolar, yan sponsor)
                              2. ana sponsor (2 milyon dolar)
                              2. kulüp de 1 milyon dolar versin
                              4. basketbol şubesi kulüp bünyesine katılsın
                              5. federasyondan gelecek gelirlerle birlikte akıllı bir yönetim , düzgün bir coachla iyi bir kadro kurar (ilk sene hedef yine ligde kalmak olur) ve basketbol altyapı yatırımları da yapılarak şehirle bütünleştirilir...2 senedir basketbol kişilerin elinde oyuncak gibi kullanılıyor...
                              İlave olarak, doğru yönetilirse 7500 kişilik salon!

5000 bileti 61 TL gibi sembolik bir fiyatla satışa sunsan (15 maç, maç başına 4 Tl, yani iki haftalık 4 TL, haftada 2 TL) 300.000 TL oluyor (kaba hesap). İyi bir yabancı oyuncu parası biletlerle karşılanıyor. Dediğim gibi, en az 300.000 TL!

Organizasyon becerisi olması lazım tabii...

*

Spormax ve İddaa gelirleri var.

*

Trabzonspor 1 (bir) milyon dolar / TL (kur farketmez) ayırsa bu iş SPONSORSUZ da olur.

( Tabii ki sponsor olsa tadından yenmez).

Mevcut şartlar içinde;

1) Genç Banvitliler alternatifi

2) Yöresel kuruluşlardan Çaykur (veya diğer çay firmalarından biri) veya Fiskobirlik (ki zamanında bayan takımlarına yatırım yapmıştı)

düşünülebilir.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 12:00.

Yorum

• üzülerek söylüyorum ama bu konuda da siyaset devreye girmeden bu iş sanki çözülemeyecek, yani Faruk Özak geliyor ilk olarak benim aklıma...Çaykur, fiskobirilik gibi kuruluşlar ancak siyasi sebeplerle bize sponsor olurlar...seçimlere kadar bu iş çözülmeli aksi halde çok geç kalınmış olacak..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim