Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bari elimizdeki bu çocukları yitirmesek. Gerçi Valentin için, Barış Ermiş/Hersek için, Emre Bayav için de dilemiştik ama ortalama 2 -10 dk ile ancak bu kadar oldu.

Burada tabii ki Volkan'ın yeri ayrı. İnşallah TS Basketbol formasıyla daha fazla süre alır. Hem takımımıza hem milli takıma hem de ülke basketboluna başarılı izler bırakır.

EK: Sayın İsmet Badem'in oyuncumuz hakkındaki görüşleri:

" Çok beğendiğim bir oyuncu, tabii çok eksiği var. Ama top eline basketbol ona o basketbola çok yakışıyor. Gerisi kendine ve onu oynatacak koçuna kalmış! Her takımın önemli yıldızı olabilir."
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2010, 12:07.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sevgili Trabzonsporlular,

Basketbol takımımızın altyapı çalışmalarına dair kamuoyuyla paylaşılan herhangi bir haber yok. Biz haberdar olamasak da umarız çalışmalar yapılıyordur.

Bu konuya ilişkin biz taraftarların tavsiyeleri neler olabilir? Sonuçta beyin fırtınası yöntemiyle gerçekçi ve uygulamaya değer ( en azından dikkate alınabilecek fikirler) teklifler üretebiliriz. Birimizin düşüncesine katkılarda bulunabiliriz. Gördüğümüz eksiklikleri tamamlayıp somut hale getirebiliriz.

Mesela aşağıda sıraladıklarım aklıma ilk gelenler. Alternatfiler üzerinde düşünebiliriz.

- İkinci ligden pilot takım

- Trabzon'da bölgesel ligde oynayacak pilot takım

- Üniversite spor akademisi ile Trabzon Spor Lisesi ile ortaklaşa projeler ( Şehir dışından getirilecek oyunculara öğrenim bursu-barınma kolaylıkları gibi...)

- İlçe ve çevre illerin taranması

- vs...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz yukarıda yazdıklarını pas geçiyorum sanma

Saner Ayar Ekibini Yeniledi
        Basketbolun Yeni Yönetimi Belli Oldu 10 Temmuz 2010 12:25:48

Saner Ayar Ekibini Yeniledi

Trabzonspor Basketbol Kulübü yeni yönetimini belirledi.
        BEKO basketbol liginde mücadele edecek olan Trabzonspor’da olağan genel kurul bugün kulüp binasında yapılıyor. Bu genel kurulun en büyük özelliği ise ilk toplanma tarihi olan bugün yeterli çoğunluğun sağlanmasıydı.

Başkan Saner Ayar’ın yaptığı açılış konuşması büyük bir heyecan yaratırken Başkan Ayar, Trabzonspor basketbol kulübünün, Trabzonspor kulübü ile ayrılmaz bir bütün olduğunu bu nedenle ayrımcılık yapılmasının camiaya hiçbir yarar getirmeyeceğini belirtti.

Oluşturulan divan kuruluna Av. Ali Sürmen başkanlık yaparken, faliyet raporunu da Saner Ayar okudu. Ayar hedeflenen yerde bulunduklarını belirterek kulübün oluşturulması ve yapılanma konusunda üyelere bilgi verdi. Basının büyük ilgi gösterdiği ve tanjanttaki kulüp binasında devam eden genel kurula tek liste verildi.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Saner Ayar

Muharrem Usta

Ömer Ayvacı

İzzet Usta

Mehmet Yiğit Alp

Ertuğrul Doğan

Hakan Usta

Ahmet Ozan Şener

Ali Ercan Aydoğan

Ahmet Fikret Gökhan

Abiş HATİPOĞLU

Yalçın Orhan

Ahmet Beşir

Zeyyat Kafkas

YEDEK ÜYELER

Pınar Turhan Seymenoğlu

Ferruh Taşdemir

Barış Karakaş

Celil Özcan,

Alper Müftüoğlu

Tuna Kenar

Gamze İnanoğlu

Yorum

• hayırlı olsun yeni yönetim

Yorum

• Hayırlı olsun.

Artık çatlak sesler çımaz inşallah. Bütünlüğümüzü daha da sağlamlaştırıp Trabzon halkının ve Trbazonsporluların yüzlerini güldüren başarılar elde edilir.

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Basketbolda yeni dönem

Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün dün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan değişmedi.

Saner Ayar’ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Muharrem Usta, Ömer Ayvacı, İzzet Usta, Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan, Hakan Usta, Ahmet Ozan Şener, Ali Ercan Aydoğan, Ahmet Fikret Gökhan, Abiş Hopikoğlu, Yalçın Orhan, Ahmet Beşir, Zeyyat Kafkas. Yeni yönetim, daha sonra tesislerde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yemek yedi.

www.fanatik.com.tr
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bu yönetim kurulunda değişen nedir? Trabzonspor yönetim kurulundan isimler basketbola girmiş midir? Veya istemedikleri isimler yeni yönetimden çıkmış mıdır? Karışmazlarsa bence daha sağlıklı olacak

Yeni yönetim hayırlı olsun
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.07.2010, 11:50.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu yönetim kurulunda değişen nedir? Trabzonspor yönetim kurulundan isimler basketbola girmiş midir? Veya istemedikleri isimler yeni yönetimden çıkmış mıdır? Karışmazlarsa bence daha sağlıklı olacak

Yeni yönetim hayırlı olsun
                    ben de Show tv çalışanlarının yönetime girmesine şaşırdım, acaba kendileri Trabzonporlu mudur?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben de Show tv çalışanlarının yönetime girmesine şaşırdım, acaba kendileri Trabzonporlu mudur?
                      Mesale hangisi cengiz abi ?
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Gamze İmamoğlu: 1977 doğumludur. Show TV İç yapımlar departmanı yönetici asistanlığı ve yapımcılık görevlerindedir. Yabancı: İngilizce. Bekar.

Yasemin Ahıskalı: 1977 doğumludur.Gazi Üniversitesi İktisat bölümü lisans, Sydney Üniversitesi Uluslararası işletme yüksek lisans, Bond Üniversitesi eğitim bilimleri diploması eğitimlerine sahiptir.Show TV Genel Müdür Danışmanlığı görevini yürütmektedir. Yabancı Dili: ingilizce Bekar

Yorum

• Cengiz hocam soy isimlere bakıldığında Trabzonlu olmaları yüksek ihtimal gibi
                          Köklü ailelerden
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

Gamze İmamoğlu: 1977 doğumludur. Show TV İç yapımlar departmanı yönetici asistanlığı ve yapımcılık görevlerindedir. Yabancı: İngilizce. Bekar.

Yasemin Ahıskalı: 1977 doğumludur.Gazi Üniversitesi İktisat bölümü lisans, Sydney Üniversitesi Uluslararası işletme yüksek lisans, Bond Üniversitesi eğitim bilimleri diploması eğitimlerine sahiptir.Show TV Genel Müdür Danışmanlığı görevini yürütmektedir. Yabancı Dili: ingilizce Bekar
                            Cengiz abi müsadenle her iki insanı da tanıdığım için kafalarda soru işareti oluşmaması için cevap veriyorum.

Gamze İmamoğlu TRABZONLU VE TRABZONSPORLU. Şampiyonluk maçına formasıyla gelen bir insan.

Yasemin abla Saner Bey'in asistanı . Takımın bugüne kadar bir çok işiyle bizzat ilgilenen bir insan. bir nevi Saner Bey'in sağ kolu diyebiliriz. Ayrıca takımın yasemin ablası.
                            Yasmin abla Kayserilidir aslen ama biz onu Trabzonlu sayıyoruz

Üzerinde soru işareti olacak en son insanlar diye düşünüyorum.
                            En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 12.07.2010, 10:52.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cengiz abi müsadenle her iki insanı da tanıdığım için kafalarda soru işareti oluşmaması için cevap veriyorum.

Gamze İmamoğlu TRABZONLU VE TRABZONSPORLU. Şampiyonluk maçına formasıyla gelen bir insan.

Yasemin abla Saner Bey'in asistanı . Takımın bugüne kadar bir çok işiyle bizzat ilgilenen bir insan. bir nevi Saner Bey'in sağ kolu diyebiliriz. Ayrıca takımın yasemin ablası.
                              Yasmin abla Kayserilidir aslen ama biz onu Trabzonlu sayıyoruz

Üzerinde soru işareti olacak en son insanlar diye düşünüyorum.
                              desene Mustafa Show tv hepten Trabzonsporlu ama bu pek yayın politikalarında anlaşılmıyor....

Yorum

desene Mustafa Show tv hepten Trabzonsporlu ama bu pek yayın politikalarında anlaşılmıyor....

yayın politikası derken ?

spor yayın politikası mı ?

şu günlük 1 dakika olan spor haberleri ve bu sezon haftada sadece 2 güne düşen spor politikası mı ?

ayrıca Trabzonspor Basketbolla alakalı ilk haberi duyacağımız kanal show TV'dir.

Ayrıca Show TV nin spor politikası olduğunu düşünmüyorum. Bu şartlarda Trabzonspor Basketin haberlerini yine ilk duycağımız kanallardan biri.
                                Hepten Trabzonsporlu olmasınlar işimizi görsünler yeter.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim